Arhiva cu înregistrări video


Casting TV-show "Clarvăzătorii"

În ziua de 20 august 2009 Nina Petre a participat la preselecţia pentru emisiunea-experiment CLARVĂZĂTORII, de la Kanal D (difuzată în 8 oct 2009). A făcut-o mai mult din curiozitatea de a-şi încerca forţele psihice în cadrul unei provocări serioase şi oficiale. După o transcomunicare epuizantă cu spiritul lui Michael Jackson, Nina a văzut cu mintea ce se afla în spatele unui paravan, ceea ce alţi concurenţi clarvăzători nu au reuşit. Deşi s-a calificat, Nina Petre nu a dorit să intre în concurs, pentru a nu-şi întrerupe activitatea de consultanţă cu clienţii săi timp de o lună, cât ar fi durat filmările.

Episodul-pilot a fost prezentată publicului telespectator pe data de 8 octombrie 2009. Din păcate, în România, show-ul a avut doar un singur sezon, spre deosebire de alte ţări, unde s-au filmat nenumărate sezoane.

Nina Petre, concentrându-se asupra unui test de clarviziune, la Muzeul Hărţilor din Bucureşti, unde s-a filmat casting-ul pentru emisiunea "Clarvăzătorii" de la Kanal D (20.08.2009)

 

Emisiunea poate fi vizionată pe YouTube

 

TRANSCRIPTUL ÎNREGISTRĂRII VIDEO:

Vocea comentatorului:

Acum candidaţii au folosit diverse metode şi au ajuns la rezultate extrem de variate în încercările lor de a "simţi" o femeie însărcinată ascunsă în spatele unui paravan.

(Imagini cu mai mulţi concurenţi concentrându-se...)

Însă Nina Petre are o capacitate pe care nimeni altcineva nu o are. Aveţi grijă! Ea a comunicat cu spiritele!

Şi nu cu orice fel de spirite. Specialitatea ei sunt fantomele celebrităţilor.

 

Nina Petre:

Am aflat foarte multe lucruri şocante în ultimii 15 ani, de când am devenit parapsiholog profesionist, mai ales prin mesajele spiritiste pe care le-am preluat prin transcomunicare cu spiritele unor persoane decedate.

Am vorbit cu spiritul lui Adolf Hitler, care şi-a cerut iertare de la toate sufletele pe care le-a ucis în timpul în care el a condus Germania. Acum acest spirit se pregăteşte pentru o nouă încarnare. Iar cel care va fi urmaşul spiritual al lui Adolf Hitler va fi un om sărac şi foarte bolnav.

 

Vocea comentatorului:

Nina a decis să ne demonstreze abilităţile ei. În acest scop, i-am oferit un medalion cu regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson. Ninei i-au fost suficiente doar câteva secunde pentru a lua legătura cu el.

 

Nina Petre:

Mă uit tot la dumneavoastră? Pentru că voi intra puţin în transă...

(Decupaj din filmare)

Doreşte să vorbească.

(Decupaj din filmare)

Nina Petre, intrând în contact telepatic cu spiritul lui Michael Jackson, la solicitarea producătorilor bulgari ai serialului "Clarvăzătorii" (20.08.2009)

«Sărut mâinile, doamna mea! Ce bine-mi pare că m-aţi chemat din nou. Aş avea atâtea să vă spun.

O, doamna mea, v-am mai spus ce mi s-a întâmplat. Eu am fost supus unui regim, chipurile terapeutic, pentru slăbire intensivă, ca să pot redeveni ceea ce fusesem în urmă cu 10-15 ani. Dar trupul meu era deja obosit de bătrâneţe şi de foarte multe tratamente.

Eu îmi cer iertare de la omenire numai pentru faptul că am închis ochii înainte de vreme.

Aşa să ştiţi, dragii mei.»

 

Nina Petre:

Mai vreţi să-l întrebaţi ceva?

Mai poate să stea puţin, mai stă.

(Decupaj din filmare)

«Doamna mea, trebuie să recunosc acum, în faţa tuturor celor care te vizionează, că mie mi-au fost foarte dragi copiii şi, mai ales, băieţii.

Dar niciodată în viaţa mea nu am făcut lucruri interzise cu prietenii mei. Dar eu niciodată nu am abuzat de un copil.

Am fost şantajat de părinţii unor copii care doreau să se îmbogăţească, aşa cum a dorit tatăl meu să se îmbogăţească de pe seama mea.»

 

Nina Petre:

Gata!

 

Vocea comentatorului:

După ce spiritul lui Michael a părăsit camera unde ne aflăm şi a ieşit din Nina, rămâne să vedem dacă ea va putea descoperi ce se ascunde în spatele paravanului.

Şi... a reuşit!

 

Nina Petre:

O tânără... îmbrăcată în blugi. Îmbrăcată în blugi şi un tricou de culoare deschisă. Părul lung, strâns la spate, puţin ondulat. Poartă nişte sandale.

 

(Femeia iese de după paravan, arătând exact ca în descriere)

- Bună seara!

SFÂRŞIT

 

Emisiunea poate fi vizionată pe YouTube

Ea face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru.