<  Cuprins "ISUS - Autobiografia mea"

Texte suplimentare

Nota editorului: Pe parcursul textului, Isus a făcut referire la alte materiale pe care ni le recomandă pentru a ne transforma mintea. Am adăugat aceste recomandări aici, în cuvintele sale.

"Un curs de miracole"

Am scris o carte voluminoasă numită “Un curs de miracole”, care este un studiu psihologic al minţii ego-ului. Dacă sunteţi interesaţi de aceste concepte, veţi fi încântaţi să o citiţi. Aceasta este cartea pe care veţi dori să o studiaţi, deoarece este un program de lecţii zilnice pentru a vă scoate mintea din starea sa iluzorie de frică, separare, izolare şi judecată către o stare de pace, reparându-i în mod sistematic defectele şi restabilindu-i în mod corect conceptele şi ideile. Seminţele acestei filozofii sunt plantate în lume de mai multe decenii de către “Cursul de miracole”.

Este timpul ca toate fiinţele să citească “Cursul de miracole”, deoarece este calea de ieşire din vis. Este calea de ieşire din suferinţă şi explică în detaliu toate aceste informaţii. Este o carte dificil de citit, fiindcă accesează părţi ale minţii diferite de cele pe care sunteţi obişnuiţi să le folosiţi, şi fiindcă mulţi dintre voi, cei din lumea occidentală, nu aveţi disciplina studiului concentrat al textelor.

Dacă vă este prea dificil, începeţi cu prezentul text. Principiile sunt exprimate aici într-o formă mult mai uşoară şi le veţi putea înţelege. Iar când le înţelegeţi, atunci textul şi lecţiile din “Cursul de miracole” vor face minuni în viaţa voastră. Veţi fi uşuraţi de o mare parte din suferinţă, de o mare parte din sentimentele voastre de separare, izolare şi singurătate. Veţi vedea schimbări magnifice: mai întâi în lumea voastră internă, care se vor reflecta apoi asupra lumii voastre materiale sub formă de abundenţă, relaţii mai sănătoase, un corp mai sănătos şi o atitudine mult mai optimistă. Toate fiinţele din jurul vostru vor beneficia. Toţi oamenii pe care îi iubiţi vor beneficia. Veţi deveni mai buni şi mai generoşi şi veţi experimenta mai multă abundenţă în toate sensurile: sănătate, bani, inspiraţie şi creativitate. Toate aceste lucruri se vor amplifica, deoarece vă veţi întări conexiunea cu Sursa, cu Mintea Divină. Şi de acolo provin toate lucrurile minunate, toate minunatele gânduri, concepte şi idei care vă bucură şi le exprimaţi în lumea materială.

Un curs de miracole” este textul de bază pentru oricare dintre voi, cei care doriţi să vă transformaţi mintea şi viaţa sau care doriţi să nu mai existe suferinţă pe lume. Aceasta este cartea ce trebuie citită şi studiată, astfel încât să ajungeţi la adevărata înţelegere şi să puteţi începe ridicarea conştiinţei voastre spre sferele de vibraţii superioare.

Dacă suferiţi, dacă vă simţiţi folosiţi şi trataţi incorect sau dacă simţiţi că nu aveţi libertatea de a vă trăi viaţa aşa cum vreţi, toate acestea se întâmplă pentru că nu aveţi adevărata înţelegere. Mintea voastră conţine neadevăruri care trebuie modificate sau şterse. Soluţia este să studiaţi “Cursul de miracole”, pe care l-am transmis acum mulţi ani unei fiinţe care se lupta cu disperare cu propria ei minte. Şi tocmai de aceea a fost ea cea aleasă – ca să aibă ocazia nemijlocită să-şi transforme mintea şi să-şi aline suferinţa. Este un manual; este un manual care vă va arăta cum să lucraţi asupra structurii minţii ca să o schimbaţi. Acest medium de faţă a studiat cu sârguinţă “Cursul de miracole” mulţi ani de zile şi şi-a limpezit percepţia, a dobândit o stare de pace şi acceptare, iar acum îşi făureşte viaţa pe care doreşte să o ducă, să o experimenteze, fără vinovăţii şi judecăţi, fără frică şi durere.

"A face dragoste cu Dumnezeu"

A face dragoste cu Dumnezeu” este o carte scrisă de Ananda, entităţile ce ne însoţesc în călătoria cu acest medium, în calitate de co-creatori. Este o explorare amănunţită şi complexă a tot ceea ce se întâmplă în mintea omului care se împărtăşeşte cu energia sexuală divină. Vă recomand cu tărie să o citiţi şi să o studiaţi. Aceste informaţii sunt inspirate şi aprobate de mine şi vă rog să citiţi acea carte dacă aveţi întrebări suplimentare cu privire la acest subiect.

Notă de încheiere

Oamenii care predau acest material informativ şi mă însoţesc în această călătorie, discipolii pe care i-am ales pentru această călătorie, nu sunt fiinţe perfecte. Nu vă aşteptaţi să fie. Şi ei învaţă, la fel cum veţi învăţa şi voi; învăţăm cu toţii. Unii sunt cu mult înaintea altora. Eu sunt cu mult înaintea voastră; dar asta nu înseamnă că sunt diferit. Înseamnă doar că am studiat o perioadă mai lungă şi m-am dedicat total acestei ştiinţe a minţii. Mi-am atins obiectivele şi m-am mutat în sfere noi, unde am învăţat şi mai multe şi am atins alte obiective, şi aşa mai departe, aşa cum puteţi să faceţi şi voi.


Nota traducătorului:

Citiţi "CURSUL DE MIRACOLE" în limba română. Începeţi cu "Manualul pentru profesori".

Un curs de miracole – program extensiv de transformare spirituală (durata: 365 de zile)

Introducere

Text

Exerciţii

Manual pentru profesori

Lecţiile 1-150 (parţial) pdf

Lecţiile 1-150 (parţial) doc

Ascultaţi textul şi lecţiile zilnice ale "Cursului de miracole", în limba română, lecturate de Alina Mărgineanu.

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
19 aprilie 2021