<  Înapoi la Pagina BIBLIOTECA NOASTRĂ

SINTEZE

Opinii spirituale şi articole ştiinţifice

prin prisma experienţei de medium şi clarvăzător

Autor: Nina Petre

Ediţia 2023 

125 pagini format A4

Carte electronică  

 

"Sinteze"

Opinii din experienţa consilierii spirituale (2019-2021) şi articole ştiinţifice (2011-2022) de NINA PETRE, medium şi clarvăzător

Carte electronică în format PDF şi WORD

Colecţia "Educaţie prin paranormal"

Autor: Nina Petre  ©

După câteva decenii de practică parapsihologică – beneficiind de clarviziune şi mediumnitate, de un sprijin constant din partea lumii spiritelor şi având ocazia de a ajuta mii de oameni pentru a-şi lămuri cauzele problemelor personale – NINA PETRE şi-a cristalizat punctele de vedere utile pentru consilierea spirituală. O parte din acestea sunt redate în această carte, iar altele le puteţi citi în celelalte cărţi ale noastre.

Studierea istoriei – mai ales, a vieţii oamenilor obişnuiţi – îl ajută pe clarvăzător să ancoreze informaţiile subtile în ambianţa timpurilor respective, pentru a le da culoarea vremii. Dar cu toţii avem de câştigat din amintirea trecutului speciei, ajutându-ne să înţelegem unele manifestări contemporane ale noastre.

 

SUMAR

Prefaţa editorului Răzvan Petre

1. CUGETĂRI 2019

Din experienţa consilierii spirituale

2. CUGETĂRI 2020-2021

Impresii la zi

Din experienţa consilierii spirituale

3. ARTICOLE ŞTIINŢIFICE

Dicţionar de parapsihologie (2011): Clarviziunea, Detectivul medium, Karma, Telepatia

Conexiuni istorice cu prezentul (2014, 2015): Semnul diavolului, Cazacii de pe Don, Ofrande zeilor, Brahmanii-sacerdoţi, Tătarii din Crimeea, Rusia kieveană, Războiul opiului, Afacerea Dreyfus, Pitagora

Credinţa în spirite (2022)

Femei din alte vremuri (2022)

Practici tămăduitoare din timpuri străvechi (2022)

Credinţe şi practici religioase (2022)

 * * *

Lucrarea beneficiază de drepturile de autor legale: poate fi citită şi printată pentru uzul individual, dar nu poate fi editată electronic sau multiplicată în scop comercial fără aprobarea deţinătorului de copyright.

Versiune printer-friendly (format .doc, mărime A4)

Pentru promovare, folosiţi link-ul către adresa acestei pagini:

http://www.spiritus.ro/CARTE/sinteze.htm

Fostă profesoară de matematică, mediumul NINA PETRE s-a dedicat exclusiv domeniului paranormal începând cu anul 1996. Bunul simţ, modestia, dar şi personalitatea sa puternică oferă un sprijin constant, în aceste vremuri înşelătoare, celor care caută o îndrumare înţeleaptă.