<  Înapoi la Pagina de Spiritism


Mesaj de la spiritul lui MICHAEL JACKSON

preluat telepatic de mediumul NINA PETRE

"Dragi pământeni,

Eu sunt tot ce a mai rămas din minunatul şi năvalnicul MICHAEL JACKSON. Trupul său va putrezi repede, dar eu, scânteia de viaţă care l-a părăsit, voi rămâne pentru totdeauna. MICHAEL s-a născut sub binecuvântarea unei stele a norocului, dar şi a suferinţei fără limite. Dacă omul acesta ar fi trăit într-o altă familie, într-un climat paşnic, potrivit chemărilor sale spirituale, ar fi ajuns poate mai celebru decât omul dinaintea lui, indianul SRI AUROBINDO. Eu sunt spiritul care i-a animat pe amândoi de-a lungul vieţii fulminante a fiecăruia dintre ei.

Ce s-a întâmplat cu MICHAEL în ultimii ani ai scurtei sale vieţi? Sărmanul de el, a suferit umilinţe fără număr. L-au înjosit oameni la care a ţinut ca la fraţii săi. L-au rănit sufleteşte oameni care ar fi putut să-i devină prieteni devotaţi. Medicii l-au trădat, lăsându-se mituiţi de duşmanii cântăreţului. În afara femeilor care l-au iubit cu adevărat, omul acesta a avut mai mulţi duşmani decât prieteni. Toţi care s-au prefăcut a-i fi prieteni au profitat de ingenuitatea sufletului său şi de sinceritatea sa absolută. De nenumărate ori, MICHAEL a fost dezinformat în legătură cu bolile sale. Când s-a aflat în stare gravă, i s-a spus că nu este nimic serios, iar dacă sănătatea i-a fost cu adevărat în pericol, a primit asigurări că va trăi 100 de ani. Ştiindu-l dator vândut, impresarii şi creditorii săi l-au ameninţat că va ajunge un biet cerşetor prin mahalalele săracilor. Pe MICHAEL sărăcia îl înspăimânta. Era coşmarul vieţii sale. Cu toată sănătatea lui şubrezită de prea multe medicamente greşit administrate, şi-a adunat ultimele forţe, cele ale omului înspăimântat de moarte şi a riscat totul pentru a ieşi din nou pe scenă. Şi-a implorat factorii medicali să îi administreze un tratament pentru creşterea puterilor sale. I-au dat somnifere puternice, calmante interzise, adevărate droguri cu efect ucigător. Unul dintre medicii lui i-a făcut şedinţe de hipnoză, prin care îi inocula ideea că voinţa lui este mai puternică decât propriul trup şi că, ajungând uşor ca o vrabie, va zbura pe scenă fără să mai facă vreun efort. Sărmanul MICHAEL, i-a crezut pe toţi aceşti criminali cu zâmbetul pe buze, crezându-i binefăcătorii lui. Dar ei, zâmbind în continuare, îi numărau zilele şi orele cât mai avea suflare. A căzut, sărmanul, de foame, de oboseală, de disperare. Un înger sacrificat pe altarul propriului talent! Un om care ar fi avut de trăit 90 de ani dacă nu încăpea în ghearele unor criminali. MICHAEL a fost o victimă a sistemului în care a trăit, o biată insectă nevinovată într-un cuib de scorpioni.

Eu, spiritul care l-a păstrat în viaţă pe mult-adoratul MICHAEL JACKSON, declar faţă de toată omenirea că omul acesta a fost răpus cu rele intenţii, pentru că fiinţa lui îi eclipsa pe mulţi artişti fără talent şi har. Îmi cer iertare de la toţi cei care l-au iubit în mod sincer şi dezinteresat, pentru că nu l-am putut menţine viu şi sănătos, aşa cum l-ar fi dorit toţi fanii săi."

Mesaj preluat telepatic de mediumul NINA PETRE
în seara zilei de 22 iulie 2009,
Braşov, România

Vizionaţi şi înregistrări video cu alte comunicări cu spiritul lui Michael Jackson

< sus >Mărturii ale unor personalităţi apropiate megastarului Michael Jackson, care sugerează puternicele sale calităţi, similare cu cele ale fostului yoghin şi explorator al conştiinţei Sri Aurobindo

ELISABETH TAYLOR:

"Ceea ce îl face pe Michael unic este tocmai faptul că tot ceea ce a realizat, toate premiile şi distincţiile primite, nu i-au răpit din sensibilitate şi din preocuparea profundă pentru binele celorlalţi şi nu au alterat cu nimic grija şi dragostea manifestate faţă de familie şi prieteni, dar în mod special faţă de copiii din lumea întreagă.
Michael este ca o sugativă. Tot timpul îşi doreşte să înveţe ceva nou. Este într-atât de inteligent, că la un moment dat acest lucru poate deveni îngrijorător. Tot timpul curios şi căutând să înveţe de la cei care şi-au depăşit limitele, de la cei ale căror creaţii au trecut proba timpului. Nu poate fi de pe acestă Planetă. Este constituit din emoţie profundă, şi acest lucru îl face să fie această fiinţă supranaturală, specială, inocentă, copilăroasă şi înţeleaptă în acelaşi timp. Cred că Michael atrage copilul din noi şi cred că are acea inocenţă pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, sau inocenţa pe care ne-am fi dorit să n-o pierdem."

URI GELLER:

"Am un mesaj înregistrat automat de telefonul meu, la ora 3 dimineaţa, cu şoaptele lui Michael, abia audibile, trecând peste ocean: «Uri Geller, aici este Michael Jackson. Te rog, îmi doresc, mă rog să putem face o călătorie pe Lună. Vreau să fiu primul din lumea pop-ului care o face. Toţi oamenii ăştia încearcă să o facă, dar vreau să fiu eu primul! Te rog! Te iubesc.»
El chiar credea că este posibil, şi o parte din atracţia sa magică era forţa mesmerică, hipnotică a carismei sale, care îi făcea pe toţi cei din jur să creadă, de asemenea, imposibilul cu putinţă. N-a făcut niciodată acea călătorie pe Lună, dar noi am discutat de câteva ori despre viaţa după moarte şi ştiu că era convins de indestructibilitatea sufletelor noastre. Energia noastră continuă să trăiască." [
http://site.uri-geller.com/mj]

 

COMPARAŢIE între SRI AUROBINDO şi MICHAEL JACKSON

studiu de Răzvan Petre

< sus >