Arhiva cu înregistrări video


Comentariu despre presupuse miracole

În seara zilei de 11 iunie 2009, Nina Petre a fost invitată în studioul televiziunii Kanal D, la emisiunea "Lazarus Show", solicitându-i-se părerea de expert în parapsihologie. În discuţie era cazul ciobanului Ion Marin din Ioneşti-Argeş, care se crede trimisul lui Dumnezeu pe pământ, iar credulii i se închină pentru a fi binecuvântaţi. Pe bandă, editorii titrau "Miracole sau înşelătorii".

Nina Petre, 11 iun 2009, în studioul Kanal D, la emisiunea "Lazarus Show"

Emisiunea poate fi vizionată pe YouTube

 

TRANSCRIPTUL ÎNREGISTRĂRII VIDEO:

Moderator: - Doamna Nina, ce ziceţi cu Nea Ionică asta, cum e treaba?

Nina Petre: - Eu l-am cercetat încă de ieri, prin fotografie, pentru că aceasta e specialitatea mea. Nu pot să am o părere bună despre ceea ce face domnul acesta. În primul rând, prezintă o labilitate psihică, accentuată de vârsta înaintată.

- Credeţi că e schizofrenic?

- Nu, mai mult senil decât schizofrenic.

- Senil? Dar are nişte principii foarte bine...

- Staţi, într-o anumită direcţie. Acuma, şi felul lui de negustor, cum învârteşte banii, s-ar putea să fie ajutat de nişte neamuri mai tinere în toate afacerile lui.

- Mhm. Care îl manipulează.

- El este cu viziunile. Acuma, să fim sinceri, orice om primeşte tot felul de imagini pe ecranul mental. Să nu-mi spună mie cineva acuma că niciodată n-a zis: "Uite ce mi-a arătat mintea mea, uite la ce m-a dus mintea, uite am presimţit ceva!". Dar la el aceste presimţiri sunt deja un caz patologic. Sunt semnalmente de caz patologic.

- Am înţeles.

SFÂRŞIT

Emisiunea poate fi vizionată pe YouTube

Ea face parte din colecţia cu videoclipuri a site-ului nostru.