<  Înapoi la Pagina Marius Ghidel


Înţelepciunea divină a misticului Marius Ghidel (15)

Marius Ghidel, mistic

Alte citate de Marius Ghidel  (preluate din contul oficial de Facebook al autorului) (decembrie 2020)

 

10 dec 2020

În marea Resetare care se realizează acum ŞI TOATĂ LUMEA O VREA şi o acceptă cu frenezie, totul va fi pe dos. Ceea ce este moral devine imoral, patriotismul este interzis, naţiunea nu mai ai voie să o aperi, familia va fi destrămată, ca în occident acum, şi nimeni nu este supărat, omorârea copiilor nenăscuți încurajată, eutanasierea bătrânilor și a celor bolnavi. De ce? Pentru că toate manifestările astea anti divine SUNT EGOUL MAJORITĂŢII, AŞA VREA EA, VREA LIBERTATEA DE A-ŞI FACE PLĂCERILE.

Li se oferă exact ceea ce ei vor: nu vor religie, nu vor morală, nu Îl vor pe Dumnezeu, nici nu îi interesează, nu vor familie, nu vor copii, nu vor naţiune, nu vor patriotism, nu vor educaţie, nu vor să muncească, nu vor responsabilităţi, vor să stea acasă, vor să nu mai înveţe nimic şi să nu mai existe examene şi selecţie a valorilor pe merite, şi asta se va întâmpla. Vor primi ceea ce vor. VOR NUMAI PLĂCERI, și viciile vor fi ÎNCURAJATE. TOATĂ LUMEA VREA ASTA.

Va fi o dictatură a nepriceperii şi a incompetentei, a lenei şi a răutăţii, a celor mai josnici oameni peste tot, a urii și a intoleranței și violenței, IADUL PE PĂMÂNT. DAR IADUL PARE PLĂCUT ȘI ATRĂGĂTOR: “Îți dau tot ce vrei, toate bogățiile acestei lumi sunt ale tale”, zice satana. Și oamenii asta vor, cu toții.

O selecţie inversă monstruoasă, dar când se face asta înseamnă că se vrea DISTRUGEREA CIVILIZAŢIEI UMANE. În funcţii de răspundere sunt puşi exact cei mai proști pregătiţi oameni, fără inimă şi corupţi. O inversare a valorilor generală și cumplită, astfel încât NEDREPTATEA ŞI IMORALITATEA, NECREDINŢA ŞI INCOMPETENTA VOR FI FĂCUTE LEGE ŞI VOR DEVENI NORMĂ. Aceasta este DIABOLIZAREA.

De fapt, aceasta este Apocalipsa pe care cei 97% din oameni o vor cu patos, nerăbdători, şi de aceea tac complice. Nu îi deranjează nimic, că dacă i-ar deranja ar fi făcut ceva împotriva diavolului din ei. Dar asta au creat, asta au acum, le convine tot ce se întâmplă. Știu că este o minciună, dar ei VOR MAI MULT BINE PENTRU SINE ȘI ASTA AȘTEAPTĂ CA RĂSPLATĂ PENTRU TĂCEREA LOR.

ÎN AFARĂ ESTE LUMEA ÎNTUNECATĂ DIN EI.

Acolo, în afară, sunt dorinţele lor, asta au dorit, asta vor avea. LUMEA NOASTRĂ ESTE DISTRUSĂ DIN INTERIORUL OAMENILOR. Ca să rezolvi orice problemă din exterior, scazi egoul, în toate este vorba numai despre micşorarea orgoliului nostru şi desprinderea de preferinţe, de patimi.

Li se va da un venit minim garantat, abia aşteaptă să nu mai facă nimic, li se vor da plăceri câte vor şi li se vor stimula viciile de către Împăratul viciilor, de la droguri la băutură şi pornografie, mâncare, distracţii, mândrie… cât vor. “Toate sunt ale tale”, spunea satana lui Iisus, dar Iisus l-a respins. Dar cei 97% vor bogăţiile lumii, TOATE. Pentru asta trăiesc, asta cred ei ca înseamnă viaţa: NUMAI A AVEA.

TOTUL SE FACE NUMAI CA SĂ SE DISTRUGĂ SUFLETUL OMULUI.

Este un atac satanic care nu s-a mai văzut niciodată în istoria omenirii şi aşa, pe faţă, asupra sufletului divin şi al lui Dumnezeu direct, făcut din interiorul majorității, și EXECUTAT IPECABIL ȘI FĂRĂ MILĂ de cei 97% necredincioşi haini și fără inimă ai planetei, cu conducătorii lor satanici.

Și TAC PENTRU CĂ ASTA VOR.

Omenirea asta vrea, distrugerea valorilor morale şi asta vor realiza. De bătrâni și cei bolnavi nu este nevoie și se realizează chiar acum o eugenie planetară, dar parcă nimeni nu o observă sau tac complice.

OAMENII S-AU RIDICAT CU TOŢII ÎMPOTRIVA LUI IISUS ŞI A LUI DUMNEZEU ȘI A VIEȚII. Se ridică împotriva a tot ce este sfânt și curat, și vor să-l murdărească și să-l distrugă.

Răscoala diabolică a RĂUTĂȚII din ei. Oamenii distrug civilizația și planeta din interiorul lor cu egoul lor imens, fără inimă și crud.

DAR CÂND TE RIDICI ÎMPOTRIVA CREATORULUI, MORI. Bogăţiile şi plăcerile le iau din energia vieţii şi aşa cheamă singuri moartea, adică APOCALIPSA.

PLĂCERILE PUSE MAI PRESUS DE TOATE SUNT MOARTEA ȘI APOCALIPSA.

ESTE MAMONA, ADICA LUMEA, TRUPUL, FERICIRILE TRECĂTOARE PUSE MAI SUS DECÂT DUMNEZEU.

PLACERILE UCID.

Ca să ne salvăm, trebuie să mergem spre puţin, dar NIMENI NU VREA ASTA. Nicio șansă.

Oamenii vorbesc despre dușmani exteriori, pe când dușmanul este egoul și patimile din ei, nu este și NU A FOST NICIODATĂ ÎN AFARĂ. Ca să oprești atacul din afară, trebuie să scazi egoul, dar NIMENI NU SE VEDE PE SINE, ei mereu aruncă vina în afară. Dar numai diavolul face asta.

Bine ar fi pentru omenire, și salvarea ei, dacă ar merge spre puţin, pentru că depăşirea necesităţii este diabolizare.

Majoritatea zice că, dacă au tot ce vor pentru trupul lor, este tot ce îşi doresc, dar asta înseamnă moartea duhului, şi este decădere. Când pui corpul, care este partea cea mai mică, sau materia, lumea pe primul plan, care sunt secundare, atunci Îl ataci pe Dumnezeu, care numai El este primordial. Ataci viaţa ȘI VREI SĂ UCIZI PE ORICINE TE OPREȘTE SĂ ÎȚI ÎNDEPLINEȘTI DORINȚELE FĂRĂ NUMĂR.

ȘI NU SE VOR OPRI PÂNĂ NU DISTRUG VIAȚA. TOȚI ȘTIU ASTA, DAR TAC. Dacă o atacă, vor să o distrugă.

DACĂ FACI TOTUL PENTRU CEEA CE ESTE NEÎNSEMNAT ŞI DOAR CREAT, PIERZI ENERGIE.

ATUNCI DUMNEZEU VA ZICE, CA ÎN BIBLIE: “PIEI DE AICI, POPOR HAIN ŞI CERBER”... Suntem ca orchestra aceea de pe Titanic, care cântă, cântă... dar vasul mândriei şi opulenței, a lăcomiei și a urii pe Dumnezeu se scufundă glorios, uneori încet, alteori vertiginos, ca acum...

Și asta, pentru că ne-am ridicat cu înfumurare și obrăznicie împotriva Creatorului. Și asta se vede la firul ierbii: când îți ataci aproapele, că nu îți convine de el, Îl ataci pe Domnul care l-a pus acolo cu un rost. Și asta se întâmplă peste tot. Dar atacul împotriva oricărui om, care este Dumnezeu, este DIABOLIZARE și Apocalipsa.

< sus >


18 dec 2020

Şi Domnul VA DISTRUGE ÎNTOTDEAUNA EGOISMUL OMULUI, FĂRĂ PUTINŢĂ DE A MAI FACE CEVA VREODATĂ, BRUSC, DEODATĂ.

SA FIM SUPARATI CA AVEM EGOISM, ATASAMENTE SI PATIMI TOATA ZIUA. NU CA DE CE NE INGENUNCHEAZA TATAL CERESC ASA DE ASPRU. E nevoit sa ne salveze sufletul, ca noi singuri NU VREM.

NUMAI CEL CARE NU ARE CREDINTA SE TEME CA ISI PIERDE EGOUL SI PATIMILE.

Întrebare: Domnule Marius Ghidel sunteţi de nerecunoscut. De ce postaţi astfel de articole sinistre? În loc să încurajați la bine, la schimbarea gândirii și implicit a egregorului negativ care s a creat, dvs. cu ajutorul aşa zişilor sfinți, încurajați panica şi daţi putere forțelor răului. Ce au văzut sfinții în vechime, era valabil pt.vremurile acelea şi interpretarea pt atunci. Oamenii pot intra pe o altă linie temporală prin intermediul gândirii pozitive şi al simțirii pozitive.

Răspuns: Egoul nostru se înfricoşează, dar cel care are credinţă nu VA FI ATINS DE NIMIC. De fapt aceasta este cernerea, aşa cum au fost din totdeauna necazurile, neplăcerile şi bolile trimise de sus ca să ne scadă înfumurarea şi obrăznicia şi lăcomia de viaţă. Când vorbim de ele vorbim despre nivelul nostru de ataşament de plăceri şi patimi. Neplăcerile şi bolile sunt faza de vindecare, de aceea avem nevoie de ele. Nu este nimic rău, pentru ego este. Dar noi nu suntem acesta. Numai egoul se teme, se luptă şi se apără, fiinţa de Iubire din noi, doar Iubeşte.

DE FAPT AŞA SE VERIFICĂ CINE ARE CREDINŢĂ. Noi ar trebui să mergem spre puţin, că acolo este Dumnezeu. Dacă mergem spre mai mult, ne ataşăm şi ne va fi frică SĂ PIERDEM CE AVEM, ŞI NE VOM REVOLTA. De fapt revolta arata ataşamentul nostru. Dar celui care îi este frică că îşi pierde viaţa, şi-o va pierde, aşa cum spunea Domnul Iisus cu 2000 de ani în urmă. Aceeaşi problemă din totdeauna. Apocalipsa este a egoului, dar noi nu suntem acela. Dacă suntem numai Iubire şi ne predăm Domnului, NU AVEM NICIO TEAMĂ.

NUMAI CEL CARE NU ARE CREDINTA SE TEME CA ISI PIERDE EGOUL SI PATIMILE.

Numai omului orgolios şi egoist, ataşat de lumea aceasta şi care o pune pe primul plan, îi este frică că o pierde. Dar cel care nu vrea nimic mai mult, NU ARE CE SĂ PIARDĂ SAU SĂ I SE IA, PENTRU CĂ NIMIC NU ESTE AL NOSTRU, nici corpul, nici viaţa, e a Lui, nici sufletul, nici lumea aceasta, nici acest univers. Ce să ne ia dacă nimic nu este al nostru?

Toate sunt divinul, de la El, atunci ce teama sau supărare să avem dacă nimic nu ne aparţine? El da viaţa şi tot El o ia când vrea El. Bolile, necazurile, calamităţile, războaiele sunt mecanisme divine de desprindere de materie pentru că noi punem lumea pe primul plan. Nimic din lumea aceasta nu putem pune mai presus, că vom suferi.

Totul este dat şi divin și este bun aşa cum este pentru că vine de la un Dumnezeu care pe toate le face perfect. Necazurile care ne vin din faţă sunt propriile ego-uri. Păi să ni le asumăm, sunt efectul cauzei care a pornit din noi. Fără orgoliu nu ne ataca nimeni că nu are ce să scadă la noi.

Să fim supăraţi că suntem egoişti şi ataşaţi de patimile care ne OMOARĂ SUFLETUL. De ce nu suntem INFRICOSATI DE PATIMILE NOASTRE? CA ELE SUNT CAUZA ACESTOR VREMURI ULTIME.

De aceea să fim supăraţi nu de efectul care reprezintă lăcomia noastră, ci de LACOMIA NOASTRA DE VIATA.

Avem cauza şi efect, ca asta am creat, asta avem, şi cu cât urăciunea şi răutatea si obraznicia noastră este mai uriaşă, cu atât atacul din faţă va fi mai puternic, ca asta am creat. Egoul ar trebui să l micşoram, şi să ne desprindem de plăceri, dar NU AM FĂCUT ASTA NICIODATĂ ÎN ISTORIA OMENIRII ŞI NU VOM FACE NICI ACUM. Nici nu ne trece prin minte că noi am creat aceste situaţii.

Cum să fim îngenuncheaţi dacă nu prin neplăceri şi necazuri, cum să ni se salveze sufletul dacă noi ne legăm şi mai tare de viaţa atunci când suntem restricţionaţi de Dumnezeu prin trimişii Lui? Avem ceea ce am sădit, culegem ce am semănat. Şi Domnul VA DISTRUGE ÎNTOTDEAUNA EGOISMUL OMULUI, FĂRĂ PUTINŢĂ DE A MAI FACE CEVA VREODATĂ, BRUSC, DEODATĂ. SA FIM SUPARATI CA AVEM EGOISM, ATASAMENTE SI PATIMI TOATA ZIUA.

NU CA DE CE NE INGENUNCHEAZA TATAL CERESC ASA DE ASPRU. E nevoit sa ne salveze sufletul, ca noi singuri NU VREM. Avem ceea ce am creat. Dacă la şcoala nu învăţăm, ce puteam să avem decât note proaste şi represalii?

Asta avem noi acum, MAREA RESETARE. NUMAI CELUI CARE NU ARE CREDINŢĂ ÎI ESTE FRICĂ CĂ ÎŞI PIERDE AVANTAJELE ŞI PLĂCERILE. Omul credincios NU ARE NIMIC MAI MULT DECÂT ARE NEVOIE ŞI NU ARE CE SĂ PIARDĂ. El este în mâna lui Dumnezeu aici, ca și dincolo.

Şi NU CRED CĂ OMUL SE VA ÎNVĂŢA MINTE, ORI DE CÂTE ORI ÎI REPEŢI, TOT VA PUNE MATERIA ŞI LUMEA PE PRIMUL PLAN, ŞI NU PE DUMNEZEU CARE ESTE ,,NU LUMEA!”

Omul fuge de Dumnezeu când pune viaţa pe primul plan, care este secundară. Şi atunci pierde energia vieţii şi se duce in neant, in graba. Când vezi lăcomia asta imensă de viaţă, de placeri, înseamnă că omenirea nu mai are energie şi sufletul îi moare. De aceea Dumnezeu i a dat aceste restricţii, dar omul se va agăţa şi mai tare, şi cu cât se ţine mai strâns de materie, cu ATÂT MAI REPEDE ÎŞI VA PIERDE VIAŢA.

ASTA ESTE.

Dar omul care NU PUNE INTERESUL PERSONAL PE PRIMUL PLAN, CARE NU CAUTĂ BUNĂSTAREA TRUPULUI, BELȘUGUL, SAVOAREA, COMODITĂȚILE, SIGURANȚA ȘI STABILITATEA VIEȚII, VA FI SALVAT ÎN ACEASTĂ MARE RESETARE care deja a pornit şi se va continua şi mai aprig la Davos în Elveţia, în ianuarie, la anul, in 2021.

Există o speranţă pentru omul simplu, umil, modest si smerit, acela este omul lui Dumnezeu, dar cine va vrea SĂ LASE CEEA CE PREŢUIEŞTE EL MAI MULT - MAI MULT BINELE LUI?

Mulţumim pentru întrebare dnei Gabriela Stochian!

< sus >


19 dec 2020

FEREASTRA OVERTON.

MAREA RESETARE ESTE FAZA DIVINĂ DE DISTRUGERE A EGOULUI OMENESC

TOTUL PORNEŞTE DE LA FAPTUL CĂ ÎI SPUNEM EU, EGOULUI: EU SUNT SUPĂRAT. NU TU, CI EGOUL. AR TREBUI SĂ SPUI AŞA: EGOUL MEU ESTE SUPĂRAT, DAR EU NU SUNT ACELA.

PÂNĂ NU SE VOR UMILI TOŢI, ŞI NU VOR RENUNŢA LA PATIMI, LUCRURILE ACESTEA NU SE VOR OPRI.

Întrebare: Oare la ce se referă această întâlnire de la Davos, Noua Resetare?

Răspuns: Ideologia neo marxista creată la Institutul Tavistock, adică fără Dumnezeu, fără religie, fără familie, fără naţiuni, fără clasa de mijloc şi clasa de jos, fără rasă albă de tip caucazian, fără tradiţii, fără mamă şi fără tată, ci cu genuri, ştergerea identităţii de sine, fără biserică, fără morală, imoralitatea va fi făcută lege, amestecul raselor, scăderea populaţiilor, eutanasierea bătrânilor şi a celor bolnavi, scăderea calităţii învăţământului, promovarea în funcţii de răspundere a ultimilor iar primii cei mai buni să fie duşi să fie ultimii, promovarea femeilor 70% şi marginalizarea bărbaţilor, nedreptatea făcută regulă şi promovată, distrugerea culturii şi valorilor umane, într un cuvânt Apocalipsa. Dar NUMAI ADEVĂRUL NE VA FACE LIBERI, SĂ PRIVIM ÎN FAŢĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ CU REPEZICIUNE, ŞI SĂ ÎNŢELEGEM. Închid fabricile, de care sunt legaţi miliarde de oameni cu familiile lor, deja statisticile arată că jumătate din populaţia lumii a devenit săraca, şi nu mai poate supravieţui. Vor ridica minorităţile de orice fel şi le vor pune să se bată între ele, divide et impera. Creşte controlul, creditele sociale din China se generalizează, reguli pe care dacă le încalci pierzi libertăţile. Dictatura medicală pe lângă celelalte. Parcă suntem orchestra aceea din Titanic care cânta când vasul se scufundă. Şi încă mult mai multe, atacul este generalizat, de peste tot. Este doar o problemă de credinţă. Lăcomia noastră este puterea celor bogaţi. Media mare, deţinută de oamenii bogaţi minte. Oamenii sunt ţinuţi în cutie prin opinii unice. Se aplică peste tot FEREASTRA OVERTON.

Distrugerea capitalismului. În multe ţări occidentale cum ar fi Canada, toată economia se sprijină pe micii şi mijlocii întreprinzători. Şi deja jumătate din ei au dat faliment şi s-au închis, în occident, peste tot este închis. Şi în spatele lor sunt milioane de oameni. CAPITALISMUL ESTE ÎN FALIMENT. Vine foametea şi lipsa apei. Vor să negocieze apa la bursă, adică să intre în proprietatea bogaţilor. Statul este captiv corporaţiilor, şi ţările devin nişte plantaţii cu sclavi. După ce vom pierde tot şi vom sărăci, şi proprietăţile vor trece în mâinile marilor corporaţii, ne vor oferi venitul minim garantat, şi oamenii vor fi fericiţi să scape cu viaţa, adică să stea acasă şi să nu muncească. Toate acestea deja se întâmplă în lume, în China, creditele sociale, America şi occident. Corporaţiile vor conduce lumea, şi cei care le deţin sunt câţiva oameni hiper de bogaţi care sunt dumnezei pe pământ. Ei ne consideră o rasă inferioară, neoameni că uite ce lăcomie avem. Ne desconsidera. Le vor da plăceri, vor fi stimulate la maxim, consumul, viciile. STIMULATE, ca să ne lege şi mai mult de materie, că numai atunci ne va fi frică să le pierdem şi prin FRICĂ CEDAM ENERGIE VITALĂ FORŢELOR ÎNTUNERICULUI. Dar omul caruia îi este bine, nu îl interesează de Dumnezeu. NECREDINŢA ESTE CAUZA A TOATE. ADICĂ LĂCOMIA DE MAI MULT. Domnul Iisus nu a fost ispitit la fel? Îţi dau toate bogăţiile lumii, toate sunt ale tale, i-a zis satan. Dar Domnul le-a respins. Asta ar fi salvarea noastră, dar noi concepem viaţa ca o continua adăugare de fericiri la corpul nostru.

Şi nicio şansă. De aceea Dumnezeu ne dă restricţiile. Ele arăta nivelul imens de ataşament al omenirii de valorile materiale, sunt egoul nostru. Ca să se oprească acest tăvălug ar trebui ca noi să renunţăm la patimi, fiecare. Dar NU s-a putut niciodată face asta. Toate aceste lucruri, sunt ca şi boala pentru individ, faza de vindecare, dar este cu durere mare. DAR ESTE DE LA DUMNEZEU, EL NI LE DĂ CA SĂ NE DESPRINDĂ ŞI SĂ NE SALVEZE VIAŢA. Nu e nevoie să ne supărăm, este faza de vindecare.

Să fim supăraţi că avem patimi şi ataşament de lume, de plăceri.

NI LE VA DISTRUGE PE TOATE, TOT CE PUNEM PE PRIMUL PLAN DIN LUMEA ACEASTA VOM PIERDE. ŞI ESTE DIVIN.

Când cresc restricţiile, asta arată - ne desprindere, ataşament. Dar această fază va atrage alte măsuri şi mai agresive: cataclisme, boli, criză economică generalizată, foamete, război. Paşaportul de vaccinare se va generaliza, noul vaccin este Modificator de ARN, şi vor să ne programeze, să ne facă mutanţi în generaţiile următoare, programare ca să nu se mai nască copii, sau să omoare pe cei de care nu au nevoie, pe batrani si pe cei bolnavi, selecţie artificială, EUGENIE, să reducă populaţia lumii la 1 miliard.

Şi omenii se supără. Dar toate acestea sunt realitatea de acum. SE VORBEŞTE DESPRE ELE PE FAŢĂ, ȘI LA DAVOS, SE SCRIU CARTI CUM SA SE OMOARE OAMNEII MAI REPEDE, NU SE MAI ASCUNDE NIMENI.

Ni s a spus că totul se va face PAS CU PAS. La investirea unui guvern al României, în loc de imnul ţării, a fost pus un imn satanist, dar a dispărut de peste tot înregistrarea. Dar a fost în direct. Şi nimeni nu a văzut semnificaţia, sau nu a avut voie sa vada. Li se da tocmai ceea ce le place şi nu vor rezista. Este egoul majorităţii de 97% de necredincioşi care nu poate fi scăzut decât prin suferinţă, ceea ce se şi întâmplă.

MAREA RESETARE ESTE FAZA DIVINĂ DE DISTRUGERE A EGOULUI OMENESC.

DACĂ SE VREA CA TOATE ACESTEA SĂ SE OPREASCĂ, NU SĂ LUPŢI CU ELE ESTE SOLUŢIA, CĂ LE ÎNTĂREŞTI, CI SĂ NE DESPRINDEM REPEDE DE PATIMI. Dar nu se vrea.

TOTUL PORNEŞTE DE LA FAPTUL CĂ ÎI SPUNEM EU, EGOULUI: EU SUNT SUPĂRAT. NU TU, CI EGOUL. AR TREBUI SĂ SPUI AŞA: EGOUL MEU ESTE SUPĂRAT, DAR EU NU SUNT ACELA.

Aceeaşi soluţie din Vechiul Testament când Estera era cu poporul ei în robie la perşi. PÂNĂ NU SE VOR UMILI TOŢI, ŞI NU VOR RENUNŢA LA PATIMI, LUCRURILE ACESTEA NU SE VOR OPRI. Ele vor fi atât de puternice cât de mare este orgoliul nostru.

Apocalipsa este a egoului, el se distruge pe sine în mod perfect. Dumnezeu îl distruge în modul acesta drastic, pentru că ataşându-se de fericirile simţurilor, omenirea NU MAI ARE ENERGIE, VIAŢA ŞI MOARE. Aceasta este cea mai mare problemă a fiecăruia: PUNEM MATERIA PE PRIMUL PLAN, ŞI CĂUTAM SĂ FACEM CONTINUE PLĂCERILE, și ne ataşăm, şi pierdem viaţa prin fiecare exagerare.

Apoi sufletul cheamă forţele cerului şi ne dă necazuri şi boli ca să ne oprească. Şi noi ne supărăm şi ne legăm şi mai tare de patimi, creşte frică, şi cedam şi mai multă energie. Ei bine, forţele întunericului se hrănesc cu această frică de a pierde viaţa. FRICA NOASTRA ESTE PUTEREA LOR. De fapt ni se ia tot ce punem noi pe primul plan.

Nu este supărare, forţele cerului ne vor restrânge la maxim. EGOUL NOSTRU VA FI DISTRUS. APOCALIPSA ESTE A EGOULUI.

Dumnezeu lasă ispită, care aduce suferinţa, ca să Îl vrem numai pe El, şi să-L alegem conştienţi. EGOUL SE DISTRUGE ÎN MOD PERFECT, DAR NOI NU SUNTEM ACELA. Nu avem nicio treabă cu el, în sine suntem NUMAI IUBIRE. Dacă nu am fi avut orgoliu şi nu am fi fost ataşaţi, şi ne mulţumeam cu puţin, nu aveam ce să pierdem şi nu aveam frică, şi aveam credinţă.

Credinţa este legată de împuţinare, de retinere, de retragere.

PÂNĂ NU SE RESTRÂNGE, OMUL NU ARE CREDINŢĂ ŞI NICI IUBIRE.

Omul bogat care are tot ce vrea, nu se gândeşte la Dumnezeu, ci să nu îşi piardă ceea ce are. Doar când nu vrem mai mult, mai bine pentru sine, mai mare, mai sus, mai plin, mai bogat, mai puternic, numai atunci ajungem la Dumnezeu, numai atunci putem Iubi, când NU VREM LUMEA si suntem goi de eu pe primul plan, cum spunea Domnul Iisus Hristos.

Multumim dnei Tela Jianu pentru intrebare!

< sus >


21 dec 2020

COVID 21 HOAX - știe toată lumea

ANUL 2021 ŞI Marea Resetare PE CARE O VREA TOATĂ LUMEA

SINGURA LUPTĂ ÎN LUME ESTE ÎNTRE BOGAȚI ȘI SĂRACI, ÎNTRE NECREDINCIOȘI ȘI CREDINCIOȘI

Tot ce se întâmplă are două scopuri: Un imperiu globalist, care să crească profitul bogaţilor şi al doilea este distrugerea valorilor istorice ale omenirii, şi mai ales a Credinţei, bisericii şi religiilor fundamentale. Pe lângă ele se vor distruge, familia, naţiunea, tradiţiile, educaţia, sistemul medical, economia bazata pe micii producatori, relaţiile inter umane, şi totul va fi de sus în jos. Anormalitatea va fi făcută LEGE. Oamenilor li se va da ceea ce ei de fapt doresc, nemunca, ne învăţătura, toate viciile permise şi la liber, încurajate, pentru a fi înrobit, consumul, plăcerile promovate. Şi majoritatea din cei 97% de necredincioşi vor această Lume Noua, fără credinţă, fără familie, fără țară, fără educaţie, fără selecţia valorilor, fără tradiţii.

Nu este problemă, că vai ce vine peste noi, că TOATĂ LUMEA ȘTIE ȘI VREA ACEASTĂ LUME NOUĂ DE PLACERI MAI MARI, CĂ DACĂ NU O VROIAU SE REVOLTAU, SE SUPĂRAU, ȘI O RESPINGEAU, DAR O VOR, ȘI DACĂ CEI 97% DE NECREDINCIOȘI O VOR, NU TE VEI PUTEA OPUNE. ȘI NIMENI NU SE VA PUTEA OPUNE.

Le dau plăceri câte râvnesc, și îi distruge total. Plăcerile sunt metodă de distrugere în masă. Cei care studiază cărțile sfinte de peste 6000 de ani, știu bine asta. Sau sfinții Părinți au spus-o. NOI NU ȘTIM, NOI NU CITIM BIBLIA, NICI NU NE INTERESEAZĂ, ȘI O LUĂM ÎN BATJOCURĂ, ÎN DERÂDERE, DESCONSIDERĂM CUVÂNTUL DOMNULUI - MAJORITATEA, NICI NU LE PASĂ.

Vor avea ceea ce sunt. E lumea creată de ei, asta AU VRUT, ASTA AU. NU SE PLÂNGE NIMENI, AȘTEAPTĂ SĂ SE REALIZEZE CEEA CE VOR, ȘI AȘA VA FI. Va fi o lume TOTAL FĂRĂ CREDINȚĂ! AȘA CUM ȘI-AU IMAGINAT-O. CE SĂ SCHIMBI, CĂ E LUMEA LOR?

Problema nu este că de ce Domnul a trimis restricțiile, ci de ce nu se desprind ei de patimi? Atunci restricțiile vor crește în anul Domnului 2021. Știe toată lumea asta și este fericită, că de aceea toți tac, și nu e supărat nimeni, NIMENI.

Şi aşa va fi, ceea ce ei vor, numai Dumnezeu îi poate opri prin neplăceri mari, calamităţi, molime, războaie, boli, distrugere în care vor pierde tot ceea ce preţuiesc ei mai mult. Pentru că omul nu se poate dezlipi de pământ, de materi și de patimi. Atunci va fi destrămat cu forţa, aşa cum s-a întâmplat întotdeauna în istoria omenirii.

ÎN ANUL CE VINE VA FI INTRODUS UN ALT COVID 21, CU AMENINŢĂRI ŞI CREŞTEREA RESTRICŢIILOR, ÎNCHIDEREA ORAŞELOR SAU A ŢĂRILOR, ÎNCHIDERE ÎN CASĂ.

ŞTIE TOATĂ LUMEA, ŞTIU ŞI CEI 97% DE NECREDINCIOŞI care se fac că nu înţeleg nimic, şi că le e frică că Dumnezeu care ne dă viaţa, o va lua CÂND VREA EL, NU CÂND VREA OMUL, ŞI LE ESTE FRICĂ CĂ TOATA PUTEREA ESTE LA DIVIN, ŞI NU ESTE LA OM, NIMIC, NICIO PUTERE, dar ei aşteaptă o recompensă. Şi ei sunt nefericiţi şi suferă şi le este frică că Dumnezeu, nu o să le ia viaţa când vor ei, ci când vrea El. Şi atunci toată frica lor se va vedea că a fost doar o minciună. Le-au convenit toate măsurile, le-a plăcut să nu mai muncească, copiilor le-a plăcut să nu mai înveţe, la toţi să stea acasă. Fiecare restricţie a fost un avantaj, exact ceea ce doreau.

Știu prea bine fiecare ce să evite, ca să nu cadă în Iubire.

Toată acesta uriaşă operaţiune HOAX, de steag fals, a fost ca să se elimine în principal RELIGIA, BISERICA, CREDINŢĂ. Sunt obstacolul major în NWO. Cei care NU vor face vaccinul vor fi credincioşii, şi cei care îl vor face, vor fi cei care NU CRED ÎN DUMNEZEU, NU SE BAZEAZĂ PE EL. Apoi, nu te va obliga direct, dar vor zice aşa: cei care au făcut vaccinul primesc o AUTORIZAŢIE DE NECREDINCIOS, ceilalţi vor purta mască, şi te vor verifica peste tot, la intrarea în toate instituţiile, dacă ai autorizaţia de necredincios. Apoi, pe stradă şi peste tot necredincioşii îi vor ataca pe credincioşi care acum devin PARIA societăţii, şi îi vor linșa, că DE CE NU SUNT ŞI EI NECREDINCIOŞI, ŞI DE CE CRED CĂ DUMNEZEU DĂ VIAŢĂ ŞI O IA CÂND VREA EL, NU CÂND VREA OMUL.

Exact ca în experimentul Piteşti, extins la o ţară întreagă, sau la un pământ întreg, UNDE SINGURA PROBLEMĂ ERA SĂ NEGI CĂ EXISTĂ DUMNEZEU.

Asta se va întâmpla acum: DACĂ NU FACI VACCINUL, NU EŞTI NECREDINCIOS, şi eşti aruncat afară din univers. Dacă nu faci vaccinul crezi că Dumnezeu ţi-a dat viaţă şi ţi-o ia când vrea El, nu când vor oamenii.

Singurul obstacol pentru oamenii bogaţi din grupul de Lux 0,01% care conduc lumea, sunt credincioşii, religiile fundamentale.

În 2021, va începe prigonirea credincioşilor pe faţă. Acum se va vedea cine este credincios. CERNERE PRIN CIUR. Cel care îşi apără viaţa, o va pierde, cine nu se bazează pe Dumnezeu, dincolo nu va urca niciun pic, aşa cum ne explica Ilie Cioară în cartea Moartea Morţii şi Desăvârşirea.

Să nu vrei mai mult, mai multă bunăstare, comodităţi, belşug şi savoare este un pericol imens pentru diavol, aşa cum a încercat cu mine să mă convingă de 2 ori, şi am povestit cum 2 oameni s-au transformat în diavol, în faţa mea. SINGURA LUPTĂ ÎN LUME ESTE ÎNTRE BOGAȚI ȘI SĂRACI, ÎNTRE NECREDINCIOȘI ȘI CREDINCIOȘI

Şi singura lui problemă era să faci totul NUMAI PENTRU INTERESUL TĂU PROPRIU, ACEASTA ESTE DIABOLIZAREA: EU PE PRIMUL PLAN, BINELE MEU, ADEVĂRUL MEU, LINIŞTEA MEA, DREPTATEA MEA, că numai astfel te faci dumnezeul tău şi te ridici împotriva Dumnezeului adevărat.

Dar dacă majoritatea știe ce face, de ce fac asta? Pentru că atunci când te atașezi de lumea aceasta ți se pune un VĂL pe față, și nu mai vezi limpede, ești ca un orb. Ei par vii, dar sufletul le-a murit. De aceea sunt agresivi și violenți, nu mai au energia vieții.

Toți cei are pun pe primul plan lumea și umanul, nu au energie vitală și nu pot urca în lumea de dincolo, și rămân jos în iadul descris așa de bine de Ilie Cioara.

Greșeala noastră pornește din faptul că punem lumea, materia, corpul pe primul plan, cand ele sunt NUMAI SECUNDARE, sunt create, nu pot fi primordiale în viața lor, si așa încălcăm primele 3 porunci divine, și ne ratăm viața pe loc.

Domnul Iisus spunea așa: scris este, și-au și primit pedeapsa.

Restricțiile, neplăcerile, bolile, necazurile sunt ca să ne desprindă de atașamente și patimi, ca să ne salveze sufletul. Sunt mecanisme cerești de DESTRĂMARE A EGOULUI NOSTRU, ȘI ÎȘI VOR FACE LUCRAREA ÎN MOD PERFECT. Pentru că tot ce vine de la Domnul este perfect așa cum este. NU AI DE FĂCUT DECÂT SĂ TE RESTRÂNGI ÎN TOATE, DACĂ VREI SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI NEBUNIEI CE VA VENI ȘI TOATA LUMEA ȘTIE DE EA.

ȘI O AȘTEAPTĂ.

ȘI O VREA!

Dar nu este nicio problemă, sunt timpurile în care egoul omenesc va fi distrus cât se poate de mult, apoi va veni o perioadă scurtă de acalmie, după care iarăși va uita și se va atașa. APOCALIPSA ESTE A EGOULUI, DAR NOI NU SUNTEM ACELA!

NU ȘTIU ÎNSĂ ATUNCI PENTRU CÂT TIMP VA MAI FACE ASTA, spunea un bătrân sihastru cu care am discutat de mult...

< sus >


22 dec 2020

CE ESTE EGOUL?

Este eu pe primul plan, binele meu, adevărul meu, dreptatea mea, liniştea mea. Când luptăm pentru ele şi le apărăm, atunci devenim dumnezeul nostru şi se întăreşte egoul. Trăind într-o lume duala, i-au mai spus: diavol. Omul care se luptă şi se apără, se supără foarte uşor, se înfurie, se mânie sau urăşte, şi reacţionează agresiv pe loc, sare la tine, te critica, îţi reproşează... Toate sunt dorinţa de a ucide. Pentru că el te vede diferit. Acestea sunt caracteristici ale fiinţelor întunericului, fiinţe decăzute rău de tot. Toţi provenim din divin, dar ele au o vibraţie mai joasă.

Când eram mic până pe la 18 ani, nu ştiam cum să-mi fac eul, şi aveam probleme mari cu asta. Nu ştiam să lupt pentru mine, să mă apăr, întotdeauna cedam şi dădeam victoria celuilalt. Sau dădeam voie lucrurilor să fie, să curgă şi nu interveneam în nimic. Doar priveam. La grădiniţă, era o cutie mare cu cuburi de lemn, mari şi la ora de joacă toţi se repezeau să-şi ia cuburi şi să construiască ceva, castele visau toţi. În fiecare zi era un concurs de castele. Îi lăsăm să se bată, şi rămâneam ultimul, întotdeauna ultimul, dar când mă uitam în cutia aceea mare, nu mai rămăseseră decât câteva cuburi cu care nu puteai construi nimic. Şi le puneam pe jos şi mă jucam cu ele. După care copii veneau şi mi le luau şi pe acelea, şi apoi se băteau între ei, toţi cu toţi. Şi doar îi priveam, şi nu înţelegeam ce se întâmplă, nu înţelegeam de ce trebuie să se bată. În capul meu era vid complet. Nu înţelegeam deloc lumea în care eram. Şi când veneau la mine, le întindeam cuburile, şi ei le luau grăbiţi cu lăcomie. Mai încolo la armată, tot aşa eram, dădeam întâietate la toţi, şi nu înţelegeam de ce se luptă pentru un pat mai bun, pentru un loc în faţă, sau pentru mâncare, dar când ajungeam cu rândul, eu fiind întotdeauna ultimul, nu mai rămânea nimic. Şi de multe ori nu mai mâncăm. Asta este lumea de astăzi, aceeaşi ca atunci.

Că tot este timpul de mărturisire.

Şi la grădiniţă educatoarea a observat acest lucru la mine şi a chemat-o pe mama să-i spună că nu ştiu să lupt pentru mine şi ce o să fac eu în viaţă. Asta era marea problemă, doar dădeam şi nu vroiam nimic. Şi atunci mi-am dat seama că este o problemă cu mine, că nu pot să fiu ca ceilalţi. Când spuneam eu, nu mă refeream la cel care vrea totul pentru sine, ci LA CEL CARE NU VREA NIMIC PENTRU SINE. Vedeam lucrurile pe dos, şi nu reuşeam să înţeleg lumea aceea. Şi nu ştiam de ce. Nu ştiam cum să fac ca să fiu ca ei, să mă bat pentru acele cuburi. Şi atunci mi-am zis că trebuie să-mi definesc întâi acest lucru pe care îl fac ei, ca să pot să-l înţeleg. Şi mi-am zis aşa. Am observat că nu mă raportam la trupul meu, adică nu făcea nimic pentru el. Eram neglijent, neatent la el. Când eram mic, nu mâncam cu săptămânile, şi tatăl meu zicea că nu am instinctul de a mesteca, dar eu nu aveam nevoie. Totul a fost straniu la mine. Când făceam baie, simţeam ca apa îmi purifica sufletul şi pentru mine era ca un botez, un miracol care te purifică, de fiecare dată. Priveam pe dos viaţa. Aşa simţeam apa. Pe la 18 ani tot aşa eram, fără să ştiu nimic: simplicius simplicimus.

Nu aveam minte, eram gol de eu. Şi a trebuit să fac un efort ca să înţeleg pe ce lume mă aflu, şi am procedat aşa: Citeam şi strângeam definiţii şi explicaţii diferite pentru un acelaşi lucru, spre exemplu: Iubirea este... şi am strâns aşa foarte multe înţelesuri. Dar când asociezi păreri diferite, creierul este obligat să facă o sinteză care îmbrăţişează totul, şi mi-a fost bine aşa, pentru că nu ţineam cu nicio părere. Nu mă băteam pentru niciuna, nu susţineam nimic. Nu facem decât să le alătur, şi nu absolutizam nimic. Şi acum la fel sunt. Nu ţin cu nicio părere. Dau voie la toate să fie, să curgă, sunt deschis la orice nouă perspectivă, și așa rămân în divin. Mă bucur când alătur mai multe unghiuri de vedere deosebite, atunci simt ca îmbrăţişez totul, şi mă apropii mai mult de adevăr, care este Iubirea egală pentru toate.

Şi revin, mi-am zis aşa: eul îl obţin urmărind ce îmi dă celălalt pentru binele corpului meu, şi mă bucuram de acel lucru. De abia după acea bucurie, obţineam eul. Nu ştiam cum se face. Nici acum nu știu cum îşi fac oamenii eul. Dar în principal caută un bine personal şi luptă pentru el. Dar aşa se văd diferiţi, şi sunt în stare să ucidă.

Când se supără, sau se mânie şi se înfurie ori urăsc, ei de fapt ucid sufletul din celălalt şi din ei.

Nu ştiam să mă joc, doar priveam, doar observăm, nu interveneam, şi lăsam totul să fie, să curgă, şi eram întro linişte profundă, încât de multe ori îmi pierdeam conştiinţa de sine, şi era aşa de bine. Apărea o stare de dulceaţă de nedescris, inegalabila. Nu căutăm ale mele niciodată, le cedam cu bucurie. Săream în ajutorul celorlalţi, mă ofeream, nu mă cruţam deloc, nu căutăm uşorul şi plăcutul, mă mulţumeam cu ce vine la mine, şi nu ceream nimic. Nu am mancat o ciocolată până la revoluție. Apoi au urmat atâtea experienţe miraculoase, dar toate veneau din starea aceea adâncă de linişte pătrunzătoare care mă cuprindea. Nu îmi venea să acţionez, nu mă jucam ca ceilalţi copii, doar priveam, ore în şir, cum viaţa curge prin faţa mea. Și aveam o fericire continuă. Este starea cea mai frumoasă posibilă. Şi intram în extaz, din orice.

Aveam un binoclu de la unchiul meu, şi când mă uitam prin el, mă dilatam repede şi iarăşi intrăm în acea stare de pierdere de sine. Mereu, din interior se ridica la suprafaţă o stare de fericire de nedescris, care nu există pe pământ, şi de aceea a funcţiona în lume, nu îmi trebuia. Apoi au apărut călătorii în timp, sau în lumea de dincolo. Curios este că dl Valeriu Popa le-a văzut şi mi-a zis cu o voce aproape răstita, dar aşa era dânsul: tu călătoreşti în alte lumi, sau în timp, nu ai vrea să... Şi am fugit de el, că nu ştiam ce vrea, nu am fost conştient de mine. Credeam că toată lumea este aşa şi are asemenea experienţe.

Nu ştiam să mă zbat pentru mine, nu luptăm şi nu mă apăram niciodată. La armată făceam exerciţii de apărare corp la corp, şi eram fată în faţă cu un coleg. El a încercat să mă sperie, şi a scos baioneta de la armă şi a îndreptat-o repede spre fața mea şi s-a oprit în dreptul ochilor mei, şi nici nu am clipit. Eram într-o linişte adâncă, nu eram cu mine, nu eram acolo. Şi strigă: nici nu s-a mişcat, nici nu a clipit. Vai... Dar el s-a şocat aşa de tare încât a început să tremure, a aruncat baioneta şi nu se mai putea opri din spaima. Un alt coleg l-a strâns în braţe şi s-a liniştit.

Prima dată am plecat in timp în fața radioului când s-au anunțat 2 evenimnete importante... dar nu înțelegeam ce mi se întâmplă.

Cum putem să avem ego, când totul este numai El?

Sufletul NU REACŢIONEAZĂ NICIODATĂ, NU SE BATE PENTRU SINE, aşa te uneşti cu el, când NU lupţi pentru binele tău. Asta practic. Este ca un prost. Egoul vine din raportarea la trup, la interesul propriu pus pe primul plan, apoi începe împărţirea în bine şi rău. Şi omul caută un mai mare bine pentru sine. Dar când face asta intra în conflict cu ceilalţi. Şi îi vede diferiţi. El nu ştie că este o fiinţă comună, aceeaşi peste tot, în fundal - la un pas distanţă în spatele formei, suntem El, spaţiu infinit de fericire, şi nu avem nicio treabă cu egoul.

Majoritatea sufletelor când pleacă de aici, peste 95% nu pot să urce pentru că au trăit exclusiv în lumea aceasta, au trăit doar ca trup, bântuie în zona de sub cer, crezând că ei sunt această îmbrăcăminte care are 0,5-3% materie, care şi ea este energie joasă, dar tot divinul. El este peste tot, NU E NIMIC CARE SĂ NU FIE EL, de diferite vibraţii. Deci egoul este o energie joasă, dar face parte din divin. Totul peste tot este numai El. Egoul caută mai mult interesul propriu, şi aşa se face dumnezeul sau, adică diavol.

Când omul caută mai mult binele său se diabolizează, şi nu te mai înţelegi cu el, devine foarte agresiv şi violent.

Împărţirea aceasta este de folos până depăşim dualitatea, apoi dispar întrebările şi lucrurile doar sunt. Aceea este fericirea maximă.

După ce ne dăm seama că nu suntem egoul care vrea totul pentru sine, atunci noi ne retragem, ne resorbim în fundal, în divin. Soluţia: negi tot ce spune egoul. Tu nu ești mânia, nu eşti supărarea, nu te enervezi niciodată, nu eşti furia, nu eşti ura, nu eşti judecata şi acuzaţia, nu te aperi şi nu lupţi. Tu eşti cel care doar Iubeşte și se lasă pe sine învins, supus. Şi negând orice afirmaţie negativă, ramâi numai cu Iubirea. Atunci egoul, mintea, nici nu mai îndrăzneşte să te încurce.

Când cineva se supră se mânie, se înfurie, urăşte, a intrat în întuneric pe loc, în iad şi îi trebuie între 6 luni şi un an de suferinţe ca să fie scos de acolo. Şi viaţa îi aduce neplăceri şi boli şi îl scade. Dar tu nu eşti acela. Când omul face totul pentru el, el pierde energie vitală. Şi invers, te încarci cu energie numai când dăruieşti gratuit şi când te înfrânezi.

Mulţi din cei care au fost în moarte clinică care s-au întors de dincolo, se fac toţi SLUJITORI. Prin slujire, servire, supunere, acceptare, cedare, lepădare de sine, predare, auto limitare, sufletul se încarcă cu energie vitală.

Toată bătălia este aici pe pământ pentru această energie subtilă.

Dăruirea ţine poarta cerului deschisă, iar lăcomia de viaţă o închide, şi ne pierdem viaţa. De aceea tot ce apreciază omul cel mai mult îi face cel mai mare rău posibil, comodităţile, plăcerile, bunăstarea, stabilitatea şi siguranta vieţii îi iau viaţa. De aceea sufletul când este presat de ego prea tare, el creează situaţii care să scadă egoul. Sau poţi spune că egoul cheamă necazul. Plăcerea este durere. Oricum îţi ia din viaţă, de aceea trebuie mereu să dăruieşti mai mult decât iei ca să ai de unde să pierzi. Primul pas, negi egoul care nu există, nu are viaţa de la sine şi tot ce spune el nu este adevărat. Apoi rămâi cu sufletul divin. Negarea negaţiei este teorema directă.

Deci egoul se foloseşte de energia sufletului, el este în sine un concept doar, un cuvânt, este împărţirea în bine şi rău şi raportarea la interesul personal, la corp. Şi atunci răsare eul. Iată eul. Dar el nu are realitate de la sine, de aceea tot ce spune nu este adevărat.

Privilegiul de a spune eu nu îl are decât fiinţa divină din noi, dar ea nu ştie decât să iubească şi noi nu vream să fim Iubirea. Şi o respingem, credem că este o ruşine sau ca oamenii ne vor exploata. Când supunem: eu sunt supărat, e o greşeală, TU CA FIINŢĂ DIVINĂ CARE EŞTI TOATĂ PUTEREA LUMII, NU POŢI FI SUPĂRAT. MEREU TREBUIE SĂ NEGI EGOUL, NU EŞTI ACELA. Tot efortul se face în lume ca să nu ştii cine eşti tu cu adevărat, ca să nu îţi reiei puterea. Accentuând ca tu eşti corpul, lupţi ca să ţi-il aperi, și atunci tu de fapt ÎŢI DAI PUTEREA. Atâta timp cât îţi este teamă că pierzi viaţa, eşti în ego. Tu ca fiinţă divină nu ai ce să pierzi, şi nimeni nu îţi poate lua ceea ce eşti. Dar oamenii cred că sunt corpul şi aşa trăiesc, ca un corp.

Dacă doar ar dărui şi s-ar restrânge ar cunoaşte ca ei sunt chiar divinul. Dar ei nu lasă lumea din mâna lor, şi de aceea nu au cum să afle cine sunt ei cu adevărat. Apoi, ei merg spre mai mult şi mai bine pentru corp, dar acolo nu este Dumnezeu. El este în puţin, modest, simplu şi smerit. Când vrei lumea cu fericirile ei trecătoare, NU ÎL VREI PE DUMNEZEU. Nu ai nicio treabă cu El. Mai mult, CÂND OAMENII VOR LUMEA CU SATISFACŢIILE ŞI FERICIRILE EI, EI NU VOR ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU. Nu poţi sluji la doi stăpâni, pe unul îl vei neglija total.

Acolo sus la prag, în rai, toate fiinţele sunt unul altuia doar SLUJITORI, SERVITORI şi nu ştiu decât să dăruiască, să-l facă pe celălalt mai fericit. Nu trăiesc pentru ei, ci pentru ceilalţi, toţi. ACOLO NUMAI IUBIREA EXISTĂ ŞI NU POATE AJUNGE ACOLO SUS, DECÂT CEL CARE IUBEŞTE ORICE AR FI PÂNĂ LA CAPĂT. Nu contează banii, bogăţiile strânse aici, nimic, dar nimic, decât cât de mult i-ai slujit tu pe ceilalţi, cât de mult ai dăruit din binele tău celorlalţi, cât de mult i-ai Iubit. Atât contează dincolo, altfel riscăm totul, şi va fi vai. Este invers decât eşti aici. După cum eşti aici, aşa vei fi şi dincolo. Cu cât ai mai multă Iubire şi dăruire, sacrificiu şi jertfă de sine, cu atât dincolo eşti mai sus, în Împărăţia Lui.

Şi invers, cu cât ai multe bogății aici, cu atât mai jos eşti dincolo, pentru că posesiile peste nevoie sunt eu pe primul plan, adică diabolizare, SUFERINŢĂ...

< sus >


30 dec 2020

DACĂ EŞTI CREDINCIOS VA TREBUI ÎN ITALIA SĂ PORŢI ÎN PIEPT O FLOARE DE CULOARE FUCSIA, CA SĂ POATĂ SĂ TE ATACE NECREDINCIOŞII ŞI SĂ ZICĂ CĂ EŞTI UN PERICOL PENTRU NECREDINŢA LOR.

NE VOR PUNE SĂ NE BATEM ÎNTRE NOI. CREDINCIOŞII, BISERICA, DOMNUL IISUS VOR FI PRIGONIŢI MAI RĂU DECÂT ORICÂND. ACEASTA ESTE NOUĂ LUME NOUĂ – O LUME A URII PE DUMNEZEU.

Diavolul are o singură putere, să-ţi construiască frică, teamă de a muri. Dar atâta timp cât nu ţi-e frică, el nu are putere asupra ta. Şi este frica egoului că moare, ca tu ca suflet divin nu ai nicio teamă, ca tu eşti veşnic şi nu ai ce să pierzi. Îi stimulează pe oameni să aibă cât mai mult, să caute bunăstare, belşug şi savoare, apoi ei se ataşează, şi le este frică să piardă ceea ce au. Identificarea cu posesiile este egoul. ACEASTĂ FRICĂ ESTE MOMENTUL ÎN CARE EI SLUJESC DIAVOLULUI, TOŢI. Dar dacă nu ţi-e frică, şi ai doar puţin, nu ai ce să pierzi, NU TE POATE ATINGE ŞI NU POATE SĂ-ŢI FACĂ NIMIC. FRICA TA ESTE PUTEREA LUI. Acum cu Marea Resetare şi cu forumul Davos din ianuarie, când se vor stabilii paşii în continuare, nu există scăpare, pentru că majoritatea de 97% de necredincioşi ASTA VOR, ASTA AŞTEAPTĂ. ŞI LI SE VOR DA PLĂCERI, CÂTE VOR, ispitele diavolului.

Cei care cred că numai Dumnezeu le dă viaţa şi o ia când vrea EL, vor fi ostracizaţi şi PRIGONIŢI. Vor fi marginalizaţi, paria societăţii, şi însemnaţi aşa cum au făcut naziştii. Exact aşa, nu cu o stea galbenă, ci cu o floare de culoare fucsia. S-a propus pentru Italia însemnarea credincioşilor cu un semn anume, ca să fugă toţi de ei, să-i despartă de ceilalţi, pentru că necredincioşii să ştie pe cine să atace, cu o floare de culoare fucsia în piept. Credincioşii vor fi prigoniţi, acuzaţi, atacaţi, loviţi. O să facă țarcuri pentru credincioşi, deja se construiesc, şi îi vor izola ca pe leproşi, sau stigmatizaţi ai soartei. Să-i vadă toţi, să îi arate cu degetul, să arunce cu ouă în ei, să-i urască cât pot ei de tare. Asta se vrea.

A fi credincios va fi un pericol public. Şi pentru asta ţi se va da adeverinţa de necredincios şi fucsia în piept. Totul este făcut ca să atace credinţa, biserica, familia, naţiunea, să facă un Babilon peste tot pământul. Adeverinţa de necredincios va reda libertăţi celor 97%. Iar celor credincioşi li se vor LUA DIN LIBERTĂŢI şi vor fi obligaţi exact ca în experimentul Piteşti să accepte adeverinţa de necredincios care în traducere înseamnă că NU EXISTĂ DUMNEZEU. Era singura problemă pentru care oamenii cu credinţă au fost TORTURAŢI ŞI OMORÂŢI LA PITEŞTI. Acum este la fel şi sunt aceiaşi torţionari.

Apoi se va accentua criza economică şi sărăcirea populaţiei, ca să accepte uşor Marea Resetare, şi să le ia proprietăţile, să treacă în mâna celor mai bogaţi şi a corporaţiilor conduse tot de ei. Pe ei îi interesează un singur lucru: PROPRIETĂŢILE SĂ LE IA. Ei sunt puternici acaparând cea mai mare parte a proprietăţii globului. PRIN ÎNDATORARE, PRIN CRIZĂ DATORIILOR. Aşa se face Imperiul globalist, prin confiscarea proprietăţilor datornicilor sau obligarea lor să le vândă. După ce sărăcesc populaţia şi le ia tot, le vor oferi un venit minim garantat, aşa în scârbă, că tot îi considera ne omeni, animale care nu au dreptul să trăiască.

Când omul depăşeşte necesitatea el devine NE OM, adică diavol.

Şi au o armată imensă. Se va introduce sistemul de credite sociale, ca în China, în care vei fi stimulat să consumi cât mai mult, ŞI SĂ TE ÎNDATOREZI. În acest sistem de control total eşti doar un număr. Dar principalul scop al Marii Resetări este pierderea sentimentului de sacru, a contactului cu Dumnezeu. Punerea bunăstării pe primul plan. Şi majoritatea asta vrea. Nici nu-i interesează morală, credinţa, principiile, nimic. ESTE LUMEA PE CARE O FĂURESC EI ŞI O VOR AVEA. Şi nimeni şi nimic nu îi poate opri. Domnul va încerca să-i reţină, să-i desprindă, dar LĂCOMIA DE MAI MULT NU POATE FI OPRITĂ. Autodistrugerea lumii nu poate fi oprită.

Morală va fi inversată, ceea ce este nedrept va fi făcut drept, neadevărul şi anormalitatea va fi făcută normalitate. Inversarea tuturor valorilor, ceea ce s-a şi început în occident, cei nepregătiţi vor fi puşi în frunte, ultimii vor fi primii. Femeia ataca bărbatul, rasa alb caucaziana va fi prigonită, decimată şi dusă în rezervaţii. Europa va fi musulmană – EurAbia. Lucruri care deja se întâmplă în SUA şi occident. În funcţii de răspundere sunt puse alte rase, și cei nepregătiți, populaţia este metisata, scăderea selecţiei valorii. Viciul va fi încurajat şi IMORALITATEA vor deveni RELIGIE DE STAT. Ceea ce este neacceptabil va fi făcut norma. Nedreptatea va fi facuta Lege. Aşa cum vedem cu toţii şi mai nimeni nu este deranjat crezând că el nu va fi afectat. Ba va fi, că dacă de la grădiniţă începe cu educaţia sexuală, ţi-a distrus copilul.

Aşa cum se vede acum, când însăşi preşedintele se opune interzicerii educaţiei sexuale la copii. Sau de ziua Crăciunului s-a sărbătorit în bătaie de joc, venirea pseudo vaccinurilor, salvarea simbolică a necredincioşilor. A fi necredincios - o să fie premiat, A FI CREDINCIOS VEI FI OPRIMAT ŞI PRIGONIT. Şi aşa se distrug mii de ani de cultură şi civilizaţie.

Actul climatic va pune restricţii care vor destrăma industriile de care sunt legaţi miliarde de oameni, va omora enorm de mulţi oameni prin sărăcire şi foamete, până şi apa vor să o restricţioneze. Nevoile de baza vor fi legate de certificatul de necredincios. Credinţa este ţinta lor, Îl atacă pe Dumnezeu direct. Dar aşa vrea majoritatea de 97% de necredincioşi. Este lumea pe care o construiesc ei acum, aşa cum o vor. Dacă nu o vroiau, se revoltau, dar le convine, să stea acasă, să nu muncească şi să primească salariul, copiii să nu înveţe, totul le convine, şi sataniştii le dau ce vrea majoritatea. Și pentru asta dau libertatea, pentru siguranță.

DACĂ NU AI CERTIFICAT DE NECREDINCIOS NU VEI MAI PUTEA SUPRAVIEŢUI. Este ocazia perfectă pentru a 4 revoluţie industrială, introdusă cu forţa, așa o denumesc ei. Înlocuirea oamenilor de peste tot, cu roboţi sau IA. DECI MAJORITATEA VREA SĂ SE OMOARE SINGURĂ. Nu își dă seama ce face? Ceea ce se vede şi la magazinul din colţ. Fără oameni la casele de marcat. Inlocuirea banilor cu criptomonede. O tristeţe totală, fără comunicare, săraci, oprimaţi, oamenii vor muri singuri. Legea obligativității vaccinării, legea donarii de organe si a eutanasierii, va fi lovitura de grație. Sănatatea se va privatiza, și iarași îi va elimina pe cei de jos.

Singura problemă a omenirii din totdeauna au fost oamenii bogaţi, pentru că bogăţia peste nevoie înseamnă SATANIZARE. Şi apoi mai au o armată colosală de 97% din populaţie, la fel ca ei. Prin ataşament de materie, omenirea pierde energia vieţii în ritm accelerat. Suntem în situaţia Sodoma.

A PORNIT APOCALIPSA EGOULUI.

TOCMAI CEI CARE VOR CÂT MAI MULT BELŞUG ŞI BUNĂSTARE, SUNT CEI CARE SUNT DESTINAŢI PIEIRII. Pentru că ei nu mai au energie vitală şi cheamă nenorocirile la ei, singuri le cheamă. A fi ataşat de materie este cel mai periculos lucru, a pune bunăstarea pe primul plan, este moartea sufletului. SIGURA salvare este să te restrângi, să te deplasezi spre puţin, ca să faci golul acela care Îl aduce pe Dumnezeu prezent, şi prezenţa Lui este singura paza. Singură. Acum satana nu se mai ascunde, este pe faţă, da legi, îşi face lucrarea. Şi majoritatea asta vrea. Ierarhii bisericii sunt îndemnaţi să Îl nege pe Dumnezeu, cu vicleşug ca asta înseamnă acceptarea adeverinţei de necredincioşi, adică frica că îţi pierzi viaţa pe care Dumnezeu o da şi o ia când vrea El, nu oamenii. Să dea şi ei un exemplu de NECREDINŢĂ, ŞI TOŢI CEILALŢI ÎI VOR URMA, cum se întâmplă în Grecia, acum.

Cum spun sfinţii: SINGURA APĂRARE ÎMPOTRIVA URGIEI DOMNULUI ESTE POCĂINŢA, adică restrângerea de sine în toate. Dar merităm toate acestea. Am pus materia pe primul plan şi nu se poate, numai Dumnezeu este pe primul plan - iar lumea, trupul, materia sunt planul doi în vecii vecilor. Noi am inversat ordinea lumii şi aşa L-am atacat pe Creatorul lumilor şi asta nu se poate permite, că întâi este Dumnezeu şi apoi creaţia, întâi este sufletul şi apoi materia, lumea şi corpul. Nu putem face totul pentru trup, ci invers, să nu facem totul. Atunci vom trăi. De aceea vin necazurile şi bolile şi restricţiile, care toate sunt pe Bunăstare şi comodităţii, altfel dacă nu ne desprindem vom muri. Acesta este preţul şi este maxim, AŞA CUM ŞI ÎMPOTRIVIREA NOASTRĂ LA DUMNEZEU ESTE MAXIMĂ.

Omenirea îşi pierde energia vieţii când se duce spre uman şi lumesc, şi nu îşi ai da nicio şansă de supravieţuire, singură. Nu o poate opri decât desprinderea de patimi, dar nu poate. Dumnezeu va încerca prin restricţii, calamităţi, molime sau războaie, să-i desprindă, dar problema gravă este că NOI NU VOM MAI REVENI NICIODATĂ LA POZIŢIA ANTERIOARĂ, de unde am căzut. Şi ne îndreptăm spre autodistrugere generalizată.

Până şi programele sataniştilor, de extincţie în masă, asta arată. ATACĂ EXACT PE CEI CARE PUN BUNĂSTAREA PE PRIMUL PLAN, ŞI VOR PIERDE TOT CE PREŢUIESC EI MAI MULT.

Puterea celor care conduc acest plan de resetare a lumii, este imensă, au de partea lor 97% de necredincioşi. Lucrurile se vor realiza aşa cum spune biblia, pentru că CEI 97% NU VOR VREA ÎN VIAŢA LOR SĂ SE DESPRINDĂ BENEVOL DE PLĂCERILE VIEŢII. Atunci vor fi desprinşi cu forţa. EI FAC ADEVĂRATE ŞI PUTERNICE ŞI DE NEOPRIT, IMPOSIBIL DE OPRIT, TOATE ACESTE MĂSURI DE RESTRICŢIE FORŢATĂ. Dacă cineva din conducerile religiilor le-ar spune să se restrângă cu toţii, poate s-ar încetini această distrugere. Altfel nu se poate termina cernerea divină. Dumnezeu trebuie să oprească hemoragia de energie vitală, irosită aiurea pe patimi şi ataşamente. Altfel natura şi universul va urma omul în auto distrugere. Şi iată Apocalipsa.

 

sursa https://www.facebook.com/MariusGhidel/

< sus >