<  Înapoi la Pagina de EDUCAŢIE PRIN PARANORMAL


COMENTARII 2022

Autor: NINA PETRE

VREMURI GRELE

Aprilie 2022

ANTIHRISTUL FĂCU PUI!

De vreo 30 de ani încoace, societatea noastră pare să fi căzut în butoiul cu spaime şi melancolie. A pătruns ezoterismul printre noi, cu bune şi cu rele, de nu se mai putea. Prin anul 2000, ne dădeam cu toţii peste cap să cunoaştem natura umană şi cea înconjurătoare. Am descoperit multe lucruri frumoase, dar şi semnale îngrijorătoare pentru viitor. S-au făcut prezenţi sataniştii, teroriştii, puzderia de criminali, cu toţii doritori ca specia umană să degenereze în tot ce poate fi mai rău. Fără îndoială că Antihristul făcu pui! Cohorte de draci înfometaţi, dornici de sânge uman şi carne putredă, ieşiţi de sub pământ sau picaţi din cer au invadat Pământul, iar omenirea a ajuns din rău în mai rău. Astăzi putem face bilanţul: epidemii şi pandemii, crime de tot felul, boli incurabile, ură, invidie, sete de răzbunare şi de cadavre, iar războaiele nu se mai termină.

Abia se potoliseră în bătrâna Europă, când, ca într-un film grotesc, nenorocirea se abătu din nou asupra noastră. Ce-l mână în luptă pe ambiţiosul moscovit? Prea-multul huzur, orgoliul de ţar neîncoronat, ranchiuna pe ţările democratice sau, pur şi simplu, şi-a dat cu istoria în cap?! Iar acum, se simte oare fericit, aflând că militarii lui distrug o ţară bucată cu bucată?! Ce vină să aibă ucrainenii de astăzi că trăiesc într-o ţară liberă, frumoasă şi bogată?! Prea grea pedeapsa coborâtă asupra lor: case distruse, oameni măcelăriţi, solul pângărit cu mine şi bombe neexplodate, porcării peste porcării, iar nenorocirile nu se mai opresc odată! Eşti fericit acum, "ţarule" de la Moscova? Pari să fii un pui de Antihrist: fără familie, trist, însingurat, bolnav, mereu ascunzându-te pe sub pământ! Ce vă spuneam mai înainte? Că ies dracii de sub pământ. Unii intră în oameni şi îi fac neoameni. Ce lume mai este şi aceasta?!

Cu toţii îl chemăm pe Isus în ajutor în aceste zile încărcate de nefericire. Preoţii ne învaţă să îl adăpostim pe Isus în sufletele noastre. Unii le ascultă sfaturile, alţii fac altceva: îl cocoloşesc pe Necuratul în inimile lor bolnave de prea multă răutate. Mă întreb şi eu, ca orice om îngrijorat: la ce ne-ar folosi să ajungem peste noapte ţari, padişahi, împăraţi sau şefi de trib?! Că tot între patru scânduri suntem aruncaţi până la urmă!

Nina Petre
25 aprilie 2022

< Sus >

<< Spre CUGETĂRI 2021


Pagina index Nina Petre