<  La pagina cu toate aparitiile spiritiste


Filmare la Grota Ursitelor - 10 martie 2007

Sâmbătă, 10 martie 2007, Nina Petre i-a dat un interviu lui Cristian Tabără, de la PRO TV, pentru emisiunea "Te vezi la ştirile PRO TV". Tema a fost "Grota Ursitelor" de la Şinca Veche. S-au făcut filmări în grotă şi în împrejurimi. Un lucru deosebit de interesant l-au reprezentat numeroasele fotografii, luate în grotă, în care au apărut formaţiuni energetice (spirite). Acest lucru a fost remarcat şi subliniat de realizatorii reportajului.

Puteţi vedea aceste fotografii integral, la mărimea originală. Nu am reţinut doar porţiunile "interesante" din punctul de vedere al căutătorilor de fenomene paranormale, ci prezentăm toată poza, descriind in textul însoţitor amplasarea formelor luminoase misterioase.

Aceste entităţi inteligente se fac uneori vizibile în fotografii, dar numai în prezenţa persoanelor ce au o structură specială a biocâmpului (mediumi cu efecte fizice), din care aceste entităţi îşi extrag uşor energia bioplasmatică de care au nevoie pentru a se semi-materializa. Cercurile concentrice pe care le observăm în aceste poze formează de fapt haloul perispiritului (adică învelişul energetic protector al scânteii divine de viaţă - spiritul). Într-una din fotografiile de mai jos apar şi două spirite cu o formă mai rară, romboidală.

Vă recomandăm să reglaţi la maximum luminozitatea ecranului computerului. Daţi click pe poză pentru a se deschide într-o fereastră separată la mărimea originală.

     Vizionaţi fragmente din emisiune, prezentând exclusiv interviul luat Ninei Petre.

< sus >

GALERIA CU IMAGINI

Spirit cu forma de romb luminos (în dreapta sus). Alt spirit romboidal, mai slab luminat (deasupra numărului "10" din dată).

Spirit (deasupra numărului "10" din dată). Două spirite mai mici (deasupra fisurii orizontale din perete).

Mai multe spirite (deasupra grupului, pe grup, pe podea, la stânga grupului – de sus până jos). Alte spirite (în dreptul mâinii stângi a operatorului de imagine, altul spre tavan, deasupra primului spirit, altul deasupra capului operatorului).

Mai multe spirite (la talpa piciorului, în dreapta trunchiului şi deasupra capului).

< sus >

O "ploaie" de spirite pe haine şi în jurul celor patru persoane.

O "ploaie" de spirite în jurul şi pe hainele celor cinci persoane.

Spirite (pe gulerul tinerei, pe cotul mâinii sale drepte sub poşetă, deasupra capului său, deasupra capului Ninei Petre). Alte spirite (în dreapta fotografiei, sfere foarte mari).

Spirite (pe stâlpul din stânga şi lângă el). Alte spirite (sus lângă stâlpul din dreapta, în dreapta pozei la margine, între stâlpi în dreptul tavanului).

Un spirit mai puţin luminos (sub icoana Maicii Domnului).

< sus >

O "ploaie" de spirite.

Patru spirite pe haina tinerei (o sferă mare slab vizibilă pe mâneca stângă, un spirit mic deasupra mâinii drepte şi două sub mâna dreaptă). Spirite în dreapta pozei sus (2 sfere mari şi jumătate din a treia). Mai multe sfere mici (în dreptul tavanului, în dreptul hexagramei şi al portretului de bărbat decupat în zid).

Un spirit (deasupra capului lui Răzvan Petre). Alt spirit (în colţul din dreapta pozei sus).

Un spirit (deasupra capului operatorului de imagine, la marginea de sus a fotografiei).

Două spirite pe fundalul negru (în stânga operatorului).

< sus >

Un spirit (în dreapta sus).

Trei spirite (pe haina tinerei).

Un spirit (pe jacheta tinerei) şi alt spirit (deasupra capului său, mai slab vizibil). Un spirit mic (pe podea, lângă scânduri) şi alt spirit (lângă colţul tavanului).

< sus >

Un spirit (în dreapta Ninei Petre). Alt spirit (deasupra capului).

Două spirite (în dreapta Ninei Petre).

Trei spirite (în dreapta fotografiei).

O "ploaie" de spirite cu diverse mărimi.

< sus >