<  Înapoi la Pagina principalã cu aparitii spiritiste


Filmări cu spirite, realizate de ELENA MARIA (35)

 2 august 2022

Traiectorii. Obiectele din planul fizic influențează forma traiectoriei sau forma globului? Există o comunicare telepatică între noi și lumea nevăzută?

A. Traiectorii.

Globii luminoși din videoclipuri ne prezintă o mare varietate de traiectorii. Traiectorii drepte sau ușor curbate sunt descrise de globi care, de obicei, se deplasează cu viteză mare. La viteze mai mici traiectoriile pot deveni foarte interesante: linii frânte sau spirale, de-a lungul cărora unii globi se deplasează atât de încet încât pot fi urmăriți cu aparatul de filmat. Vezi: V-35.01

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=w01dg4sw2J0

Video V-35.01

 

B. Interesante sunt secvențele din V-35.02. În fiecare din cele trei secvențe globul descrie o traiectorie ciudată, cu viteză mică, astfel încât am reușit să-l urmăresc cu telefonul. După prima filmare mi-am dorit ca fenomenul să se repete și s-a repetat spre dimineață. Atunci mi-am dorit să o facă încă o dată și s-a întâmplat peste puțin timp în condiții semnificative pentru mine. Cele descrise mai sus m-au făcut să cred că ar putea exista o oarecare comunicare telepatică între noi și lumea nevăzută. Poate, prin manifestări care au o semnificație pentru cel care filmează, doresc să ne arate că viața continuă și după pierderea învelișului fizic.

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=f8Q-TLxaa0U

Video V-35.02

C. Obiectele din planul fizic influențează traiectoria și viteza? Dar aspectul?

Se știe că frecvența și lungimea de undă sunt două mărimi fizice invers proporționale. (Adică, crește frecvența, scade lungimea de undă; scade frecvența, crește lungimea de undă). Frecvența lumii din care fac parte globii luminoși este mai mare decât frecvența lumii materiale, (iar lungimea de undă mai mică decât a planului grosier), și astfel globii se „strecoară” cu ușurință prin tot ceea ce face partea din planul grosier, fără a suferi vreo consecință. În hol, distanța dintre pereți este de cel mult 1.5m, așa că am putut urmări globii care ies sau care intră în perete. N-am văzut nici o modificare, nici ca traiectorie, nici ca formă, nici ca viteză. Aceeași observație este valabilă și pentru peretele pe care este așezat televizorul. Globii se comportă ca și cum obiectele materiale nu ar exista. Își duc nestingheriți existența în lumea lor nonfizică și devin vizibili pentru noi atâta timp cât se află sub acțiunea blițului, în cazul în care folosim un telefon. Secvențele din V-35.03 ilustrează acest lucru.

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=_YJHfeQmNO0

Video V-35.03

Elena Maria
Timiş

(va continua)

< Pagina 34 | Pagina 36 >