<  Pagina Nondualism radical


Dimensiunea a cincea (nonduală) - Sara Landon channeling

Videoclipul subtitrat este încorporat la sfârşitul textului down

Sara Landon este un medium pentru înţelepciunea şi energia divină, permiţând unor înalte entităţi spirituale să comunice prin ea. Aici serveşte ca intermediar între Alex Ferrari, gazda emisiunii de pe YouTube “Next Level Soul”, şi entităţile înalte ce formează "Consiliul". Aceştia clasifică modus operandi al oamenilor în trei tipuri, pe care le voi defini astfel: tipul voluntarist-ateu (dimensiunea a treia), tipul spiritual-magic (dimensiunea a patra) şi tipul spontan-creator (dimensiunea a cincea). Ultimul tip se referă la starea de iluminare sau eliberare nonduală. Pentru un astfel de om, viaţa nu mai este o luptă, ci o delectare.

În prima carte a Sarei Landon denumită „The Wisdom of the Council” (Înţelepciunea Consiliului) sunt sintetizate învăţăturile fundamentale. Acestea se regăsesc şi în descrierea stării nonduale de către iluminaţi şi eliberaţi. Iată câteva dintre ele:

• Nu este nevoie să iei decizii importante în legătură cu nimic; permite lucrurilor să se întâmple fără alegerea ta.

• Pe măsură ce te aliniezi la un nivel superior de conştiinţă, bunăstarea şi abundenţa îţi sunt asigurate.

• Adevărata Creaţie nu are nicio agendă [adică, scop].

• Capeţi mai mult din ceea ce eşti, nu din ceea ce vrei. Dacă vrei să ai mai multă bucurie în viaţă, rezonează cu bucuria care deja se află în tine şi în jurul tău.

• Când te împotriveşti la ceva, te împotriveşti la toate şi opreşti fluxul Creaţiei uşoare, armonioase şi fără efort.


Dimensiunea a cincea: Iluminarea nonduală şi adevărata Creaţie (selecţii)

[...]

Legea atracţiei şi Manifestarea

Sara: Atunci când fac channeling, închid ochii şi respir adânc de câteva ori. Iar când ajung la a treia respiraţie, efectiv, totul devine liniştit. Parcă aş fi deasupra norilor, în avion. Este atâta linişte şi pace. Aşa simt eu. Şi ei încep să transmită un mesaj şi apoi răspund la întrebări.

De abia aştept să începem. Perspectiva lor asupra legii atracţiei şi a manifestării este foarte diferită de orice am mai auzit şi mi-a schimbat complet viaţa. Abia aştept să le pui întrebări despre subiectul ăsta.

[...]

«Suntem foarte bucuroşi şi încântaţi că avem ocazia de a vorbi cu tine în această zi cu adevărat frumoasă şi sublimă, dragul nostru prieten. Îţi reamintim ţie şi tuturor că, deşi cuvintele noastre au importanţa lor, aceasta este, mai ales, o experienţă vibraţională de reamintire a Cine eşti cu adevărat şi de ce te afli aici şi ce ai intenţionat atunci când ai ales această magnifică experienţă de viaţă. Pentru că te asigurăm că această viaţă îşi are rostul ei pentru Tine. Tu eşti puternicul Creator al realităţii tale şi pentru asta te afli aici.

Formula de creare a realităţii este următoarea: Conştiinţa mişcă energia în formă. Aşadar, pe măsură ce îţi elevezi nivelul de conştiinţă şi de conştientizare, îţi ridici frecvenţa de vibraţie, ceea ce-ţi permite să canalizezi prin tine şi către tine mai multă energie de la Sursă, care ia forma adevăratei Creaţii şi manifestări. Trebuie să înţelegi că primeşti tot mai mult din ceea ce eşti. Punct. Nu poate fi altfel.

Realitatea ta este definită de obiectul asupra căruia te concentrezi şi de semnificaţia pe care i-o dai. Aşadar, dacă te percepi ca fiind bogat, dacă te simţi îndestulat, dacă eşti conştient de abundenţa din jurul tău şi dacă o recunoşti şi o simţi ca fiind propriul tău belşug, atunci vei avea parte de tot mai multă abundenţă.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru iubire. Acelaşi lucru este valabil şi pentru bunăstare. Acelaşi lucru este valabil şi pentru libertate. Nu poţi atrage la tine ceva ce respingi, prin faptul că te consideri separat. Mulţi dintre cei care se complac să vadă doar limitările, doar lipsurile, doar sărăcia, doar lipsa banilor, concentrându-se pe acestea într-un sens negativ, le conferă realitate şi capătă tot mai mult din ele. Primeşti tot mai mult din ceea ce eşti. Nu din ceea ce vrei, nu din ceea ce crezi că ai nevoie, ci primeşti mai mult din ceea ce eşti.

Deci când musteşti în lipsă şi limitare, îţi cobori conştiinţa şi, prin urmare, nu canalizezi prea multă energie. Şi atunci, pentru a manifesta orice în formă, trebuie să apeşi, să forţezi, să depui efort şi să te lupţi. Mulţi dintre voi veţi recunoaşte că modul cum manifestaţi s-a schimbat semnificativ de-a lungul călătoriei de trezire.

În cea de-a treia dimensiune – care este o dimensiune a separării, în care resimţiţi separarea de Sursă, de Dumnezeu, de ceilalţi – ceea ce vreţi se află altundeva, trebuie să îl luaţi de acolo, fiind separat de voi. Lipsa, limitarea, frica, separarea, aceasta stau la temelia celei de-a treia dimensiuni. Şi mulţi dintre voi sunteţi maeştri în crearea realităţii în cadrul celei de-a treia dimensiuni a densităţii materiei, unde aţi muncit din greu, v-aţi luptat, aţi depus eforturi, aţi făcut să se întâmple evenimente, v-aţi stabilit obiective, aţi acţionat intens şi hotărât şi aţi obţinut succesul în cea de-a treia dimensiune.

Dar apoi energia s-a epuizat. Nu mai simţiţi bucurie, nu mai aveţi acea motivaţie, care este cu totul diferită de adevărata inspiraţie. Motivaţia înseamnă evitarea circumstanţelor nedorite. În a treia dimensiune, te poţi simţi foarte motivat să eviţi circumstanţele nedorite. „Nu vreau să nu-mi ajungă banii pentru facturi, nu vreau să-mi pierd casa, nu vreau să nu-mi ajungă banii de pensie pentru un trai decent. Aşa că mă voi sforţa şi o să muncesc din greu ca să am succes”. Dar apoi energia se stinge. Şi acea motivaţie nu te mai împlineşte. Ai ajuns „maestru în realizare” în a treia dimensiune.

Dar atunci începi să-ţi dai seama că există ceva mai mult. Îţi pui acele întrebări: Cine sunt eu? De ce mă aflu aici? Care este scopul meu? Pe măsură ce îţi pui aceste întrebări, începi să conştientizezi că mai există şi altceva. Înţelegi că-ţi poţi schimba situaţiile şi condiţionările. Poţi schimba lucrurile, poţi remedia lucrurile, poţi vindeca, poţi transforma.

A patra dimensiune este cea a transformării: transformi lucrurile pe care vrei să le schimbi în viaţă. Cu asta se ocupă spiritualitatea, self-help, dezvoltarea personală, legea atracţiei. Când oamenii au auzit pentru prima dată de a patra dimensiune, cum s-a întâmplat cu mulţi în perioada când a fost lansat „Secretul”, ridicarea nivelului lor de conştiinţă le-a permis să invoce mai multă energie şi li se părea atunci mai uşor să „manifeste” decât acum.

Prin urmare, începi să schimbi lucrurile şi să le repari şi vrei să-i schimbi şi pe alţii şi să repari greşelile lor, să te vindeci pe tine şi pe ceilalţi. Aceasta este cea de-a patra dimensiune, a transformării.

Şi da, puteţi schimba lucrurile. Şi da, puteţi transforma lucrurile. Dar cei mai mulţi rămâneţi blocaţi în această dimensiune o lungă perioadă de timp. Cum apare ceva, în loc să vedeţi că se întâmplă pentru a vă ridica pe niveluri mai înalte de putere şi realizare, începeţi imediat să vă judecaţi „Ce este în neregulă cu mine? Ce trebuie să remediez? O, încă mai am o parte din mine nevindecată, încă mai trebuie să-mi eliberez anumite aspecte!”. Şi aproape că deveniţi obsedaţi de a vă transforma.

Când treceţi de la a patra către a cincea dimensiune renunţaţi la orice fel de judecată faţă de voi înşivă, faţă de ceilalţi, faţă de situaţii şi condiţii. A cincea dimensiune este a iubirii pure. Şi mulţi dintre voi descoperiţi acum că energia părăseşte cea de-a patra dimensiune şi vă cheamă într-o dimensiune superioară a conştiinţei. S-ar putea să nu mai fiţi la fel de interesaţi sau entuziasmaţi să vă remediaţi, să vă schimbaţi şi să vă vindecaţi. Simţiţi că există ceva mai mult. Asta înseamnă că intraţi în starea de Fiinţă, de iubire pură specifică celei de-a cincea dimensiuni, acolo unde bunăstarea şi abundenţa vă sunt asigurate.

Numai că lucrurile care au funcţionat în a treia dimensiune nu funcţionează şi în a cincea dimensiune. Lucrurile care au funcţionat în a patra dimensiune nu mai funcţionează în a cincea dimensiune. Cea de-a cincea dimensiune este cu adevărat Noul Pământ, Raiul pe Pământ, când înţelegeţi profund Ceea ce sunteţi şi unde vă puteţi crea realitatea cu uşurinţă, fără efort, aşa cum voiaţi să fie.

Dar nu o mai faceţi prin separare sau prin lipsă şi limitare. Înţelegeţi adevărul că cea care aduce energia în formă este Conştiinţa. Treceţi dincolo de „legea atracţiei”, treceţi dincolo de „manifestare”, în adevărata Creaţie. Ceea ce îţi doreşti şi ai nevoie apare chiar înainte de a şti că aveai nevoie. Se ivesc lucruri şi doar le spui „da”, iar apoi apare altceva şi doar îi spui „da”.

Este ca diferenţa între următorul pas perfect potrivit, care ţi se aşază înainte, şi o scară cu 10.000 de trepte, pe care ar trebui s-o urci. Unii dintre voi încă preferaţi să urcaţi în fugă cele 10.000 de trepte, să simţiţi epuizarea, să fiţi copleşiţi de oboseală. Şi aţi vrea să faceţi toţi cei 10.000 de paşi dintr-o dată.

Însă când înţelegi că eşti Creatorul puternic al realităţii tale, treci de la „manifestare” la adevărata Creaţie, când te bucuri de călătorie. Călătoria este cea mai frumoasă parte. Este o înlănţuire de momente doar în prezent, în care următorul pas perfect potrivit vine singur la tine. În acest moment prezent, în puterea Ta, aliniat cu cea mai înaltă Conştiinţă, ţi se înfăţişează următorul pas perfect potrivit. Ceea ce îţi doreşti şi ai nevoie apare chiar înainte de a şti că aveai nevoie de el. Pur şi simplu, apare şi doar îi spui „da”.

De cele mai multe ori, atunci când vrei să „manifeşti” un lucru, el pare foarte dificil. Şi s-ar putea să te întrebi: „Mi-am ridicat vibraţia şi mă simt bine. Mi-am creat o viziune în imaginaţie şi m-am concentrat pe acest lucru dificil pe care vreau să îl manifest. De ce n-a apărut încă?”

Iată aspectul foarte important: cea mai frumoasă parte este călătoria, desfăşurarea frumoasă şi magică a călătoriei. Următorul pas perfect care conduce la următorul pas perfect, care conduce la următorul pas perfect. Şi la un moment dat, îţi dai seama că acel lucru dificil pe care voiai să-l „manifeşti”, nu mai este deloc dificil. Ci este doar următorul pas perfect, în mod logic şi evident.

S-ar putea să dureze o zi, s-ar putea să-ţi ia un an întreg, s-ar putea să-ţi ia şapte ani atunci când treci de la dorinţa de a „manifesta” un lucru dificil, uriaş, prin concentrare şi forţarea apariţiei sale, la simpla ridicare a vibraţiei fiinţei tale de-a lungul frumoasei călătorii în desfăşurare. Dar totul se va reduce atunci, evident şi logic, la următorul pas perfect potrivit. El poate părea mare pentru alţii, dar este doar următorul pas logic pentru tine. Înţelegi? »

 «Nu simţim nici timpul şi nici spaţiul, dragul nostru prieten. Avem o veşnicie pentru a discuta cu voi.» 😊

«În fond, ne întoarcem la formula pe care v-am împărtăşit-o la început: Conştiinţa. Atunci când deveniţi conştienţi de ceva, începeţi să vă focalizaţi energia asupra acelui lucru. Şi sunt două faze.

Întâi, creşterea conştiinţei şi a nivelului de conştientizare, ceea ce vă ridică vibraţia. Deci vă elevaţi din starea de lipsă şi limitare şi frică. Ieşiţi din acel sentiment că ceva este în neregulă cu voi şi trebuie remediat, şi intraţi în starea de iubire pură.

Şi, dintr-o dată, începi să canalizezi energie, corpul se vindecă în mod spontan, totul începe să funcţioneze şnur, relaţiile tale se schimbă, iar, de fapt, tu nu ai făcut nimic. Toate acestea se datorează faptului că Conştiinţa ta îţi permite acum să soliciţi mult mai multă energie de la Sursă să se reverse în formă şi în trăirea ta.

Deci, când devii conştient de un anumit lucru pe care ai dori să îl experimentezi, începi instantaneu să focalizezi energia asupra acelei experienţe sau acelui lucru. Simţurile tale fizice sunt atrase de orice rezonează cu acel lucru. Acum începi să îl vezi şi să îl simţi şi să îl observi. Şi, de unde părea un lucru dificil, devine „O, îl percep cu uşurinţă, în mod clar, este doar următorul pas perfect potrivit”.

Deci noi nu vă învăţăm despre „legea atracţiei”, ci despre adevărata Creaţie. Când urmaţi o anumită agendă, la majoritatea dintre voi ea provine din senzaţia de lipsă şi limitare. „Am avut o experienţă groaznică, când nu mi-am putut plăti factura. Aşa că acum vreau să fac o mulţime de bani.” Numai că Conştiinţa voastră nu este aliniată cu acel obiectiv.

Însă altfel stau lucrurile când omul îşi continuă liniştit călătoria şi vede abundenţa din jurul său, care, realmente, îi este disponibilă. Ne gândim la abundenţă ca fiind bani, da – dar şi resurse, relaţii, conexiuni umane, timp, cunoştinţe, înţelepciune, Conştiinţă. Ea semnifică mult mai mult decât banii. O infinită abundenţă stă la dispoziţia tuturor.

Poate că unii aţi auzit acea vorbă în ceea ce priveşte bunăstarea, anume că „nu te poţi îmbolnăvi destul de rău pentru a face un bolnav să se simtă bine” [Abraham Hicks – n.tr.]. Adică, atunci când îţi doreşti bunăstare, când îţi doreşti sănătate, energie şi vitalitate, nu te jenezi din acest motiv, pentru că nu iei energie de la altcineva pentru a te simţi foarte bine şi a fi sănătos. Banii sunt tot o energie, sunt un schimb energetic, şi nu îi iei cu adevărat de la altcineva. Când permiţi schimbul energetic, când îţi îngădui să ai din belşug, amplifici abundenţa pe planetă.

Numai că mulţi au convingeri foarte limitate despre propria valoare, despre bani şi despre a avea bani. Şi astfel, deşi poate că şi-ar dori mulţi bani, credinţele lor îi menţin la un nivel de conştiinţă care nu le permite să aibă acces la suficientă energie pentru a atrage tot mai multă abundenţă către ei. Înţelegi ce spunem?»

[...]

Efort personal şi manifestare

«Să ne întoarcem la diferenţa dintre motivaţie şi inspiraţie. Motivaţia, evitarea unei situaţii nedorite, apare cel mai probabil când te afli în a treia dimensiune, în care te consideri separat de ceea ce îţi doreşti. Obiectivul este în altă parte, va trebui să apeşi, să forţezi, să depui efort şi să te lupţi pentru a-l obţine. Şi mulţi dintre voi se pricep bine la asta.

Dar apoi, aşa cum am spus, energia dispare şi nu mai simţi motivaţia. Atunci te interesează dezvoltarea personală şi cum să te schimbi pe tine însuţi.

Şi apoi, la un moment dat, îţi dai seama că există mai mult de atât. Treci de la „manifestare” la adevărata Creaţie. Căci vă aflaţi aici pentru a acţiona prin forma fizică.

Dar inspiraţia este foarte diferită de motivaţie. In-spiraţia, de la „în spirit”, se aliniază cu Energia Sursei, se aliniază cu cel mai înalt Adevăr, se aliniază cu cea mai înaltă viziune despre Ceea ce eşti, se aliniază cu cea mai înaltă expresie a ceea ce îţi este posibil. Îngădui inspiraţiei să vină la tine, asta e starea ta naturală: ce îţi place, ce te pasionează, ce iubeşti. Nu simţi deloc un efort sau o forţare sau o luptă când acţionezi inspirat către acele lucruri pe care le iubeşti, care îţi plac, care te pasionează.

Iar în cea de-a cincea dimensiune, te simţi mereu inspirat. Urmezi energia, laşi lumina să-ţi ghideze calea. Te concentrezi pe ceea ce îţi aduce bucurie şi apoi acţionezi automat. Te concentrezi pe ceea ce iubeşti şi apoi acţionezi automat. Te concentrezi pe ceea ce te pasionează, şi apoi acţionezi automat.

Şi poţi fi inspirat să faci ceva aparent fără nicio legătură cu scopul tău sau cu ceea ce vrei să realizezi, să manifeşti sau să creezi. Dar s-ar putea să fie cel mai fără efort „următor pas” către adevărata Creaţie şi manifestare a acelei realităţi pe care vrei să o generezi.

Aşadar, când blochezi energia Sursei, din cauza nivelului tău de conştiinţă, atunci va trebui să apeşi, să forţezi, să lupţi şi să depui efort. Iar cei mai mulţi vă veţi vlăgui foarte repede, dar adevăratul vostru Sine ştie că există o cale mai bună şi că vă aflaţi aici pentru a acţiona pe acea cale magică, uşoară, armonioasă şi fără efort de a vă crea realitatea aşa cum vreţi să fie.

Adevărata Creaţie!

Te trezeşti dimineaţa entuziasmat şi pasionat, te simţi viu, atras de ceea ce îţi aduce bucurie şi de ceea ce iubeşti. Urmezi energia şi te laşi bucuros călăuzit de lumină în această călătorie plină de frumuseţe şi iubire şi magie şi miracole zilnice într-o magnifică desfăşurare. Capeţi din senin lucruri pe care n-ai îndrăznit să le ceri vreodată. Oportunităţile ţi se prezintă singure şi nu ai decât a le spune „da”. Ceea ce îţi doreşti sau ai nevoie apare chiar înainte de a şti că aveai nevoie.

Eşti pasionat, eşti viu. Trăieşti din plin. Îngădui adevărata Creaţie. Nu ai nicio agendă. Ai însă pasiuni şi preferinţe. Există lucruri care îţi plac, experienţe pe care vrei să le trăieşti şi toate sunt minunate. Dar ele nu provin din starea în care majoritatea oamenilor încearcă să le „manifeste”, acea stare de „simt că nu sunt destul de bun, ci ar trebui să fiu faimos ca să fiu cu adevărat bun. Ar trebui să câştig o anumită sumă de bani şi atunci voi şti că sunt destoinic. Trebuie să am un partener care arată perfect şi o maşină frumoasă ca să simt că sunt suficient de capabil. Şi, desigur, astea nu se pot obţine uşor, fără efort, într-un mod armonios. Iar dacă nu mă sforţez, dacă nu fac eforturi şi nu muncesc din greu şi nu mă lupt, ei bine, atunci înseamnă că nu le merit şi nu sunt suficient de bun.”

Când intri în cea de-a cincea dimensiune a iubirii pure, îţi recunoşti valoarea infinită. Ştii că absolut nimic din ceea ce ai putea face în această experienţă umană nu te va face mai preţios decât eşti deja, ai fost şi vei fi mereu. Când îţi cunoşti valoarea, când cunoşti Iubirea care eşti, îţi îngădui să primeşti. Permiţi ca lucrurile să-ţi parvină cu uşurinţă, armonios, fără efort şi în cele mai uimitoare modalităţi magice.

Unele vor fi aşteptate, altele neaşteptate, unele vor veni din senin, altele vor fi exact aşa cum ţi le-ai imaginat. Dar, din nou, atunci când te bucuri de călătorie, nu contează să ajungi undeva. Contează să atingi niveluri din ce în ce mai profunde ale iubirii de Sine şi ale valorii tale şi a înţelegerii a Ceea ce eşti. Eşti orice ţi-ai dorit să fii. Eşti deja. Toate sunt în tine şi au fost întotdeauna.

Dar până nu ajungi la Realizare, nu vei REAL-iza asta [nu va deveni ceva REAL pentru tine]: „Bine, dacă există undeva o abundenţă infinită pentru mine, unde este? Nu o văd nicăieri.”

Însă atunci vei şti în mod absolut. Şi vei real-iza toate cele care au fost aici pentru Tine dintotdeauna. Doar că nu le-ai putut percepe, din cauza unei conştiinţe bazate pe starea de lipsă.

Iar să „manifeşti” în afara ta ceva de care te crezi separat şi să trebuiască să acţionezi puternic şi să te concentrezi asupra lui şi să-l vizualizezi foarte, foarte, foarte intens, asta nu-i o realizare, nu-i o stare de iubire pură. Îţi impui sentimentul de separare, lipsă şi limitare în propria experienţă. Şi chiar dacă reuşeşti să „manifeşti” – lucru perfect posibil – totuşi, vei obţine doar mai multă lipsă, limitare.

Avem un prieten minunat care se tot îngrijora foarte tare că „va îmbătrâni şi nu va avea o pensie, va îmbătrâni şi nu va avea o pensie, va îmbătrâni şi nu va avea o pensie... înfricoşat de lipsuri, înfricoşat de lipsuri, înfricoşat de lipsuri...”, care, dintr-o dată, a primit o moştenire foarte mare de la cineva din familie. S-a bucurat de ea pentru câteva zile şi apoi a căzut în frica de a nu o pierde. „Dacă o pierd, atunci nu voi avea nimic. Dacă o pierd, atunci nu voi avea nimic...” Şi există multe exemple de acest gen.

Dar când ajungi în starea de iubire pură şi ştii că totul îţi stă la dispoziţie, când ajungi în acea stare de cunoaştere absolută că ai tot ce ai nevoie şi ai avut întotdeauna, atunci „manifeşti” o realizare magnifică după alta, într-o experienţă de Creaţie adevărată. Înţelegi?»

«Şi poţi trăi cea mai frumoasă, stilată, luxoasă, abundentă, prosperă, bogată viaţă, dacă asta vrei să ai, dacă în astfel de realitate vrei să trăieşti.

Există oameni realizaţi spiritual pentru care abundenţa înseamnă să trăiască într-o comunitate. Nu plătesc nimic pentru mâncare sau pentru maşină sau pentru locuinţă. Nu vor să aibă propria casă. Nu vor să-şi cumpere o maşină frumoasă. Nu vor să aibă o relaţie exclusivă sau o căsătorie, ci vor să trăiască într-o comunitate. Vor să facă ceva ce le place, cum ar fi grădinăritul sau îngrijirea animalelor în numele sau în sprijinul comunităţii, primind în schimb hrană, apă, adăpost, legături umane, un scop. Aceasta este o viaţă abundentă, bogată, frumoasă.

Sau altcineva devine un maestru realizat, însă vrea să aibă o casă frumoasă cu mult teren. Şi vrea să se implice în acţiuni filantropice. Şi vrea ca mulţi oameni să-i furnizeze venituri şi să aibă mulţi bani. Dar pentru el nu este mare lucru. Este doar următorul pas logic şi evident în experienţa sa.

Tu eşti creatorul propriei realităţi şi nu te judecă absolut nimeni pentru ceea ce vrei să creezi şi să experimentezi. Nu există o realitate mai bună decât alta. Poţi duce o viaţă foarte simplă, din perspectiva celorlalţi, într-o comunitate, îngrijind animale în schimbul unui adăpost, şi să te simţi foarte bogat. Iar altcineva poate fi ceea ce majoritatea ar numi o persoană foarte bogată sau avută, deţinând o casă sau mai multe case sau mai multe maşini, şi oameni care lucrează pentru el, sau se implică în acte filantropice, dar este un maestru realizat. Şi el, de asemenea, trăieşte în belşug.

Nu există absolut nicio Judecată divină. Neînţelegerea voastră provine din faptul că nu vă daţi seama că toate acestea există aici pentru Voi, dar că nu vă doriţi toţi aceleaşi lucruri. Şi vă doriţi anumite experienţe dintr-un motiv: tocmai în experienţele de care sunteţi atraşi există informaţiile pentru care aţi venit aici. Sunteţi aici pentru a trăi cea mai înaltă expresie a Sufletului vostru în formă fizică. Eşti aici pentru a trăi în formă fizică cea mai înaltă expresie a Ceea ce eşti. Şi oricum ar fi viaţa ta, ţi se potriveşte perfect.

Poţi avea cu adevărat orice – cu excepţia cazului în care crezi că n-ai fi demn sau că n-ai merita. Cu adevărat, cu cât vă bucuraţi mai mulţi de toată abundenţa care este aici pentru voi, va exista mai multă abundenţă pe planetă decât oricând înainte. Există mai mulţi bani pe planetă acum decât oricând înainte. Există mai multe resurse pe planetă acum decât oricând înainte. Trăiţi, aproape fiecare dintre voi, cu mult peste nivelul de bogăţie al celor mai bogaţi de pe planetă din urmă cu secole. Ca să nu mai vorbim de invenţiile, capacităţile şi tehnologia de care dispuneţi acum, care sporesc şi contribuie în mod pozitiv la mai multă abundenţă. Înţelegi?»

[...]

Mesajul final al Consiliului

«Iubiţi-vă viaţa pe care o aveţi. Sunteţi aici pentru a trăi o existenţă extraordinară. Ei bine, poate că în trecut au existat motive pentru lipsă şi limitare, luptă şi suferinţă. Dar fiecare dintre voi se poate înălţa în iubirea pură şi poate simţi mai multă bucurie, mai multă iubire, mai multă abundenţă, mai multă bunăstare, mai multă libertate, mai multă frumuseţe, mai multă fericire decât oricând înainte. Şi acest sentiment va continua să vi se amplifice.

Poate că unii se tem că, dacă vor ajunge să se simtă îmbelşugaţi şi nu vor mai avea dorinţe şi nevoi, ştiind sigur că vor avea orice când se va ivi nevoia, că deja sunt bogaţi şi acea abundenţă continuă să crească, ei se tem că atunci universul va considera că, din moment ce nu au nevoie de nimic, nu va mai manifesta nimic pentru ei.

Însă vă spunem că una dintre cele mai puternice stări ale fiinţei este să rămâi în momentul prezent şi să real-izezi că:

Absolut nimic nu m-ar putea face mai fericit decât sunt acum.

Absolut nimic nu m-ar putea face mai fericit decât sunt acum.

Absolut nimic nu m-ar putea face mai fericit decât sunt acum.

Eşti deja realizat, eşti în unitate cu totul, o ştii în mod absolut. Iar acesta este cel mai puternic portal pentru deşteptarea potenţialităţilor, pentru manifestare şi Creaţie adevărată. Ştim că vă place să meditaţi şi este un lucru minunat. Dar puteţi realiza cea mai înaltă stare de existenţă intrând în aliniere absolută cu aceste cuvinte:

Absolut nimic nu m-ar putea face mai fericit decât sunt acum.

Spune-le cu voce tare. Ştim că, poate, prima dată când le rosteşti, îţi vor veni în minte tot felul de lucruri care ai impresia că te-ar putea face şi mai fericit. Poate că a doua oară nu mai apar, iar poate că a treia sau a patra oară când le spui cu voce tare, îţi dai seama că este adevărat. Te-ai înălţat până la alinierea cu puternicul Creator al realităţii care eşti.

Absolut nimic nu m-ar putea face mai fericit decât sunt acum.

Este fraza care deschide cel mai puternic portal pentru manifestare şi Creaţie adevărată, unde următorul pas perfect se prezintă singur în faţa ta. Iar orice îţi doreşti şi ai nevoie apare chiar înainte de a şti că aveai nevoie de el.

Înţelegem că este un mod foarte diferit de cel pe care l-aţi învăţat până acum. Dar a sosit timpul să intraţi pe deplin în Realizare. Să realizaţi Ceea ce sunteţi şi tot ceea ce există aici pentru voi. Voi le-aţi atras pe toate. Voi înşivă transmiteţi acest mesaj către voi.

Vă suntem mereu alături. Vă stăm întotdeauna la dispoziţie. Ne-am bucurat foarte mult de această conversaţie. Vă iubim. Vă iubim. Vă iubim. Şi cu asta am încheiat.»

...

Uimitor. A fost un mesaj uimitor, într-adevăr.

[...]

< Sus >

traducere de Răzvan A. Petre
 22 august 2023

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=yiYuS9MloMw

Traducerea de mai sus este o selecţie din video-ul original The Council's Mind-Blowing CHANNELED 5th DIMENSION MANIFESTATION Method | Sara Landon, publicat în 13 iunie 2023