<  Înapoi la Pagina de EDUCAŢIE PRIN PARANORMAL


TUCIDIDE

capitol satiric
dedicat memoriei Maestrului CORNELIU VADIM TUDOR

2016

Răzbunarea Maestrului VADIM | Iohannis îţi dă amendă!

2015

Neruşinare | Căutătorul de comori | Criminalule! | Suflete după ureche Pe cine vă răzbunaţi? | Coane Miroane! Magie neagră Blocaj energetic | Obrăznicia iese prima pe uliţă Bunul simţ s-a ascuns pe undeva... | Vânzătorii de iluzii | RĂZBUNAREA ELODIEI | Cine-l caută pe dracu' întotdeauna îl găseşte | Peştele de la cap se împute | Primăvara dreptăţii | Arsenie peste tot | Cu picioarele prin karmă | Vrăji pentru liniştea noastră | Ghiţă Laportiţă | Cultura în cătuşe | Scutul anti-prostie | Vrăji pe telefon

Autor NINA PETRE

Motto: "Cele bune să se adune, cele rele să se spele!"

 

ANUL 2016

  IOHANNIS ÎŢI DĂ AMENDĂ!

Zilele trecute hrăneam cu pâine proaspătă păsările de pe lacul din apropiere, la fel ca mulţi oameni impresionaţi de foamea lor nepotolită. Mi s-a întâmplat ce nu am păţit niciodată. Un moşneag cu privirea cam dusă cu sorcova a strigat la mine furios: O să vă amendeze Iohannis, că vă folosiţi de animale pentru propriul interes! I-am strigat şi eu, peste umăr: Să îmi dea un premiu pentru ecosistem, că le dau de mâncare în fiecare săptămână! Cum nu ştia ce înseamnă "ecosistem", a lăsat ochii în jos şi s-a îndepărtat.

Vedeţi, aşa este la noi, românii: cine face un bine, stârneşte suspiciunile unora, cum că ar avea vreun interes. Pe la ţară, dacă primeşti ceva de pomană, trebuie să spui "bogdaproste", ca să-i dea Dumnezeu noroc celui darnic. Dar dacă raţele şi pescăruşii nu ştiu să spună "bogdaproste", noi, cei care hrănim orătăniile sălbatice, merităm să fim agăţaţi cu cârlige de sârma rufelor?!

Unii spun să nu le dăm de mâncare la păsări, că se îngraşă prea tare şi nu mai fac pui. Câte mai născocesc întruchipaţii Necuratului, chiar în Postul Mare! Acum, ca să v-o zic direct, eu nu prea cred în existenţa Necuratului, prea des pomenit în lumea preoţească. În schimb, am convingerea că răutatea omenească este răspândită peste tot. Cum să ne mai exprimăm? Că dracii fac din oameni neoameni? Sau că sâmburele de răutate sălăşluieşte în fiecare dintre noi? Dacă este aşa, atunci mai avem mult de lucru cu noi înşine, până când vom deveni cu adevărat buni. Abia atunci vom putea spune că L-am primit pe Dumnezeu în sufletul nostru.

Nina Petre
04.04.2016

< Sus >

  RĂZBUNAREA MAESTRULUI VADIM

Abia trecură câteva luni de la plecarea din lumea noastră a Maestrului CORNELIU VADIM TUDOR. Dumnezeu, cel pe care L-a iubit ca pe proprii părinţi, să îi ocrotească Spiritul, atât cât va exista Universul, cu toate fiinţele sale! Scriam anul trecut că unii dintre cei supăraţi pe Maestru fiindcă i-a criticat ar face bine să se abţină de la ponegririle post-mortem. Mă temeam, atunci, că Înaltul Spirit al Maestrului ar putea să devină răzbunător pe foştii duşmani. Totuşi, minunea s-a produs, spre uimirea tuturor: tot ce a prevestit Maestrul se împlineşte zi de zi, iar majoritatea celor "încondeiaţi" de El a ajuns în mâna Justiţiei. Nici vorbă de răzbunarea Înaltului Spirit al Maestrului VADIM! Dimpotrivă, setea de cinste şi dreptate a poporului nostru, minţit şi manipulat zeci de ani, a izucnit ca din senin, scoţând la iveală, treptat, marii şi micii infractori, distrugători ai economiei şi culturii acestei ţări.

Escrocii au ajuns în mare disconfort mental dacă se urmăresc, se şantajează şi se reclamă unii pe alţii. A venit moda denunţurilor. Unii pârăsc în dreapta şi în stânga, considerând că fac denunţuri utile societăţii. În fiecare seară, televiziunile româneşti ne arată noi şi noi "personalităţi" ajunse sub incidenţa legii. Telespectatorii se miră, se bucură sau se întristează: "L-au înhăţat şi pe mahărul ăla! Au băgat-o pe blondă la pârnaie! Au agăţat-o în cătuşe pe roşcata aia, pe care Maestrul VADIM o poreclise "putoare ordinară"! I-au cerut o cauţiune de câteva milioane de euro ăluia cu 40 de firme!" Ciudăţenii peste ciudăţenii. Unde eşti Maestre VADIM, să vezi cum ţi se face dreptate?! Poporul te răzbună, Maestre! Da, chiar poporul acesta lovit de soartă, pe care l-ai iubit atât de mult! Păcat că, din mormânt, nu mai poţi să ne ţii niciun discurs...!

Nina Petre
03.04.2016


ANUL 2015

  NERUŞINARE

Am presimţit că se vor înteţi atacurile împotriva fetelor Maestrului Corneliu Vadim Tudor. Ba le dă unul bani şi îi cere înapoi, ba o fugăresc şmecherii pe Jeni, ba se dă vina pe ea că ar fi grăbit sfârşitul Maestrului. Lidia, sora ei, se agită din zori până în noapte să dea interviuri, nenumărate explicaţii, să meargă la facultate, să scoată revista "România Mare", să îşi conducă familia cum se cuvine, că tată nu mai are. Câte mai poate să ducă în spate o copilă abia ieşită de sub umbrela protectoare a tatălui şi ajunsă fără voia ei în jungla mass-mediei bucureştene?! Doamna Malete, verişoara fetelor, ieşind în faţă pentru a le lua apărarea, a încasat bobârnace cu grămada. Această doamnă onorabilă şi modestă este soţia unui pastor american. Vorbele ei sunt demne de luat în seamă, iar derbedeii de Bucureşti să nu o mai jignească!

Repet şi eu îndemnul unui talentat moderator TV: cumpăraţi revista "România Mare"! Şi mai adaug: daţi 4 lei săptămânal pe ea, ca să vă umpleţi de cultură, bun simţ şi omenie! Întoarceţi spatele bârfelor de mahala, fundurilor de târfe, inculturii care vă distruge viaţa!

Nina Petre
11.10.2015

< Sus >

  CĂUTĂTORUL DE COMORI

Presupusul parapsiholog psihopupu moş arici iordănici s-a apucat de căutat comori. Doamna cu coasa îl fugăreşte prin casă, iar el, de frica iadului, în care ştie că va ajunge, se dă în stambă prin emisiunile TV de 2 eurocenţi. Panarama românească nu se dezminte. Toată lumea îl laudă, îl perie, i se acordă un respect nemeritat, iar moşul pune ruşinat mutra în jos, ca să nu i se vadă batjocura din priviri. Pe toţi ne consideră proşti, inculţi, escroci, fraieri dacă nu intrăm în tagma sataniştilor masoni de teapa lui. Abia se mai ţine pe fusele de picioare, dar nu se dă în lături de la vânarea cocoşeilor de aur.

Aseară, târziu, umbla prin curtea şi casa unei milionare defuncte, spunând într-una că femeia, plină de draci şi pe lumea asta şi în cealaltă, îşi ascunsese comorile sub pământ. Moşul îşi întărea căutările ţinând în mâini un aparat de jucărie, care, chipurile, măsura temperatura la suprafaţa pământului. Aşa a convins-o pe fiica moartei că a găsit un buncăr plin cu comori sub casă şi un tunel suspect de la poartă până la bazinul din curte. Abia aştept să văd continuarea mascaradei. Va sosi buldozerul să spargă curtea, bazinul şi jumătate din casă? Ar fi cea mai mare victorie a moşului dacă în surpături se vor ivi oase de căţei şi caca de şobolani!

Cineva din studioul TV i-a strigat să o caute şi pe Elodia, dar moşul s-a prefăcut că nu aude. Ce aveţi, măi, înţelepţilor, detectivilor, magnificilor, că o daţi cotită când vi se aminteşte de Elodia? Cuvântul Elodia a devenit peste ani simbolul neputinţei româneşti: neputinţa de a fi găsit un cadavru, de a fi urmărită o fugară, de a i se face un proces normal soţului ei. Şi uite aşa trec anii, iar cei care l-au acuzat prin televiziuni pe soţul fugarei că ar fi omorât-o au tot felul de necazuri: puşcărie, falimente, boli grave, ba chiar şi coana Moarte. Dumnezeu să o ierte pe bătrânica Paula, că nici ea nu văzuse proasta judecată a martirului Cioacă! Măi, nenilor cercetători, chiar nu aveţi prin pivniţe şi cămări nişte izotopi de carbon, ca să aflaţi vechimea petelor acelea mizerabile din apartamentul Elodiei?! Să se termine odată cu minciunile şi acuzaţiile absurde! Ne-am săturat şi de chiloţii stropiţi cu pipi de urs din râpa Braşovului!

Să fim sănătoşi, că mizeriile se tot adună, până se umple baniţa cu gunoi! Câţi mai cred că spiritul Elodiei se răzbună pe cei care îşi bat joc de memoria ei?!

Nina Petre
09.10.2015

< Sus >

  "CRIMINALULE!"

Sinistrul lazarus-ţuţurel, individ cu o profesie incertă, bântuie prin televiziuni bârfind curvele bucureştene, lăudându-se că o caută pe Elodia şi făcându-l pe soţul ei "criminal" de câte ori i se oferă ocazia. Povestea deunăzi la TV că o femeie i-a strigat pe stradă "Criminalule!". La întrebarea lui că pe cine a omorât, femeia i-a răspuns: "Ai omorât-o pe Elodia!"

Ce te mai miri, măi, şmecherule, de ce ţi-a zis femeia? Nu pricepi că avea dreptate? Nu mai puteai de entuziasm după dispariţia avocatei, că îţi trebuia neapărat să-i găseşti cadavrul. Uite că nu l-ai găsit şi nici nu îl vei găsi vreodată! Credeai că dăduse norocul peste tine, aşa mare detectiv cum te vedeai?! Iată că trecură 8 ani, iar coada peştelui a rămas tot murdară. Ştii în ce situaţie dramatică ai ajuns, măi michiduţă? Avea dreptate psihologul ăla cu şopârla pe cap când vorbea despre încurcătura din care nu se mai poate ieşi. Dar, buimacul şi grăsunul de el, în loc să se fi referit la tine, vorbea despre soţul Elodiei.

Măi lazaruse-ţuţurel, ce-ar fi să îţi vezi de bodyguarzii tăi, de copiii tăi, de amantele tale şi să nu te mai bagi în cazul Elodia!? Că, zău, nu e de nasul tău! Vorba femeii de pe stradă: ai omorât-o pe Elodia! Cum ai omorât-o? Cu zile, bineînţeles, căutându-i cadavrul cu surle şi trâmbiţe plus curveturi ghicitoare, pe când şmechera de Elodia trăia bine mersi peste hotare. Când o să pricepi odată că un lucru care nu e, carevasăzică s-a pierdut?

Mai ştii ceva, băiete? Pe mine să nu te superi dacă te trag de urechi când faci caca pe gură, că sunt şi eu un telespectator cu drepturi depline la opinie. Mai am ceva de întrebat: cum o fi putut Maestrul Vadim Tudor să fie prieten cu tine? Şi de ce tot spui că în România nu există paranormali, ci doar şarlatani? Nu aştept niciun răspuns la întrebările de mai sus, că oricum nu te pricepi la paranormal.

Nina Petre
05.10.2015

< Sus >

  SUFLETE DUPĂ URECHE

Aseară am crezut că mor de atâta râs. Venise la TV moş arici iordănici-psihopupu, să se dea mare că ştie tare multe despre suflete. După ce ne-a asigurat pe toţi că avem fiecare câte trei sute de suflete, ne-a mai zis că două dintre ele ne stau după urechi. Uite-aşa, unul în dreapta, iar celălalt în stânga. M-am pipăit repede, dar nu mi le-am găsit în păr. Cu degetele în cap nu mi-am intrat, că nu mă pricep la trepanaţii. Sunt de-a dreptul consternată că moşul, presupus psiholog (nu se ştie exact ce-a mai învăţat după străvechiul liceu mineresc) face un ghiveci cu spiritele, zicându-le suflete, ca să fie deruta şi mai mare.

Am văzut două fete râzând pe înfundate de prostia moşului. Măi, drăguţelor, fiţi politicoase şi nu-i mai râdeţi în nas, că moşul nu e chiar atât de idiot pe cât se arată! Poate să-i facă rău oricui, pe nevăzute, de nu mai ştie victima pe ce lume trăieşte. S-a şcolit năzdrăvanul prin universitatea vrăjitoarelor, al cărei ctitor cu onoare se consideră a fi. Aşa că nu-i chiar de glumă cu nea arici iordănici-psihopupu, mai ales dacă vă bateţi joc de hidoşenia şi prostia lui.

  PE CINE VĂ RĂZBUNAŢI?

După moartea Maestrului Vadim Tudor, multe voci au prins curaj să se exprime. Care a tăcut sau n-a tăcut cât a trăit Maestrul, acum are de ales: - îl critică sau îl laudă; - îl critică şi îl laudă; - tace mâlc, să-l creadă lumea filosof. Mă întreb şi eu ca tot nedumeritul: dacă omul a murit, cui mai vreţi să-i daţi în cap? Cui, necruţătorilor, cui: mortului din coşciug, amintirii sale, spiritului nemuritor (unii îi zic suflet) sau familiei distruse de dor şi durere?

Acum să le luăm pe rând. Pe mort nu-l mai doare nimic. Puţin îi pasă de cei care îl pomenesc cu răutate. Amintirea este aşa cum i-o păstrează fiecare: la unii bună, la alţii rea, iar la ceilalţi, indiferentă. În schimb, familia care l-a iubit şi spiritul plecat dintre cei vii pot fi loviţi direct în suflet. Fac un apel de bun-simţ către cei care îl mai spurcă pe Maestrul Vadim Tudor, să se abţină de la vorbele şi gândurile agresive! Ar fi păcat ca spiritul lui Vadim să ajungă răzbunător ca spiritul Elodiei şi nedumerit ca spiritul Mădălinei Manole, din cauza prea multelor batjocuri şi nedreptăţi.

Nina Petre
28.09.2015

< Sus >

  COANE MIROANE!

Eşti frumos, deştept, aţos, fiţos, poet, miner de frunte, prin lume circulat, chiar şi la pârnaie decorat. Bine faci că vrei PRM-ul lui Vadim! Dar să fii patriot sadea, măi nene, nu gurist ca alţii, care confundă ţara cu propria moşie! Oleacă de naţionalism le-ar prinde bine românilor, chiar şi de la mata, că prea se uită peste hotare, de li s-au făcut ochii ca lunetele!

  MAGIE NEAGRĂ

Mă dor ochii când o văd pe oacheşa aia pe la televiziuni, lăudându-se că omoară oameni cu "ştiinţa" ei. Unde te crezi, frumoaso şi aţoaso? Cine te-a învăţat meşteşugul facerii de rău? Dacă ai copii, nu te gândeşti că le trebuie sănătate şi noroc în viaţă? Culmea culmilor e că avocaţii nu cred în magia neagră dacă nu e prevăzută în Codul Penal. Măi, ce Justiţie avem!

  BLOCAJ ENERGETIC

Mi se plâng oamenii că au "blocaje energetice" şi anume: duc lipsă de bani, se ceartă cu neamurile, bolile se vindecă greu (sau deloc), şefii îi dau în şomaj, au dureri de cap din te miri ce, parapsihologii nu vor să le şteargă răul, iar vrăjitoarele cer prea mulţi bani ca să-i rezolve. A ajuns energia soră cu mizeria! Ce bine se descurcau românii când nu ştiau ce e aia energie! Viaţa era mai simplă, mai naturală, iar fiecare om ştia ce are de făcut. Am devenit cu toţii prea sofisticaţi, nu-i aşa? Parcă fuge norocul de noi, de atâtea "blocaje"!

Nina Petre
27.09.2015

< Sus >

Obrăznicia iese prima pe uliţă

Ofensiva masonică împotriva martirului Arsenie Boca l-a transformat pe fostul înţelept într-o persoană controversată. Unii îl laudă cu prisosinţă, iar alţii încearcă să ne convingă că părintele Arsenie nu ar fi făcut nicio minune în timpul vieţii. Ne mai mirăm că împuterniciţii nu se grăbesc să îl canonizeze?!
 

Bunul simţ s-a ascuns pe undeva...

Atâta s-au săturat slujbaşii televiziunilor (şi nu numai ei) de înjurăturile sosite pe internet, că s-au apucat să împrăştie zvonul cum că emailurile "se citesc" de mama focului. Cum să se citească, măi zăbăucilor, toate emailurile din lume?! Cine are timp să intercepteze miliardele de emailuri care circulă zilnic pe reţelele de internet?! Au ajuns destui oameni la psihoze şi din teama de a mai trimite emailuri.

Mai bine s-ar avertiza populaţia asupra atacurilor permanente exercitate de hackeri asupra unui număr imens de site-uri româneşti. Indivizii, adevăraţi terorişti, vor să intre neautorizat în site-uri de orice tip (personale, de instituţii, comerciale etc.) prin scanare automată, căutând breşe de securitate la serverele care găzduiesc site-urile, dar şi în programele de editare web (cu precădere WordPress şi FCKEditor). Aceste două programe pot fi uşor penetrate de hackeri. Evitaţi-le, spre siguranţa voastră!

Nina Petre
23.07.2015

< Sus >

 

VÂNZĂTORII DE ILUZII

Parcă am fi în Evul Mediu! Atâta doar că în acele vremuri nu erau televiziuni, manipularea maselor prin religie făcându-se pe alte căi. Abia scăparăm de aberaţiile OTV-ului, că dădurăm peste urmaşa acesteia, RTV-ul lui Ghiţă Caracatiţă. Înţelegem cu toţii că biata lui televiziune se află în agonie, dar ne şi revoltă abuzurile mediatice comise mai ales în week-end, când telespectatorii au şi ei nevoie de relaxare psihică.

Disperaţi după blestematul de rating, realizatorii de programe ai RTV-ului trag tare targa pe noroiul mahalagismelor şi al unui creştinism cât se poate de comercial. Nu sunt de ajuns emisiunile în care Oana Zăvoranu este întoarsă pe toate părţile cu un cinism cronic, din care răzbate invidia stârnită de "fabuloasa" ei moştenire. Uneori, soţii Prigoană sunt incitaţi să se certe la telefon, metodă folosită şi de alte posturi TV. Dar cel mai grav lucru este intoxicarea cu ortodoxismul comercial, deosebit de periculos pentru mentalul populaţiei.

Pe bietul Arsenie Boca l-au făcut vedetă TV, postură care nu i-ar conveni martirului profund dedicat meditaţiei întru Domnul şi consilierii oamenilor aflaţi în necaz. Consecinţele acestei manipulări se vor vedea cu timpul, când disperaţii vizitatori ai mormântului se vor supăra dacă înţeleptul trecut în lumea de dincolo nu le va aduce fericirea, prosperitatea, însănătoşirea mult dorită.

Ce să mai spun despre circul cu aşa-zisa icoană a lui Arsenie care s-a apucat să plângă pe nepusă masă, ba a mai fost şi furată, apoi restituită, dar fără lacrimi! Aici le dau dreptate preoţilor care pun la îndoială fenomenul smiorcăielii unor chipuri de sfinţi. Poate că lacrimile de mir au fost uneori autentice, intrând în categoria fenomenelor inexplicabile, dar nu întotdeauna s-a întâmplat aşa. Există tot felul de dispozitive care pot să provoace "plânsul" ochilor de pe icoane. S-a scris mult despre lucrul acesta.

Dar, mai presus de icoana plângăcioasă a lui Arsenie Boca, îngrijorător este exodul persistent către mormântul înţeleptului. Oameni bolnavi, săraci, disperaţi, cu nenumărate necazuri, speră cu naivitate că mormântul de la Prislop le va aduce fericirea şi prosperitatea. Ce vor face milioanele de nefericiţi când îşi vor da seama că au cheltuit bani pe drum, s-au deplasat degeaba şi s-au rugat fără folos lângă bietul mormânt? Spiritul lui Arsenie Boca, sufletist ca şi martirul pe vremea când trăia, le dă nefericiţilor din energia lui puternică şi binecuvântată. Nu are cum să facă minuni spre însănătoşirea bolnavilor incurabili, nici să le aducă tuturor avantajele materiale mult-dorite. Orice spirit, fie înger sau nu, se află în imposibilitatea de a rezolva problemele materiale specifice vieţii terestre.

Degeaba se creează în minţile naivilor confuzia între noţiunile de "spirit" şi "suflet". Cei care se tem de riscul folosirii cuvântului "spirit" apelează la cel de "suflet". Aşa s-a ajuns la aberaţia că sufletul face şi drege pe lumea cealaltă, adică trăieşte precum muritorii de rând. Cine are bunăvoinţa de a evita această confuzie, să citească despre suflet într-o carte de psihologie şi despre spirit, în literatura spiritistă de bună calitate.

Consider că amăgirea prin mijloace speculative, cum sunt cele care îi îndeamnă pe oameni să ceară ajutorul unor icoane, moaşte, morminte, grote, locuri aşa-zis făcătoare de minuni este o crimă săvârşită asupra mentalului populaţiei. Toţi oamenii normali din punct de vedere psihic trebuie să înţeleagă că se pot ajuta singuri, prin voinţă şi competenţă, cerând ajutorul unor membrii ai societăţii doar atunci când au neapărată nevoie de el. Omul poate să ceară chiar ajutorul Divinităţii şi al spiritelor înalte cu mai puţină cheltuială, rugându-se la el acasă, eventual într-o biserică din apropiere. Abuzurile săvârşite de slujitori ai religiei creştine au provocat fenomenul renunţării la credinţa religioasă în rândul unui număr mare de locuitori ai Terrei.

Nina Petre
5.07.2015

< Sus >

 

RĂZBUNAREA ELODIEI - Radiografia unui caz tenebros

CUVÂNT ÎNAINTE

Mulţi dintre noi îşi amintesc despre dispariţia fără urmă a avocatei braşovene Elodia, fapt ce a provocat un adevărat scandal mediatic. Nefericitul eveniment s-a petrecut în dimineaţa zilei de 30 august 2007, conform relatării soţului ei, poliţistul Cioacă. Am cercetat acest caz cu minuţiozitate, de sute de ori, în cei aproape 8 ani care s-au scurs de atunci. Mi-am prezentat opiniile în repetate rânduri, prin intermediul acestui site, la televiziuni şi în presă. Nu am omis "cazul Elodia" nici în cartea mea "Situaţia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul - metodă modernă de invesigaţie".  Cartea poate fi găsită pe lista celor 5 cărţi scrise de mine până acum, cea de-a şasea fiind realizată în colaborare cu soţul meu, Răzvan. Le puteţi accesa gratuit în acest site.

Noul capitol "Răzbunarea Elodiei" va folosi şi un alt punct de vedere, diferit de cel vehiculat în presă şi comentat obsesiv la televiziunile româneşti. Prea puţini jurnalişti au scos în evidenţă judecarea incompletă şi unilaterală a soţului Elodiei, soldată cu o condamnare abuzivă, injustă, la 22 de ani de închisoare. Au lipsit dovezile fundamentale: arma crimei, cadavrul victimei, mărturia soţului sau a unor martori oculari. În aceste condiţii, vina atribuită lui Cioacă de a-şi fi ucis nevasta este doar ipotetică.

Am scris în trecut că mediatizarea excesivă a presupusei asasinări a Elodiei a declanşat un proces de conştiinţă cu bătaie lungă în timp. Dovezile nu au întârziat să apară fie prin cazurile de abuzuri comise de procurori şi magistraţi, fie prin ciudatele "accidente" suferite de către unii dintre acuzatorii mediatici ai soţului Elodiei. Am mai scris în trecut că spiritul Elodiei, profund revoltat de nedreptăţile impuse soţului ei, se va răzbuna pe cei care i-au falsificat circumstanţele dispariţiei. Pe acest aspect îngrijorător îmi voi construi fragmentele capitolului "Răzbunarea Elodiei".

Nina Petre
28.06.2015

NEFERICITUL DAN DIACONESCU

Îl poreclisem Dănuţ Otevistu'. Acum nu mai este "otevist". A ajuns un simplu puşcăriaş, după o carieră fulminantă în fruntea OTV-ului, televiziune defunctă de mai multă vreme. Nimeni nu şi-ar fi închipuit în urmă cu 6-7 ani că abundenţa emisiunilor dedicate cazului "Elodia" va eşua lamentabil, dispărând cu tot cu OTV, de parcă nu ar fi existat niciodată.

Spre deosebire de alţi realizatori de emisiuni TV, Dan Diaconescu s-a străduit să prezinte dispariţia Elodiei din toate punctele de vedere, acordând atenţie unor păreri pro şi contra. Şi-a adus în studio sau pe înregistrări filmate zeci de clarvăzători, psihologi, spiritişti, terapeuţi, jurnalişti de investigaţie, detectivi mai mult sau mai puţin autentici, plus băgători de seamă dornici să apară pe micul ecran. Pe toţi i-a întrebat minuţios, întorcându-le mintea pe toate părţile.

Doar pe mine nu m-a întrebat nimic. Aveam la data dispariţiei Elodiei (în anul 2007), 11 ani de activitate neîntreruptă ca medium, clarvăzător, cercetător spiritist şi consultant în domeniul paranormalului. Dan Diaconescu şi acoliţii lui au preferat să mă ironizeze două seri la rând, fără a catadixi măcar să îmi acorde un drept la replică. Nu l-am înjurat, nu l-am blestemat, preferând să îl ironizez în scrierile mele. Cine l-o fi blestemat nu ştiu, că a ajuns în puşcărie pentru diverse escrocherii. Oare să fie acesta un semn al răzbunării spiritului nefericitei Elodia?

28.06.2015

CU MINTEA-N PROSOAPE

Faimoasa Ildiko, făcătură de televiziuni, ca multe alte impostoare, se suise ca scoafa-n palmier. VIP-urile din Bucureşti şi din alte părţi ale ţării se întreceau în plăţi de mii de euro, lăsându-se prostite de ifosele teribile ale presupusei vindecătoare cu masaj, bioenergie, descântece, vrăji şi făcături de tot felul, mult savurate de români. Enervându-i pe unii că nu o găsise pe Elodia moartă nici cu prosoapele, i s-a pregătit detronarea cu multă migală. S-au găsit destui (destule) să o reclame la autorităţi, după ce o spoiseră cu teancuri de bani. Acum tipa se află în incidenţa legii. Să vedem pentru câtă vreme. Se spune printre avocaţi că vrăjile ar fi o halucinaţie a unora, iar vrăjitoarele nici nu ar exista...

23.07.2015

CONTRAOFENSIVA

M-am întrebat, de nenumărate ori, când vor reuşi rudele fostului poliţist Cioacă să înceapă ofensiva împotriva atacurilor murdare ce nu mai contenesc. O televiziune de 0,5 lei, imitaţie slabă a OTV-ului, duce o luptă aprigă pentru salvarea reputaţiei trepăduşilor care l-au băgat în puşcărie pe soţul nefericitei Elodia.

Prin ceea ce am scris şi voi mai scrie despre dispariţia misterioasă (doar pentru unii!) a năzdrăvanei avocate braşovene, nu urmăresc neapărat disculparea lui Cioacă, om pe care nu l-am văzut în carne şi oase niciodată. Preocuparea mea de bază este orientată către starea jalnică în care se află spiritul Elodiei. Această entitate a fost adusă de numeroşi oameni într-un "hal fără de hal", cum se spune la noi în popor. Tot în popor se mai spune că "baţi câinele ca să fie rău". Cam aşa ceva se întâmplă şi cu spiritul Elodiei. Cum nu are putinţa de a se sinucide, nefericita entitate vrea tot timpul să-i pedepsească pe autorii morali (şi faptici) ai dramei femeii în care a fost întrupat.

Am scris de mai multe ori despre "paranormalii" incapabili (sau corupţi) care au dezinformat organele de cercetare şi pe cele judecătoreşti. Mai nou, această situaţie poate fi abordată şi din punct de vedere financiar. Oare au fost plătiţi ca să mintă cu neruşinare, spunând fiecare altă variantă a presupusei crime?!

Momentul adevărului se apropie, iar lupta din culise devine din ce in ce mai aprigă. Vom vedea, începând cu toamna care se apropie, cum vor răspunde Ministerul Justiţiei, Procuratura Generală, Curtea de Conturi şi Medicina Legală la întrebarea adresată de soţul Elodiei: cum s-au cheltuit banii folosiţi în căutarea soţiei lui? Deja ştim cu toţii că unii dintre cei care s-au ocupat de căutarea cadavrului Elodiei au cheltuit bani din propriul buzunar pentru benzină şi convorbiri telefonice. Dar sumele imense consumate din fondul Statului, aruncate pe văi, dealuri, lacuri, prin păduri, cimitire, televiziuni, cine le va recupera şi când anume?

Dacă ar mai fi trăit regretatul regizor Sergiu Nicolaescu, serialul "Magnifica Elodia" s-ar fi vândut mai bine decât "Süleyman Magnificul"! Slabă consolare! Poporul român plăteşte de zor taxe şi impozite, iar aventurieri ca hăitaşii Elodiei au dat iama în buzunarul Statului, ca să motiveze dispariţia ei, de care mulţi se fac vinovaţi.

Iată încă un pas onorabil făcut de soţul Elodiei: reclamaţia depusă recent la Parchetul Militar, în care se consideră victima SPP-ului şi a folosirii unui aparat de căutare a cadavrului, considerat în alte ţări drept un "dispozitiv de jucărie". Aşa trebuie să procedeze toţi românii ajunşi victimele unor abuzuri mai mici sau mai mari: să îşi caute dreptatea peste tot, oriunde li se deschide o uşă către persoane binevoitoare şi competente!

Nina Petre
26.08.2015

--- VA URMA ---

< Sus >

 

CINE-L CAUTĂ PE DRACU' ÎNTOTDEAUNA ÎL GĂSEŞTE

Revin cu opinii personale asupra situaţiei şocante provocate de arestările în lanţ ale unor personalităţi din România.

Este incredibil cum de-au ajuns atâţia oameni de valoare ai ţării să fie făcuţi de râsul tuturor, cu procese umilitoare şi ani de puşcărie! Cine i-a îndemnat pe acei politicieni şi afacerişti să îşi piardă controlul asupra veniturilor personale, care oricum erau atât de mari, încât le asigurau confortul vieţii până la moarte? Sunt prea inteligenţi să nu îşi dea seama ce se întâmplă cu ei! Au devenit prea bogaţi şi nu se mai tem de nimic? Nu sunt cu toţii paranoici şi nici membri ai unor clanuri interlope. Cum pot atâţia intelectuali distinşi, oameni cu educaţie deosebită şi studii înalte, să îşi piardă busola din minte, pornind pe cărări obscure, periculoase pentru viitorul lor?

Una dintre explicaţiile pe care le-am găsit la acest fenomen de coşmar este influenţarea conştiinţelor prin practici de magie neagră (inferioară) şi sugestie psihică (formă sofisticată de alterare a psihicului uman). Dacă asupra unei persoane uşor influenţabile sau chiar asupra unui individ înzestrat cu o minte puternică se acţionează cu mijloace distructive, nevăzute şi neauzite de cei care i-ar putea sări în ajutor, efectul poate fi cel urmărit de agresorul său. Cum s-ar spune în limbaj popular, victimei îi cad ţiglele de pe casă, o ia razna cu capul, o ia pe arătură. Mai clar, îşi pierde autocontrolul în mare parte din acţiunile sale. Presa scrisă, internetul, televiziunile avertizează uneori populaţia asupra influenţelor distructive ale practicilor oculte asupra unor indivizi, dar şi asupra unor grupuri umane. Interesele agresorilor sunt clare şi au motivaţii puternice: setea de răzbunare, invidia, stimulentele financiare sau, de ce nu, dorinţa subconştientă de a face rău, de a distruge personalităţi ajunse foarte sus pe scara valorilor sociale.

Avem şi în ţara noastră o puzderie de ocultişti "vânduţi diavolului", care fac rău, provocând boli incurabile, faliment financiar, drame familliale, prăbuşirea sub pedepsele Justiţiei sau chiar moartea prematură. La televizor se arată ţigănci disperate după bani, lăudându-se cu magia neagră practicată de ele. Una, mai proastă decât alte surate, i-a spus unei tinere din studio: "Adu-mi nişte spermă de la iubitul tău, că ţi-o fac de cununie!" Tânăra, căsătorită şi mamă a doi copii, era să leşine de râs. Acesta a fost un caz rar întâlnit în lumea televiziunilor. Dacă pe ţigănci le mănâncă limba, vorbind la microfon vrute şi nevrute, alţii, mult mai periculoşi, fac şi desfac neştiuţi de marele public. Acum, ce să vă spun, vrăji s-au făcut dintotdeauna, de când Homo Sapiens a început să gândească. În noul capitol pe care îl voi deschide curând, voi face o retrospectivă a credinţei oamenilor în lumea spiritelor, din cele mai vechi timpuri şi până acum.

Să fiţi sănătoşi! Pace şi lumină!

Nina Petre
16.06.2015

< Sus >

 

PEŞTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE

Asistăm de mai multe luni la pedepsirea unor bibani îmburgheziţi prin fraude fiscale, trafic de influenţă, spălare de bani, distrugerea avuţiei teritoriale a ţării. Li s-a dat în cap cu ce s-a nimerit: arestări, publicitate negativă, sechestru pe imensele averi, amenzi usturătoare. Unii dintre cei vinovaţi şi-au mai curăţat mizeria de pe cap scriind cărţi în puşcărie, fiind răsplătiţi cu micşorarea perioadei de detenţie.

Mă întreb şi eu, ca toată lumea: un puşcăriaş care a scris o carte s-a spălat astfel de toate păcatele pentru care a fost închis? Adică:

Dar cu şpaga ce se va întâmpla, fraţilor? Cum să dispară datina românească, turcească, strămoşească a răsplătirii bunăvoinţei unora prin şpagă, mită, peşcheş, ciubuc?! Eu cred că, oricât de mulţi şmecheri vor umple puşcăriile, obiceiul "atenţiei" nu va muri niciodată în această ţară. Ştiţi de ce? Pentru că el există peste tot în lume! De ce să facem, tocmai noi, excepţie?!

Dar să ne gândim puţin şi la burta peştelui care se împute de prea mult gunoi. În ’89 au fost schilodiţi şi ucişi sute de români, prea încrezători în promisiunile poleite cu aur fals ale unor agenţi din ţară şi din afara ei. Acum facem bilanţul:

Dar la coada peştelui ce-o mai fi? Acolo e ca-n filmele de groază! Mizeria şi sărăcia s-au întins peste tot, în sate şi oraşe, pe văi şi dealuri, prin pădurile golaşe ale ţării, în viaţa tuturor celor care nu ştiu să fure, să mintă, să colporteze, să le dea altora cu măciuca în cap, să se spurce cu toate năravurile proaste văzute pretutindeni.

Economie "subterană" este prea frumos spus. Statul ţipă după bani, dar societatea merge liniştită înainte. Cum să fie, cum să fie? Uite aşa: prin micile manufacturi ascunse în garaje, pivniţe, case părăsite sau nu, apartamente de bloc. Economia manufacturieră ascunsă de ochii Fiscului este uimitor de înfloritoare. Bordelurile prosperă, culturile de iarba-prostului se înmulţesc, otrăvurile de amorţit capetele seci se vând la nebunie, cererea fiind mereu în creştere.

Unde se prepară ierburile şi prafurile ucigătoare? Cum unde? Peste tot: în case, magazii, blocuri, maşini, pivniţe, păduri. Se face mobilă şi în bucătării de bloc. Cine se ocupă cu atâtea "industrii"? Cum cine? Oricine vrea nişte bani în plus, indiferent ce meserie are la bază. Să nu spuneţi că nu-i adevărat, domnilor de la "Autorităţi", că voi le ştiţi pe toate al naibii de bine!

O piţipoancă ajunsă mare dizeuză printre masoni spunea odată la televizor: "Nu suntem un popor de idioţi!" Da’ ce suntem, cucoană? Un popor de "dăştepţi"? Aiurea! Nici măcar Cio Cio San de la RTV nu reuşeşte să le deschidă minţile celor care ne conduc ţara. Degeaba împleteşte zodiile cu andrelele din coc şi-i dă cu gura, că lumea vrea numai horoscoape, nu cicăleală! Vedeţi ce popor fain suntem? Ne spargem în inteligenţă "subterană"!

Hai să fiţi sănătoşi, că v-am zis destule!

Nina Petre
10.05.2015

< Sus >

 

PRIMĂVARA DREPTĂŢII

De vreun an încoace, cad capetele "încoronate" ale României cât ai zice "Bună ziua!" De la o frecvenţă de câte unul pe lună sau pe săptămână, s-a ajuns la câte 4-5 arestaţi pe zi. Scrisesem mai demult că trăim în ţara lui Papură Vodă. De atunci, vremurile s-au schimbat şi ne întrebăm cu toţii a cui este ţara noastră: a lui Şpagă Vodă, a prinţesei sacoşelor cu bani, a eunucului şef peste cadânele de trotuar, a prinţului de iarba-dracului, a slujbaşilor turnători sau a judecăţilor ca sârba-n căruţă?! Nici nu mai ştim ce să credem.

Unul primeşte 22 de ani fiindcă l-au pârât unii că şi-ar fi omorât nevasta, alţii capătă cam tot atât dacă nu-şi ţin gura când trebuie, iar hoţii de averi şi criminalii nu depăşesc un deceniu de pârnaie. Până şi Dănuţ Otevistul a încasat vreo 4-5 ani! Anul trecut mă aflam la dentist, când l-au arătat pe DD la televizorul din cabinet. Medicul, furios, i-a spus asistentului: "Ăsta e mare bandit, trebuie băgat la închisoare!" Vezi, Dănuţe, dacă i-ai supărat până şi pe dentişti, că umbli cu dinţii stricaţi, ai ajuns de-adevăratelea în puşcărie!

OTV-ul s-a topit ca neaua primăverii, iar RTV-ul cu greu face faţă dorinţei unora de a vedea ghicitoare, vrăjitoare, prezicătoare de ruine, boli, catastrofe şi tot tacâmul de la masa tristeţii. Au trecut vremurile căutătorilor de fugari, de cadavre, de piţipoance care să joace pe masa lui Dănuţ, iar el, enigmaticul "guru" să tragă de concluzii nopţi întregi!

Oare ce mai face românul noaptea, în lipsa OTV-ului? Şi-a adus aminte că trebuie să îşi iubească nevasta? Se uită cu un ochi pe internet şi cu altul la căţelul care doarme lângă uşă? Până şi Elodia să fie dată uitării?! Ştiţi ceva, fraţilor şi suratelor? Nicio arestare de hoţi şi pungaşi, nicio aruncare de pe bloc sau strangulare în avion, nicio târfă ajunsă vedetă TV cu banii proxenetului nu vor mişca sufletele românilor cum a făcut-o dispariţia Elodiei! Vorba aceea: dacă Dănuţ nu e, nici Elodia nu mai e! Ne-am scufundat cu toţii în trecutul naivităţii noastre.

Viitorul îşi arată colţii, ca iarna de primăvară din zilele babei: luciditate, asprime, pragmatism, duşmănie cât încape în toţi. Gata cu poveştile oteviste, cu tristeţile în faţa televizorului, cu disputele din telenovele! Ne-am maturizat peste an, de nu ne mai recunoaşte nici Duhul Sfânt! Parcă am fi prin anii '40: Vin ruşii peste noi, ce ne facem, fraţilor?! Iaca, altă poveste bună de speriat copiii! Să fim sănătoşi, că bolovani în cap tot vom primi!

Nina Petre
07.03.2015

< Sus >

ANUL 2014

ARSENIE PESTE TOT

A intrat în modă la români nefericitul Arsenie Boca! Nu pare să fie vorba despre o reabilitare binemeritată a memoriei sale, ci mai mult despre folosirea abuzivă a renumitelor calităţi paranormale din cauza cărora înţeleptul a suferit cumplit în cea de-a doua parte a vieţii. De vreun an încoace, lumea dornică de minuni s-a repezit la pozele lui Arsenie, că la mormânt se ajunge cam greu. Ochii sfredelitori ai martirului Boca par să acuze la nesfârşit păcatele din societatea noastră. Totuşi, puţini pricep ce se întâmplă cu adevărat. Majoritatea fanilor lui Arsenie se opresc la nivelul pozelor, aşteptând ca bietele hârtii să le dea tot ce nu au: sănătate, avere, noroc.

Pozele lui Arsenie au ajuns şi în recenta campanie electorală! Să vedeţi poveste: cei care l-au făcut pe Arsenie agent electoral au pierdut alegerile, aşa, ca printr-o pedeapsă cerească! Oare au înţeles ceva folositor şmecherii de politicieni? Şi-au dat seama că rămăşiţele "cosmice" ale defunctului Arsenie Boca nu sunt una cu fiinţa ciudată intens batjocorită de comunişti? Ce-a rămas după moartea înţeleptului preot şi călugăr? O scânteie de lumină, mai mică decât un vârf de ac, invizibilă cu ochiul liber, care, mai ceva decât laserul, arde păcatele omeneşti peste tot pe unde le găseşte! Lucrul acesta nu este înţeles de toată lumea.

Am scris, cu luni în urmă, că spiritul lui Arsenie Boca s-a transformat într-un înger. Aceasta nu înseamnă că aveţi dreptul să îl consideraţi Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte, aşa cum faceţi cu bietul Isus! Îngerul Arsenie vrea să vă făuriţi singuri fericirea pe Pământ, să nu mai aşteptaţi pomană de la alţii, nici măcar de la lumea lui Dumnezeu. Dacă aveţi minte destulă în cap şi putere fizică suficientă, atunci zbuciumaţi-vă, fraţilor şi surorilor, că viaţa-i scurtă şi e păcat să v-o trăiţi degeaba! Fiecare om este dator să lase amintiri frumoase în urma lui. La ce bun atâta invidie, atacuri perfide împotriva unora care muncesc, se zbat pentru existenţă, refuză să fie duşi în spate de alţii mai harnici şi mai puternici decât ei? Să ţineţi minte că îngerii nu vă dau avantaje materiale şi nici sănătatea pe care v-aţi ruinat-o singuri, ci doar puterea de a trăi!

Acum să vă mai spun şi altceva. De când a început postul Crăciunului, zilnic mi se trimit emailuri în care sunt întrebată: «O fi "ceva" dincolo de moarte? Vrem să ştim ce fac morţii noştri pe "lumea cealaltă"!» Acum v-aţi trezit, oameni buni şi răi? Adică vă duceţi la biserică, vă spovediţi, vă împărtăşiţi, iar după aceea mă întrebaţi de spirite şi mai vreţi să şi discut cu ele?! Parcă nu-mi miroase frumos de atâtea insistenţe! Am trecut în site-ul acesta mii de pagini despre lumea de dincolo scrise de mine şi de soţul meu. Tot nu v-aţi lămurit cum stă treaba cu spiritele? Vreţi să o iau de la capăt în fiecare email? Zău că nu prea este timp disponibil pentru atâtea repetiţii! Am mult de lucru cu oamenii serioşi, inteligenţi peste medie, care doresc să se autocunoască din toate punctele de vedere. Cei care vor să le afle pe toate din telefonul mobil, să mai pună mâna şi pe câte un computer, că uite câte se întâmplă în lume!

Vă mai dau un sfat: priviţi-vă bine în oglindă, sfătuiţi-vă cu propriul spirit, ascultaţi-vă glasul subconştientului şi îndreptaţi-vă atenţia spre omenirea aceasta nefericită! Lăsaţi îngerii în pace, că oricum nu vi-i puteţi face parteneri de afaceri!

Nina Petre
15.12.2014

< Sus >

 

CU PICIOARELE PRIN KARMĂ

Am văzut un nebun la televiziunea 6 TEMBELI care se tot agita pe motiv că unii oameni "se amestecă în karma altora", riscând să le preia problemele karmice. Păi, dacă o fi chiar aşa, nebunul cu pricina (iordănescu i se zice) pe-a cui karmă a furat-o? În loc să ajungă un mare om de ştiinţă, cercetător şi profesor universitar autentic (aşa cum i-a fost predestinat), s-a înhăitat cu securiştii la tinereţe şi cu masonii la bătrâneţe, ajungând să "cerceteze" cum îşi fac ţigăncile făcăturile cu oul şi ceaunul pe baltă. Cum s-o fi simţind spiritul acestui zăpăcit când îl vede cum codoşeşte pe la televiziuni de cacao?

Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre karmă, întrebaţi-mă în mod serios şi vă voi răspunde comentând subiectul în site-ul meu. Anul acesta s-au împlinit două decenii de când cercetez fenomenul karmic prin activitate practică, nu repetând ca papagalul fragmente din cărţi ezoterice. Studiul karmic se face în mod corect prin cercetarea vieţilor anterioare ale spiritului. Numai aşa poate să iasă la iveală zestrea moştenită de la strămoşii spirituali, aceştia fiind încarnările anterioare ale spiritului.

Revenind la temerile ipocrite ale masonului iordănescu, vă pot da, deocamdată, câteva exemple referitoare la amestecul unor oameni de valoare în karma oricui, acţiune permanentă, normală şi perfect umană. Referindu-mă la specialiştii unor domenii importante de activitate, este evident că:

- Medicii salvează oamenii din boli grave şi de la moarte timpurie, acţionând împotriva predispoziţiilor karmice ale acestora.

- Psihologii şi cadrele didactice îi învaţă pe cei tineri sau bătrâni să devină mai buni, mai înţelepţi, mai omenoşi, mai puternici în lupta cu viaţa, plasându-se astfel în opoziţie cu inerţiile karmice ale celor pe care îi educă.

- Şcolile şi universităţile de toate tipurile oferă tuturor celor care le frecventează studii atestate, adevărate arme de luptă împotriva ignoranţei, sărăciei, nenorocului, neţinând seama de karma distrugătoare prin mizerie a unor cursanţi.

- Numeroase asociaţii, fundaţii, universităţi, spitale duc o luptă crâncenă cu boli grave de largă răspândire, cum sunt cancerul, SIDA, Ebola şi multe altele. Oare ce karmă grea or fi având popoarele africane, că de la ele se răspândesc peste tot boli necruţătoare, greu de stăpânit şi eradicat? Să fie de vină focarele de magie neagră ce se perpetuează pe continentul african de când i-au apărut primii locuitori?! Iar cercetătorii din ţările civilizate care se luptă de zor cu viruşii ucigaşi ce fac, preiau karmele africanilor sau îşi purifică propria karmă făcând mult bine omenirii?!

Vedeţi dumneavoastră şi mata, masonule păcătos cu gura spurcată, că problema karmei nu este simplă deloc, iar cei care nu o înţeleg aşa cum ar trebui să îşi ţină limba cuminte între dinţi! Voi reveni asupra fenomenului spiritual numit KARMĂ, pentru a ajuta oamenii să nu mai creadă aberaţiile unor impostori impertinenţi şi neaveniţi.

Nina Petre
29.10.2014

< Sus >

 

VRĂJI PENTRU LINIŞTEA NOASTRĂ

De cum s-a deschis campania electorală, se tot agită unii prin televiziuni de teama paranormalilor care, chipurile, "fac manipulare în masă". Cum pierde un candidat scaunul de la Cotroceni, gata, încep lamentările că l-au vrăjit parapsihologii. Drept să vă spun, cu vrăjeala minciunilor şi calomniilor se face campania electorală, nu cu vrăjeli pe bune.

Unii, într-adevăr, îi storc de bani pe politicieni, promiţându-le victorii sclipitoare. Zvonuri sunt pe toate drumurile: că se face cu Reiki, cu meditaţii, cu duhul, cu bioenergie, cu sugestie psihică. Ei, dar astea sunt lucrări domneşti, mult bârfite de codoaşele cu fuste creţe. După ce au stat două ţigănci la puşcărie, înfundate de Oana Zăvoranu, le-a crescut cota atât de tare, că au ajuns vedete de televiziune. De câteva seri încoace, tot cu ochii de ele dau. Nu mai încap cântăreţele pe canapele din cauza paraşutelor vrăjitoare. Ideea generală este cea pe care am subliniat-o de mai multe ori: în România, paranormalul de bună calitate este aruncat la gunoi, spre folosul vrăjitoriei din palatele ţigăncilor.

Că ne bălăcărim aici, în ţară, pe motive de competenţă, nu-i mare lucru. Ne spălăm rufele în familie. Dar ce ne facem că presa şi televiziunile de peste hotare arată vrăjitoare românce care pretind că învârtesc destinul ţării?! Ce să mai creadă popoarele despre noi? Şi, culmea, vrăjitoarele se mai şi bârfesc între ele! Se adună câte două-trei în "congresele" puse la cale de masonul iordănescu şi o bârfesc pe a patra, că face magie neagră. Dar povesteşte vreuna cum se face magia neagră? Nici vorbă! Răspunsul oacheşelor satisface pe toată lumea: magia neagră face de rău, nu de bine!

Dar să ştiţi că avem în ţară destule muieri albe la faţă, mai sărace decât ţigăncile vrăjitoare, dispuse oricând să facă "de bine" cu lumânări, bolboroseală, să-i găsească omului vrăji cu argint-viu, cositor, pământ din cimitir, păr de mort, aţe făcute păpuşi, poze batjocorite, duhuri de baltă, ouă stricate, lipitoare, broască, găină, gândaci... Of, bietele animale şi biata natură batjocorită! Se spune din bătrâni că omul este cel mai murdar animal. S-ar zice să omul se spală, dar gândurile lui pot fi mai murdare decât ale animalelor.

Exemple grăitoare avem şi în această campanie electorală, plină de calomnii şi vorbe în doi peri. Ce mai contează pentru concurenţii la Preşedinţie că prea mulţi români abia mai au ce să-şi pună în farfurie!? La televiziuni se discută chestiuni mult mai importante: cu ce bani şi-a cumpărat Iohannis casele, cu cine se culcă Elena Udrea, ce funcţie secretă a avut Ponta, cui şi-a vândut Vadim maşina, ce mai face Dănuţ cu televiziunea prin Vatican şi câţi parapsihologi vor să-l "facă" pe candidatul nr.1 în sondaje. Dormi în pace, popor român! Vrăjitoria munceşte pentru tine...

Nina Petre
28.10.2014

< Sus >

 

GHIŢĂ LAPORTIŢĂ (patronul RTV)

Ghiţă, măi băiatule, până acum nu te-am băgat în seamă, deşi agenţii tăi de influenţă aduc jigniri săptămânale paranormalilor din această ţară. Ai şi tu o televiziune de un leu jumate, de-i zice "România", culmea obrăzniciei. Te-ai înfrăţit cu Dănuţ al OTV-ului, ca să iasă o cacealma şi mai a dracului decât a lui.

Păi, ce faceţi voi acolo, mă, Ghiţă Laportiţă? L-aţi băgat pe Vântu în puşcărie, i-aţi dat lui Cioacă o pedeapsă de zile mari, judecându-l mai abitir decât nenorocitele alea din Piteşti, iar de la o vreme încoace vă tot luaţi de paranormalii români, care, cică, ar fi nişte incapabili! Păi, da, incapabili sunt ăia care s-au lăsat păcăliţi de procurori, declarând despre Elodia ce li s-a cerut. Ei da, sunt nişte proşti, dar ştii de ce? Pentru că au visat ce avere mare vor face şi ce vedete mari vor ajunge după ce va intra Cioacă la închisoare. Ei, uite că i-au dat 20 de ani pe degeaba, iar proştii s-au trezit bălăcăriţi de Lazarus şi de alţii pe motiv de incompetenţă!

Un car de minciuni se descarcă, în fiecare sâmbătă seara la RTOTV! Cum se apropie sfârşitul de săptămână, îmi sosesc emailuri bizare, ca să nu spun caraghioase. Persoane care se prefac a fi sincere şi necăjite îmi povestesc situaţii incredibile, imposibile din cauza abundenţei de informaţii care nu prea se lovesc unele de altele. Unii vor crede că exagerez, dar am şi eu circumstanţe atenuante: ca printr-un miracol, am scăpat nebălăcărită la RTV! Or fi sau n-or fi miracole în ţara aceasta, dar dacă mă lăsam filmată de sclavii RTV-ului, ajungeam şi eu în gura lui Lazarus! Uite-aşa v-am făcut la toţi în ciudă, că nu aţi reuşit să vă bateţi joc de mine şi de spiritismul meu! Cineva trebuie să fie clarvăzător în ţara aceasta, nu-i aşa?! Or mai fi şi alţii capabili, nu zic nu; atunci de ce să fim făcuţi praf de nişte realizatori de programe TV care trudesc la comanda patronilor?! Eu mi-am învăţat bine lecţia: prestigiul sănătos şi rezistent în timp se obţine prin muncă, originalitate, sacrificiu de sine, nu prin dezvăluirea unor intimităţi la televiziuni sau provocarea unor scandaluri publice.

Ar mai fi multe de spus, aşa, de la obraz, dar le voi da pe rând, nu toate deodată. Bunăoară, cazul artistei Harra, trântită de pe piedestalul ei prea strălucitor. Cine a spus că nu ar fi avut vreo implicare în cazul Elodia a minţit cu neruşinare. Eu locuiam în Braşov când s-a început fabricarea poveştii cu uciderea Elodiei, asasinul fiind, chipurile, soţul ei. Deşi eram cel mai capabil clarvăzător din Braşov, cu o clientelă numeroasă din lumea bună, poliţiştii şi procurorii care cercetau presupusa crimă nici nu m-au băgat în seamă. Îndrăznisem să stau în opoziţie, afirmând că Elodia fugise de acasă, după ce o altoise bărbatu-său cu dosul palmei. Artista Harra, prezentându-şi o carte la librăria "Şt.O.Iosif", se lăudase că ar fi plimbat-o prin Poiană, pentru cercetarea "cazului", tocmai şeful Poliţiei din Braşov! Ce să vă mai spun, minciunile au transformat dispariţia nefericitei avocate într-o hazna urât mirositoare, cum sunt cele de la ţară unde cad copii şi se îneacă în căcat.

Şi pentru ce toată această mizerie? Ca să se dea mari şi rotunzi procurorii care au întocmit rechizitoriul pe baza mărturiilor a 5-6 clarvăzători?! Unde scrie în Codul Penal, în normele de lucru ale Parchetului şi ale Poliţiei, că folosirea paranormalilor civili ar fi o chestie perfect legală? Mă tem că nicăieri. Prin urmare, procesul avocatei dispărute de acasă a fost o cacealma de la un capăt până la celălalt. Dacă se tot afirmă că paranormalii folosiţi în cazul Elodia sunt nişte şarlatani, atunci procurorii şi judecătorii care s-au uitat în gura lor ce sunt, nişte super-şarlatani? Vedeţi cu toţii, chiar şi tu, Ghiţă Laportiţă, cum li se face publicitate TV unor neaveniţi? Aşa, fără luciditate, bun simţ, omenie şi fără a se respecta litera legii!

Scrisesem mai demult că spiritul Elodiei se răzbună pe cei care i-au falsificat povestea dispariţiei. Pentru unii încă nu este clar lucrul acesta. Vă pot da câteva indicii:

- OTV-ul, artizanul cacealmalei fabricate zile şi nopţi, ani la rând, a eşuat lamentabil, lăsând în urma sa un noian de datorii şi o grămadă de şomeri.

- Creierul nefericitei televiziuni, Dănuţ, o face pe măscăriciul peste tot, crezând că va ajunge Preşedintele României dacă va râde lumea de el cu gura până la urechi.

- Mama Elodiei, rămasă fără bărbat, îşi tot vopseşte părul roşu, aşteptându-şi norocul, care nu mai vine odată.

- Avocata isterică, unealta babei cu părul roşu, arată ca moartea în vacanţă, de parcă i-ar ţine careva pistolul la ceafă.

- Vajnicii clarvăzători, mai mult femei decât bărbaţi, au căzut în dizgraţia tuturor, pe motiv de incompetenţă şi şarlatanie.

- Lazarus, eternul căutător al Elodiei, a dat faliment cu sărmana lui televiziune. Se adevereşte proverbul "Capul face, capul trage"!

Lista poate continua, dar nu vă dau toate prăjiturile deodată.

Strădaniile RTV de a-l înfunda pe Cioacă până la gât a născut un munte de ciuperci otrăvitoare. Bilanţul este bizar şi dramatic: 20 de ani de închisoare pentru soţul Elodiei, în absenţa cadavrului, a martorilor oculari, a uneltelor de tranşat, a mărturiei presupusului asasin. Şmecherului de Lazarus i-a mai zburat un porumbel din gură: cică inculpatul Cioacă, dacă se declara vinovat, ar fi primit doar 5 ani de puşcărie! Atunci unde este cheia acestui caz? De ce tace inculpatul? Ca să stea 20 de ani la pârnaie în loc de 5? De necrezut!

Dar dacă o fi nevinovat? Ce se va mai întâmpla în următorii 7 ani? Va veni sentinţa de la CEDO că s-a judecat greşit procesul, iar Statul român o să-i dea câteva zeci sau sute de mii de euro drept despăgubire lui Cioacă?! Şi uite aşa, pensionarii ca mine, patronii ca Ghiţă, afaceriştii ca Lazarus, mincinoşii ca Dănuţ şi mulţi alţi cetăţeni români vor contribui la plata daunelor morale pentru reabilitarea poliţistului Cioacă! Este ciudat, nu?! Ca să nu spun grotesc!

Şi ca să închei cu începutul, îi atrag atenţia lui Ghiţă Laportiţă că şefia la PSD nu se câştigă onorabil prin calomnii TV şi nici prin năravul de a călca pe gâtul puşcăriaşilor.

Iaca, m-a învăţat Sfântul Dumitru ce să vă scriu!

Nina Petre
26.10.2014

< Sus >

 

CULTURA ÎN CĂTUŞE

Aproape că m-am obişnuit să văd zi de zi oameni de vază duşi de mascaţi şi prinşi în cătuşe. Dar aseară m-am cutremurat ca pomii pe furtună, zărindu-l pe Aristotel Căncescu gârbovit de strânsoarea cătuşelor. M-am întrebat cu groază ce fel de zei domnesc în ţara aceasta: al banului, al nerecunoştinţei, al ignoranţei, al prostiei?! Au ajuns românii să creadă prea mult în satisfacţii efemere şi periculoase? Tocmai Aristotel Căncescu, omul de cultură, protectorul patrimoniului bătrânei cetăţi Kronstadt, reconstructorul falnicelor bastioane braşovene care străjuiesc oraşul de pe dealurile din jur, s-a poticnit în nişte borduri şi asfalturi, deja prea multe în Braşov?! Sau televiziunea aceea a lui să fi fost prea înfometată de bani?! MIX TV răspândea un pic de cultură, chiar mai multă decât Antena lui nenea Diniţă sau televiziunea primarului. Politicienii noştri ceva mai răsăriţi la minte şi bani s-au cam grăbit să îl imite pe papa Berlusconi. Dar uite că sunt prea tineri ca să scape de puşcărie! De unii nu îmi pare rău, dar de Căncescu, da. Un om de cultură ca el nu trebuia să simtă gustul cătuşelor. Chiar dacă va scăpa de puşcărie, ruşinea tot ruşine rămâne, ca o pată ce nu dispare nici cu săpun şi nici cu detergent.

Apropo, când vom găsi în magazine detergenţi împotriva murdăriei de caracter? Am o propunere importantă de făcut investitorilor români şi străini, dornici de avere în România: construiţi, fraţilor, multe fabrici şi uzine care să facă milioane de cătuşe! Avem nevoie de cătuşe în ţara aceasta, că fără ele nu mai putem trăi!

Nina Petre
08.10.2014

< Sus >

 

SCUTUL ANTI-PROSTIE

"Bătrânii satului, ca şi câinii la o turmă..."

Acum, ce să zic, înţelepciunea proverbelor româneşti este incontestabilă, dar cine ţine cont de ea?! Mai ales când vine vorba despre pensionari. Câte zile să trăiască, bucurându-se de pensie, în duşmănia celor care se vaită că îi ţin pe munca lor? Eu locuiesc lângă o biserică. Aici, în Bucureşti, nici o săptămână nu trece fără înmormântări. Preoţii abia mai fac faţă la atâţia răposaţi. Au şi câte 3 înmormântări pe zi. Neamurile plâng de zor, fără să înţeleagă că omul din coşciug a scăpat ca din puşcă de mizeria vieţii de zi cu zi. Spiritul răposatului, fericit că s-a scuturat de haina omenească, începe să zboare de jur-împrejur, neştiind ce îl aşteaptă "dincolo".

După ce rugăciunile tuturor îl alungă departe în zare, înaripatul se trezeşte brusc din visul frumos. Cu ochii lui de lumină, îi vede pe nenorociţii de români agitându-se cu disperare după o bucată de pâine. Cum să fie veseli şi optimişti românii dacă datoriile la bănci îi dau afară din case, facturile sosesc lunar, preţurile cresc necontenit, bătrânii nu prea mai au putere să muncească, iar tinerii cu greu îşi găsesc ceva de lucru?! Cine îşi deschide o firmă s-a nenorocit cu totul. Liniştea i s-a dus ca pe apă, escrocii îi dau târcoale, taxa de protecţie trebuie plătită, că altfel i se dă foc la maşină, la depozit sau la discotecă.

Acum câţiva ani scrisesem că în România există corupţie generalizată. M-a şi pârât unul pe internet că "uite ce a zis Nina Petre"! Şi ce dacă am zis? A fost prea devreme? Am sunat deşteptarea? Nici vorbă! De 25 de ani se ştie că unul dintr-o sută de români face evaziune fiscală, fură de la Stat, vinde mărfuri interzise, speculează fundul prostituatelor şi multe alte păcate de acest fel. În ultima vreme, s-a dat liber la televiziuni să-i arate 24 de ore din 24 pe "fruntaşii ţării" ajunşi, unul după altul, în anchete severe sau prin puşcării. Peştele de la cap se împute, îşi şoptesc în barbă sărmanii românii, obsedaţi de idealul cinstei şi onoarei.

Dacă îndrăzneşte vreunul să reclame traficanţi, evazionişti fiscali, escroci de toate soiurile, i se face imediat un dosar de persoană suspectă. I se pune inevitabila întrebare: Ce interes ai să-l reclami pe bietul om? Apar şi actele de intimidare. Dacă îl mai reclami, înseamnă că îl jigneşti şi te va da în judecată! Să înţelegem bine un lucru: în această ţară, presupusă a fi "Grădina Maicii Domnului", a sesiza o faptă de corupţie înseamnă a-l jigni pe vinovat. Exact pe de-a-ndoaselea de cum ar trebui să fie!

Un amărât de poliţai se văicărea într-o zi: Asta-i România! Le-au căzut românilor cărămizile de pe cap! Aşa o fi, nu zic nu, dacă până şi americanii vin de peste ocean ca să ne tragă de urechi. Să nu păţim ca în Ucraina! spun unii pe la televizor. Deocamdată, suntem în campanie electorală. Românul va pune ştampila, poporul îşi va decide soarta. Care soartă??? Unde v-aţi ascuns ghicitoarelor, de nu mai ziceţi nimic? Nici măcar Harra nu ne mai sparge norocul cu prezicerile ei! Chiar am ajuns ultimii din est, de pe continent, din lume şi din focul iadului?! Avem nevoie de un scut anti-prostie drept lângă crucea de pe Caraiman.

Nina Petre
04.10.2014

< Sus >

 

VRĂJI PE TELEFON

Zilele trecute am văzut ceva ce nu mai văzusem niciodată. O duduie destul de curăţică vorbea la telefon într-o staţie de autobuz. Din ce spunea, am înţeles doar atât: "Este vorba despre vrăji, bineînţeles". S-a urcat în autobuz vorbind mai departe. Cu mâna stângă se agăţase de bară, iar dreapta şi-o ţinea în dreptul gurii, ca şi cum ar fi ţinut un telefon micuţ în palmă. L-am întrebat pe soţul meu cât o fi de mic telefonul acela. Răzvan mi-a răspuns: "Nu are niciun telefon. Vorbeşte în palmă, săraca!" M-a trecut un fior pe şira spinării. Am exclamat: "Este la vârsta când începe schizofrenia!"

Venind vorba despre vrăji, cunosc numeroase cazuri de oameni bolnavi psihic, obsedaţi de vrăji. Dar ce ne facem cu ceilalţi, mult mai numeroşi, sănătoşi la cap, care nu se pot obişnui cu ideea că vrăjile nu aduc nimic bun pe lumea aceasta? În site-ul nostru, cel mai mare număr de vizitatori caută articolele mele despre vrăjitorie. Cu un trafic de vizitatori la jumătate se află capitolul dedicat părintelui Arsenie Boca. Făcând o comparaţie simplă, iar mă trec fiorii pe coloană: adică îngeraşii care înconjoară spiritul preotului martir Arsenie Boca sunt de două ori mai puţini decât drăcuşorii adepţi ai vrăjitoriei?! Dacă ar fi să gândim în mod realist, cam aşa se întâmplă pe Pământ.

Războaiele, decimarea unor populaţii sărace şi neajutorate, exploatarea cruntă prin muncă periculoasă şi prost plătită, acumularea unor averi imense cu escrocherii şi păgubirea multor nevinovaţi, toate se fac la îndemnul dracilor agăţaţi de cei care se simt prieteni cu ei. Bineînţeles că "dracul" nu este o fiinţă în carne şi oase, ci un cuvânt reprezentativ pentru tot ceea ce poate să facă rău pe Pământ: vulgaritate, agresivitate, egoism, cruzime, sete nepotolită de avere sau de plăceri incompatibile cu noţiunea de "om". Doar naivii şi bolnavii psihici mai pot să creadă la ora actuală că "necuratul" îi urmăreşte, că îi pândeşte după colţ, că le-a luat sporul din casă şi multe altele.

Oricât ne-am strădui să fim realişti respingând credinţa unora în "diavol", trebuie să acceptăm cu toţii ideea că vrăjile nu se pot face cu îngeri. Entităţile cu nume bizare invocate de vrăjitori sunt energii puternice, răufăcătoare, prietene cu cei egoişti, laşi, răzbunători, puşi pe căpătuială cu orice preţ. Numărul celor care apelează la serviciile vrăjitorilor este imens în lumea întreagă. Vrăjitoria proliferează an de an, ca şi prostituţia sau criminalitatea. Îngroziţi, oamenii de bine se întreabă: oare când va fi Raiul pe Pământ, că de iad ne-am săturat?!

Nina Petre
18.09.2014

< Sus >