<  Înapoi la Pagina Răzvan Petre


SUNETE APOCALIPTICE DIN CER

Tags: Blue Beam, strange sounds, UFO, Illuminati, satanists, antichrist, New World Order, Apocalypse, magic, magicians, Allies of Humanity
 

De curând, un prieten mi-a scris următorul mesaj...

«Îţi trimit link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=8xCuAdLZ9wo; poate ştii, este vorba despre nişte sunete ciudate care s-au auzit din cer, în diferite locuri ale pământului. (Eu am aflat doar de curând despre asta). Am citit şi câteva încercări de explicaţii, dar nu prea mă pot dumiri. Mi-ar face plăcere să-ţi ştiu părerea după ce accesezi acest video (durează vreo 14 min).»

Alte link-uri similare:

   Strange Sounds in the Sky HAPPENING WORLDWIDE 2016... (Real Footage!)

   5 Strangest & Most Haunting Sounds Ever Recorded

 

Iată ce i-am răspuns:

Ce e cu misterioasele sunete metalice venite din cer? Am să-ţi răspund tot cu o întrebare: de unde crezi că a apărut imaginea unui oraş plutind pe un nor, filmată în China?

   GIANT FLOATING CITY SEEN OVER CHINA

Nu a fost un miraj ocazional, ci un fenomen repetat şi în alte locuri de pe pământ (Marea Britanie, SUA); urmăreşte această analiză:

   Floating City Over California, China and UK: This New Image May Help Solve the Mystery

Dar ce părere ai de misterioasa spirală luminoasă filmată pe cerul nopţii în Norvegia?

   Amazing UFO opening Stargate Portal in the Sky (Norwegian Spiral Anomaly)

Am să-ţi spun ce cred eu.

Acestea sunt experimente artificiale (sonore şi vizuale), folosind o tehnologie avansată, de genul HAARP (emiterea unor unde electromagnetice de mare concentrare, care se reflectă în ionosferă şi revin pe Pământ în alte locuri). Rolul lor îmi pare a fi unul politic (sunt bani foarte mulţi implicaţi aici), realizat cu mijloace tehnico-artistice.

Prin urmare, întrebările de mai sus ne sugerează chiar răspunsul la întrebarea, mai gravă, pusă acum 2 decenii: "Oare teoria Blue Beam este adevărată?" Da, în esenţă este adevărată, deşi unele prezumţii iniţiale se dovedesc a fi fost eronate (ori s-au modificat între timp).

Iată un rezumat al ideilor cele mai rezonabile din această teorie:

Teoria conspiraţiei Blue Beam susţinea, încă din anul 1994, faptul că elitele conducătoare ale omenirii (numite uneori şi "illuminati") încercă să aducă Anticristul la conducere și să înceapă astfel o Noua Ordine Mondială, prin intermediul unei simulări tehnologice tridimensionale a multor divinități care vor vorbi în toate limbile. Se va realiza un spectacol de lumini pe cer pe toată planeta, iar la sfârșitul lui, falsul Salvator universal va spune că textele religioase sunt eronate și că religiile sunt responsabile pentru tot răul de pe Pământ. În acelaşi timp, se vor proiecta unde radio de joasă frecvenţă care îi vor face pe oameni să creadă că noul zeu le vorbește telepatic. Vibraţiile foarte joase pot deregla creierele oamenilor, făcându-i să creadă orice li se sugerează, suspendându-le simţul critic, chiar şi ateilor.

Scopul este ca omenirea să ajungă într-o asemenea stare de haos mintal şi social, încât oamenii să fie dispuși în cele din urmă - poate chiar disperați - să accepte Noua Ordine Mondială. Se vorbeşte de pregătiri în paralel a unor cutremure artificiale, războaie limitate, aterizări ale unor nave extraterestre şi criză economică, toate acestea doar pentru ca grupul de "păpuşari" să se asigure că planul va funcţiona. (sursa)

Alte informaţii despre dedesubturile Proiectului Blue Beam

Abia acum, după 20 de ani, mijloacele tehnice pot genera astfel de teste atmosferice audio-video, care nu mai pot fi ascunse şi pregătesc – nu am altă explicaţie – un show politic de anvergură mondială. Nu e vorba aici de o paranoia conspiraţionistă, căci dovezile acestui plan macabru se deconspiră singure. Din fericire, răspândirea în masă a camerelor video face imposibilă secretizarea totală a acestor experimente.

Illuminati mizează pe manipularea conştiinţelor (luându-se în derâdere prin mass-media a "teoriilor conspiraţioniste") şi pe faptul că oamenii au memoria scurtă (mai ales că uităm repede ceea ce nu ne convine). În plus, este dovedit că, în momentele de panică, raţiunea omului este suspendată. Nu putem exclude şi unele schimbări de scenariu, pentru a-i lua prin surprindere chiar şi pe cei care se pretind informaţi.

Trebuie să acceptăm că există pe planeta noastră şi oameni foarte, foarte puternici şi bogaţi, activi în crearea istoriei, poate prea activi. Nu contează beneficiul omenirii, ci doar sentimentul puterii absolute, pe care şi-l produc singuri. Iar modul în care acţionează este, bineînţeles, conspirativ, fiindcă sunt angrenate mai multe persoane şi la scară mondială. Altfel nu ar şanse de succes.

De pildă, cine s-ar fi gândit în urmă cu câteva decenii că Europa va ajunge să fie metisată, prin amestecul forţat de rase şi culturi? Ei bine, acesta a fost chiar un plan, al domnului Kalergi, deşi metisarea europenilor abia acum iese la iveală, ca o "fatalitate". Citeşte despre Planul Kalergi, genocidul popoarelor europene.

«M-am uitat la video-urile trimise de tine... văzusem doar o imagine de acest fel, dar nu ştiam că aceasta a apărut în atâtea locuri... Şi eu înclinam să cred ceea ce spui tu... Mi-a plăcut felul în care şi-a exprimat părerea autorul primului video: "This is technology used on people... and if it proves to be real we are in big trouble." Este exact ceea ce-am simţit eu când am auzit "sunetele din cer". În afară de faptul de a fi informaţi, din păcate, nu putem face prea mare lucru.»

Bildeberg - probably, the best beer in the New World

Caricatură apropo de Clubul super-elitist Bilderberg, care ia deciziile mondiale

Nu putem să-i împiedicăm direct pe conducătorii puternici ai lumii să-şi facă de cap. Se ştie că doar câteva sute de familii deţin jumătate din averea mondială. Pe ei nu atât banii îi interesează (au destui), cât mai ales puterea absolută.

Totuşi, cunoaşterea este putere! Punerea în practică a acestor ameninţări va mai dura cel puţin încă un deceniu, pentru ca tinerii şi copii actuali să se maturizeze şi să fie "prelucraţi mental". Ei sunt mult mai uşor influenţaţi de către propaganda Noii Ordini Mondiale, dar totul cere timp. Este un răgaz şi pentru a disemina informaţia adevărată pe scară largă.

Suntem prinşi într-un război spiritual la o scară incredibilă, care cuprinde fiecare aspect al vieţii noastre personale şi sociale. De aceea, singura noastră armă este cunoaşterea şi spiritualitatea. Să ne încurajăm semenii să le deţină! Când numărul celor informaţi şi puternici psihic va fi suficient de mare, manipulările sociale nu vor mai avea eficienţă.

PRECURSORII ANTICRISTULUI

Iată o mică mostră a feţelor hidoase care ies astăzi la iveală din hrubele iadului, pentru a ne învenina şi batjocori, în războiul de gherilă dus pentru sufletele noastre:    Interview with the Satanists: Magus and Ishtar (Notă: formaţia rock menţionată a susţinut un concert/slujbă satanică şi în România)

COMENTARII

Nu e de ajuns să întoarcem capul cu dezgust de la asemenea oribilităţi. Răul adus de satanişti se răspândeşte pe tot globul cu viteza fulgerului. Energia malefică este adunată şi aruncată, ca bombele drăceşti, în capul oamenilor de bine.

Din câte ne putem da seama, Lucifer nu poate fi convins că greşeşte, decât prin dezastrul omenirii (epidemii, foamete, secetă, sărăcie, război generalizat). În final, el ar trebui să recunoască faptul că haosul preparat de el nu a adus decât un haos şi mai mare. Alte argumente logice nu îl pot convinge, ci doar distrugerea civilizaţiei actuale. (Dar probabil că Divinitatea va interveni la timp, ca să permită continuarea vieţii umane...)

Din surse spirituale s-a aflat că, până acum, s-au perindat 6 civilizaţii avansate tehnologic pe planetă, care s-au autodistrus. Cum? Cu ajutorul neprecupeţit al aceluiaşi Lucifer, "purtătorul de tehnologie" şi mai puţin de lumină. Dar dacă 6 tentative nu l-au convins, îl va convinge a 7-a că e un ratat? Din ce ne spune Apocalipsa, după alte 1000 de ani, Lucifer va scoate iarăşi capul din iad.

"Elitei" de inspiraţie luciferică i se împietreşte inima şi i se extirpă bunul-simţ prin două metode forte: 1) Li se "profeţesc" desfăşurări ale unor situaţii complicate imposibil de prevăzut, care se împlinesc. Asta le demonstrează forţa înfricoşătoare a organizaţiei şi le scade încrederea în puterea divină. 2) Li se fac demonstraţii de magie autentică, prin care puterea luciferică se materializează în planul fizic, pentru a-i înfricoşa şi mai tare.

Se spune că venirea Anticristului se va face prin acte de magie ample şi de mare impact social. Cei care cred că numai Dumnezeu poate face minuni vor fi primii înşelaţi şi se vor preda de bunăvoie Anticristului. Poate va fi magie amestecată cu Blue Beam...

 

Bine, bine, dar ce legătură are Anticristul cu extratereştrii?!? Parcă totul e un amalgam de idei fără sens! De fapt, toate sunt doar speculaţii, nu-i aşa?!

Ştim cu toţii că religia creştină anunţă, încă de acum 2000 de ani, despre venirea Anticristului la conducerea omenirii. În ultimele secole, mulţi cucernici ortodocşi au făcut o serie de profeţii legate de evenimentele viitoare.

Iată şi o opinie exprimată recent de un cleric georgian, care rezonează perfect cu ceea ce se cunoaşte de către iniţiaţi şi cu ceea ce observăm zi de zi, chiar şi în România.

Creştinismul se limitează la a spune că scopul final al acestei lupte spirituale este cucerirea puterii globale de către Anticrist. O planetă condusă de Lucifer (prin reprezentanţii săi) ar fi suprema manifestare a puterii acestuia, în dauna taberei ce ţine cu Dumnezeu şi Cristos.

Omenirea a avut deja parte, nu mai departe de secolul XX, de câţiva dictatori absoluţi în chiar sânul evoluatei civilizaţii europene. Hitler şi Stalin sunt celebrii luciferici cu ambiţii planetare. În ascensiunea lor au fost sprijiniţi chiar de populaţiile ţărilor lor, pe care ulterior le-au condus spre moarte şi nimeni din anturajul restrâns nu i-a putut opri. Următorul şi ultimul dictator global l-ar avea la dispoziţie pe "Big Brother" şi alte ajutoare neaşteptate, care ar neutraliza orice opoziţie făţişă.

 

Totuşi, care ar fi legătura cu extratereştrii?

Probabil că legătura constă în tehnologiile revoluţionare, ce ar promite rezolvarea tuturor problemelor acute ale omenirii. Anticristul se va erija în principalul negociator şi garantul obţinerii acestor tehnologii salvatoare de la extratereştri. În schimbul acestora, el va cere de la oameni supunere absolută, "spre binele lor". Iar extratereştrilor le va oferi libertate totală pentru experimentele lor şi acces la orice resursă planetară. Anticrist va fi liantul dintre două tabere incompatibile: omenirea şi extratereştrii "răi".

Desigur, extratereştrii nu ne vor da o putere reală, de teamă să nu o scăpăm de sub control sau să ne întoarcem împotriva lor. Ne vor înmâna doar nişte "jucării", cum putem vedea deja în spectacolele de magie autentică

Exemplu distractiv de magie reală: World Class Mask Changer (plus un interviu cu artistul Wai Shui-kan). Tehnologiile extraterestre au puncte comune cu tehnicile pe care le demonstrează celebri mentalişti şi magicieni amintiţi în articolul meu MENTALISMUL NU E ILUZIE, ca şi alţii ce pot fi văzuţi pe YouTube (ex. Dynamo, Cyril, Johannes, Yif şi tot mai mulţi).

Va fi probabil şi motivul pentru care oamenii îşi vor pierde destul de repede încrederea în promisiunile lui Anticrist (în 3 – 4 ani, după cum spune ultima carte a Bibliei, "Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul").

Dar conspiratorii vor încerca, până atunci, să prindă lumea într-un sistem coercitiv, în care fiecare locuitor va fi sub o supraveghere totală (Noua Ordine Mondială). Un sistem atât de bine pus la punct, încât nimeni nu va încerca să îl schimbe, în ciuda neajunsurilor (lipsa libertăţii de opinie şi chiar de gândire). În acest sens, avansul tehnologiei lucrează mai mult pentru însclavizarea omenirii decât în beneficiul său. De exemplu, prin internetul tuturor lucrurilor, la care se lucrează acum intens, intimitatea umană va rămâne doar un mit.

Putem intui deci că există o convergenţă între interesul câştigării supremaţiei de către liderii satanici şi interesele extratereştrilor "răi".

 

Dar ce ar putea obţine de la nişte amărâţi de pământeni aceste civilizaţii mai avansate decât noi cu mii sau milioane de ani?!

Interesul lor principal constă în materialele biologice extrem de preţioase pentru ei: sânge, limfă, celuloză. Oamenii sunt pentru aceşti cuceritori ai spaţiului ce sunt animalele domestice pentru noi. Ne spune aceasta   Marshall Vian Summers, într-un interviu despre adevăraţii aliaţi ai umanităţii şi pericolul de a ne supune necondiţionat nepământenilor care ne vor impresiona prin tehnologii şi promisiuni mincinoase. În transcriptul interviului am subliniat cu galben ideile importante. Persoana care lansează asemenea deocamdată-ipoteze este un om integru, raţional, spiritual. De fapt, ideile pe care ni le prezintă le putem recunoaşte, parţial, în scenariile (uneori bizare şi furnizate într-un ambalaj indigest sau chiar ridiculizat) care circulă pe internet despre "reptilienii" care vor să ne cucerească printr-o "conspiraţie extraterestră". Am preferat să-ţi prezint un medium credibil, distins, benefic, pentru a prelua cât mai corect şi detaşat astfel de informaţii incomode.

Rămâne deocamdată un mare semn de întrebare cum va evolua relaţia omenirii cu vizitatorii galactici de diverse rase şi interese.

 

Pentru noi contează, pe termen scurt şi mediu, să luăm aminte cu înţelepciune la schimbările dramatice concrete ce au deja loc pe planetă (climatice, demografice, sociale, politice, economice, tehnologice etc) şi să ştim sau să intuim încotro ne îndreptăm. Sunt ridicole pregătirile pe care le fac unii obsedaţi din America, amenajându-şi buncăre de supravieţuire pentru eventualitatea "Apocalipsei"! În ciuda atâtor avertismente, viitorul va fi altfel decât se aşteaptă oricine. Trebuie să trăim cu mintea în Dumnezeu sau în Spirit sau într-un Ideal cât mai înalt, ca să rezistăm la posibilele zguduiri ale vieţii noastre individuale şi colective...

Paradoxal, cu cât vedem că societatea se îndreaptă spre prăpastie încet, dar sigur, cu atât avem puterea şi motivaţia să ne îndreptăm mai asiduu către SPIRITUALITATE, ca fiind un refugiu sigur şi o sursă de Adevăr, într-o lume a minciunii. Nu trebuie să ne ascundem de realitate precum struţul care îşi bagă capul în nisip. Mi se pare evident că lucrurile merg tot mai prost la nivel colectiv pentru că cineva "bagă strâmbe". O societate lăsată liberă se autoreglează, îşi găseşte echilibrul automat. Astăzi însă lumea întreagă (deci şi România) este sugrumată de imixtiunile unor pretinşi "iluminaţi", care manipulează decidenţii din zona politică, juridică, informaţională, administrativă, militară, educativă etc. Iar aceste influenţe şi sforării nu sunt făcute spre binele general, ci pentru demonstrarea ideii că lumea este actualmente neguvernabilă.

Totuşi, să nu renunţăm la speranţă, fiindcă doar aşa putem atrage energiile pozitive! Să fim convinşi că scenariile satanice pot fi împiedicate şi chiar eliminate de inteligenţa şi autoritatea divină. Dacă ele nu au fost blocate, înseamnă că Dumnezeu a sperat mereu şi încă mai speră că lucifericii îşi vor recunoaşte liber greşeala fundamentală de a se considera mai deştepţi decât Creatorul. Nu din slăbiciune, ci din generozitate li s-a permis necuraţilor să pângărească această planetă. Însă totul are o limită şi, cu cât ne apropiem de limita obrăzniciei, vor intra în joc mecanisme de reglare ale raportului de forţe dintre Rău şi Bine. Planurile scelerate vor produce derapaje la care illuminati nu se aşteaptă, iar unii dintre ai lor se vor revolta şi vor scoate adevărul la lumină înainte de a fi prea târziu...

Răzvan A. Petre
13 septembrie 2016

< Sus >