Colectia SPIRITUS de documentare spirituale

 

Misterul Ingerilor (orig. Opening to Angels)

 

youtu.be/goGlO2uRYJw

 

Trailer  |  IMDB

Download GoogleDrive

 

Citate din film (transcript)

preluate de la http://angelinspir.ro/misterul-ingerilor-1--494.html

Misterul îngerilor (1)

 

Ingerii au fost cu noi de la începutul Creatiei. Toate religiile majore vorbesc despre existenta lor. Desi sunt discreti ca prezentã, ei sunt mereu cu noi.

Uneori se spune cã intervin în actiunile oamenilor, în perioade de crizã sau înnoire spiritualã. Noi îi numim Îngeri. Cuvântul înseamnã "mesager", sau "cel trimis", de Dumnezeu, Unitatea, Marele Spirit, Creatorul sau oricum alegem sã-i spunem Divinitãtii atotcuprinzãtoare. Acesti emisari sunt pentru a aduce mesaje de luminã si iubire, de inspiratie si sperantã, de avertizare si de vindecare. În acest program vom întâlni câtiva oameni-îngeri care rãspândesc lumina angelicã în lumea noastrã. Vom experimenta viziunile celeste ale unor artisti contemporani care se branseazã la dimensiunile elevate.

Vom descoperi de asemenea cum putem sã intrãm în legãturã cu tãrâmurile angelice si sã cooperãm cu energiile lor iubitoare si armonioase pentru a aduce mai multã bucurie si pace în vietile noastre si în vietile altora. Veniti! Deschideti-vã mintile si inimile fatã de îngeri.

 

Dorothy Maclean, Co-fondatoarea Comunitatii Findhorn

Pentru mine îngerii sunt energiile creatoare responsabile de naturã în toate manifestãrile sale si pe toate nivelele vietii. Primul meu contact a fost cu îngerii naturii, care rãspund de anumite specii, pãstrând matricea si energia specificã fiecãrei specii. Mai târziu am contactat îngeri ai calitãtilor, care pentru mine reprezintã divizarea energiei lui Dumnezeu în diverse calitãti, asa cum curcubeul reprezintã divizarea luminii albe.

 

Alma Daniel, Co-autoare la "Întreabã-ti îngerii"

Pentru mine îngerii sunt fiinte distincte, fiinte elevate, fiinte dintr-o altã specie, ei nu au formã fizicã, ci sunt fiinte de luminã. De fapt, îngerul meu mi-a spus cã îngerii sunt fiinte de luminã si cã oamenii sunt fiinte de iubire.Ei au matrici energetice distincte si prezintã coerentã energeticã. Din cauzã cã vibreazã la frecvente mai înalte decât noi, care, ca pãmânteni, suntem conectati la pãmânt, si mult mai densi decât îngerii. Pentru cã ei au o frecventã de vibratie mai înaltã, în mod normal noi nu-i putem vedea cu vederea obisnuitã, desi prin simturile noastre spirituale uneori ei pot fi perceputi. Ei sunt fiinte care n-au avut niciodatã formã umanã desi pot sã-si asume formã umanã si uneori chiar o fac. De cele mai multe ori, însã, ei actioneazã prin intermediul oamenilor.

 

Karyn Martin-Kuri, Artist, fondatoarea 28 de ingeri, Inc.

Multi oameni din întreaga lume se întreabã "Ce sunt îngerii?" Sunt aspectele constiintei care întrupeazã iubirea lui Dumnezeu care ne însoteste pe toti de-a lungul vietii. Îngerul pãzitor este cel mai aproape de umanitate.

Timothy Wyllie, Co-autor la "Intreaba-ti ingerii"

Îngerii sunt fiinte. Ei "fiinteazã" la fel ca noi. Ei au personalitate. Au individualitate, desi simtul lor al unitãtii este mult mai accentuat decât al nostru. Perceptual, ei pot "aluneca" unul într-altul. Sunt împãrtiti în Ierarhii, nu au copilãrie în modul în care o avem noi. Ei ne spun ca sunt o emanatie directã o creatie directã a Spiritului Mamã. Asta înseamnã cã sunt în slujba Zeitei, fapt deosebit de relevant pentru ceea ce se petrece pe planetã acum.

 

Alma Daniel

Ei nu au un corp emotional ca noi un sistem emotional ca al nostru, de aceea, spre exemplu, un înger nu te va critica niciodatã. Dacã auzi o voce criticã, acela nu e îngerul tãu! E cu totul altceva! Ei sunt perfect neutri si te acceptã în mod perfect, chiar dacã tu nu o faci. Nu au corp emotional, nu au corp fizic, nu au un tãrâm al experientei fizice al experientei materiale, asa ca noi. Uneori oamenii întreabã care este diferenta între îngeri si Spiritul Ghid. Sau "bunica mea a murit si ea este îngerul meu". Nu este asa. Spiritele Ghid au avut, fãrã exceptie, formã umanã la un moment dat. Atunci când vorbesc, informatia pe care o dau este mult mai bazatã pe planul material. Poate fi mult mai specificã. Când un înger ni se adreseazã, cuvintele au valente universale. Desi ni se potrivesc personal, dacã cineva din afarã le aude, va spune:"Da, e adevãrat!"

 

Jane Howard, Autoarea cartii "Comuniunea cu ingerii"

Îngerii sunt prietenii nostri care vin Împãrãtial Îngerilor, asa cum avem prieteni care vin din Împãrãtial Oamenilor.

Existã un grup de fiinte extraordinare cunoscute sub numele de "îngeri pãzitori", care sunt "companionii nostri ceresti". Ei ne însotesc la fiecare pas pe calea noastrã. Ei îsi împart darurile la toatã lumea indiferent de religie, este un dar oferit tuturor. Îngerul pãzitor ne însoteste din momentul nasterii, cu fiecare respiratie si bãtaie de inimã ghidându-ne, protejându-ne, inspirându-ne, aducîndu-ne mesaje de sperantã, încurajându-ne, atunci când lucrurile par cã nu merg bine. Ei sunt acolo, fãrã sã ne judece, sfãtuindu-ne sã alegem din nou, sã ne ridicãm, si sã mergem mai departe.

Când aveam 11 ani într-o searã, prin coltul camerei a coborât o razã de luminã, care apoi a crescut, cuprinzând tot tavanul, si a luat forma unui baldachin deasupra mea. Lumina a continuat sã creascã si-mi amintesc cã simteam o energie protectoare, foarte linistitoare, în jurul meu, ca si cum eram protejatã. Atunci am vãzut formându-se o fatã si am stiut imediat, din expresia acelei fete, cã era un prieten foarte apropiat.

Dorothy Maclean

Primul meu contact cu îngerii a fost la Findhorn, unde cultivam o grãdinã. Am contactat atunci îngerul pãzitor al plantei de mazãre de grãdinã. Asta voiam sã cultivãm în acea grãdinã. Cunosteam planta pentru cã o cultivasem la mine acasã, în Canada. Primul mesaj pe care l-am tradus de la îngeri a fost cã ei îsi vãd de treabã si cã sperau ca noi, oamenii sã facem la fel, pentru cã suntem fiinte de luminã. De ce nu ne folosim capacitãtile? Dacã ni le-am folosi, am putea colabora cu ei pentru salvarea planetei. Asa s-a încheiat mesajul. Cred cã acesta este mesajul de la Împãrãtia Îngerilor, actualmente sã fim ceea ce suntem cu adevãrat, sã ne asumãm propria divinitate, si atunci vom putea colabora cu ei.

 

Karyn Martin-Kuri

Încã din copilãrie puteam sã vãd îngeri. Era trist pentru mine cã nu toatã lumea putea sã rãspundã la chemãrile pline de iubire si protectie ale îngerilor. Eu îi puteam vedea. Iubesc natura si petrec mult timp în naturã si mereu am stiut cã existã tãrâmul celãlalt, care este accesibil oamenilor.

 

Thimothy Wyllie

Pentru mine procesul a fost îndelung si a avut multe etape. În 1973 am avut o experientã de moarte clinicã. Pânã la acel moment îngerii erau aproape inexistenti pentru mine. Nu cred cã mã gândisem la ei de douã ori in viatã. Sistemul meu de credinte nu-i includea. Când am murit i-am vãzut. Când am hotãrât sã revin aceastã realitate a dispãrut si nu vedeam decât îngeri peste tot. Asa s-a petrecut si când mi-am întâlnit îngerii pãzitori pentru prima datã. La acel moment nu stiam cã asta reprezentau.

 

Alma Daniel

Trebuie sã recunosc cã am ajuns la îngeri tipând si dând din picioare. Nu eram dintre cei care cred si chiar m-am împotrivit sã-mi întâlnesc îngerul cel putin 8 ani, înainte ca ea a reusit în cele din urmã sã-mi strãpungã încãpãtânarea si rezistenta, si sã-si facã cunoscutã prezenta. Aceasta s-a petrecut datoritã insistentelor unui prieten apropiat care insista cã el simte mereu prezenta îngerilor în jurul meu, cu care, în final, am luat legãtura. Din cauzã cã eram o necredincioasã atunci când ea mi s-a arãtat, am fost foarte convinsã, si asta mi-a transformat în totalitate conceptia asupra Lumii Îngerilor si asupra vietii mele, pentru cã a venit si a început sã-mi spunã niste lucruri pe care nu voiam sã le aud. Stiam astfel cã nu le inventasem eu, pentru cã eu nu as fi inventat lucruri pe care nu voiam sã le aud. Când mi-a vorbit, a fãcut-o cu foarte multã compasiune si claritate, fãrã sã mã judece, sau sã mã critice. Simteam doar cã este o prietenã foarte dragã care voia sã-mi ofere niste informatii de care aveam mare nevoie pentru a merge mai departe în viata mea.

 

Misterul ingerilor (2)

Jane Howard

Unul din modurile în care oamenii pot intra în comuniune cu îngerii, adicã se deschid pentru a le simti prezenta în propria lor viatã, este de a rãmâne nemiscati. În viata noastrã modernã trãim foarte grãbiti, într-un ritm alert, încât dacã cineva încearcã sã ia legãtura cu noi, e foarte dificil pentru cã existã foarte multe lucruri care ne distrag atentia. Eu îi încurajez pe oameni sã-si alcãtuiascã în propriile case un spatiu sacru în care sã se poatã linisti. Poate fi un balansoar, un loc comfortabil. Nu trebuie un spatiu elaborat, ci doar un loc confortabil, pentru ca atunci când te asezi în acel balansoar sã-ti dai voie sã pãsesti în afara acelei lumi grãbite, si-ti dai voie sã încetinesti ritmul si sã experimentezi o stare de calm, de seninãtate, de pace, si sã te deschizi fatã de Împãrãtia Îngerilor. Pentru ei e mult mai usor sã ia legãtura cu noi când suntem în acea stare. Desigur, ei ne pot aborda oricând, pe calea noastrã, si o fac de multe ori atunci de exemplu, "ne picã în mânã o carte" potrivitã sau suntem inspirati sã dãm drumul la radio si auzim un cântec care pare a fi special pentru noi.
Îngerii pot ajunge la noi orunde ne-am afla însã eu le spun oamenilor cã are loc o "cooperare a Împãrãtiilor". Haideti sã ne facem partea noastrã, pãstrând momente de tãcere.

Alma Daniel

Pentru a se deschide fatã de îngeri oamenii trebuie în primul rând sã elimine sentimenul cã nu meritã. Pentru numele lui Dumnezeu! Eliminati gândul cã un înger nu ar petrece timp cu voi. Aceasta a fost una dintre problemele mele personale, pentru care am avut dficultãti în a-mi contacta îngerul si a-i permite sã ia legãtura cu mine. Nu credeam cã un înger s-ar deranja pentru mine. Si voi trebuie sã renuntati la sentimentul cã nu meritati si la teama de a nu dezamãgi. Îngerul vostru este cu voi chiar în aceastã clipã. Puteti sã-l simtiti. Spun "el" în general, desi ei nu au gen. Puteti simti prezenta plinã de iubire a îngerului vostru chiar în aceastã clipã. Trebuie doar sã admiteti cã "meritati".

Thimothy Wyllie

În primul rând trebuie sã ne dãm seama cã acest lucru este posibil. Aceasta ne împiedicã pe majoritatea dintre noi sã realizãm aceasta, cã este dreptul nostru prin nastere sã fim în contact cu îngerii nostri. În minunata carte a Gittei Mallasz, "Vorbind cu îngerii", un înger afirmã cã a comunica cu ei este un lucru perfect natural. Afirmatiile sale minunate eliminã orice îndoialã. În Toronto, un înger a luat legãtura cu un mic grup de oameni, în anii '80, si era atât de fericit cã putea vorbi cu noi si putea fi alãturi de noi. Acest fapt îti dã multã fortã spiritualã, "baraka", sã stii cã "cealaltã parte" vrea sã vorbeascã cu tine.

Dorothy Maclean

Eu cred cã de fiecare datã când cineva e iubitor se aflã în legãturã cu îngerii. Nu e nevoie de o tehnicã anume, însã partea mai grea este sã aduci acea iubire în viata de fiecare zi. Cred cã pe mãsurã ce o facem, ne conectãm tot mai mult cu acea parte a noastrã care e angelicã, si cu acea parte din ceilalti, care e iubitoare si angelicã. Când am atins aceastã stare de bucurie, de puritate si de iubire si m-am obisnuit cu ea, putând s-o recunosc imediat, am putut apoi sã comunic cu îngerii. Simt cã dacã urmãrim sã ne bransãm la ei când suntem supãrati sau furiosi, vom primi un rãspuns pe mãsurã. Ne vedem prin proprii nostri ochi si dacã functionãm pe acel nivel, vom primi un rãspuns pe acel nivel.

Karyn Martin-Kuri

Sã ne imaginãm o fiintã glorioasã care ne însoteste, care ne-a iubit în mod consecvent din momentul în care am fost creati, si în ciuda faptului cã am ignorat aceastã fiintã, ea ne-a rãmas mereu credincioasã. Asa cum ne reamintim de un prieten vechi pe care poate nu l-am vãzut din copilãrie, dacã am putea adopta aceastã atitudine, si sã ne amintim cã aceasta este o fiintã care ne-a rãmas credincioasã de la începuturi, în sufletele noastre ar apãrea un imens sentiment de recunostintã. Mai este însã ceva: dacã ne amintim ce fac îngerii faptul cã ei nu doar zboarã hai-hui în stãri înalte de constiintã, încercând sã ajute umanitatea, ci fac mai mult decât atât. Ei au mereu privirea îndreptatã spre Dumnezeu.

Jane Howard

Închideti usor ochii si simtiti sacralitatea acestui moment, sacralitatea fiintei voastre. Soptiti-vã în inimã dorinta, intentia de a intra în comuniune cu îngerul vostru pãzitor. Acum dati-vã voie sã alegeti culoarea pe care ati dori sã i-o dati îngerului vostru pãzitor în cadrul acestei experiente. Poate fi culoarea vostrã preferatã sau poate fi o culoare care vã cheamã s-o folositi. Dupã ce ati ales culoarea concentrati-vã din nou în inimã pânã când veti vedea o luminitã de mãrimea unei perle având culoarea pe care ati ales-o. Pe mãsurã ce inspirati si expirati culoarea se extinde si vã umple tot trunchiul cu aceastã vibratie, cu aceastã senzatie care este iubirea îngerului vostru pãzitor pentru voi. Vã umple întreaga fiintã fiecare celulã, fiecare moleculã, fiecare atom. Apoi se deplaseaza spre crestetul capului coboarã prin umeri si brate pânã în degete prin tot corpul, pânã în degetele de la picioare. Sunteti pe deplin umpluti cu iubirea îngerului vostru pãzitor. E atât de multã iubire pentru voi încât vã pãtrunde prin toti porii si vã inconjoarã, cuprinzându-vã într-un cocon de luminã si iubire. În acest moment veti simti cã îngerul îsi face simtitã prezenta într-o formã femininã sau masculinã. Îngerii sunt androgini însã veti simti o prezenta femininã sau masculinã pentu cã îngerii fac asta pentru a ne ajuta sã avem o relatie mai apropiatã si mai intimã cu ei. De îndatã ce simtiti în inimã, sub ce formã vã apare îngerul, vã rog sã vã gânditi la un nume pe care ati dori sã-l dati îngerului vostru pãzitor. Aceasta este o ofrandã, un dar de iubire pe care-l acordati îngerului vostru, în semn de credintã. Acesta va pluti dinspre fiinta voastrã ca o energie efervescentã, de parcã numele ar veni de nicãieri. Îl auziti pentru prima datã. Poate fi numele vostru preferat din copilãrie, poate fi un nume amuzant, poate fi un nume biblic. Doar permiteti numelui sã pluteascã din interiorul vostru. Dupã ce ati auzit numele rostiti-l cu voce tare si spuneti-i "Bun venit" îngerului vostru pãzitor în viata voastrã. Pe mãsurã ce simtiti aceastã energie primitoare si deschiderea constiintei voastre care permite realizarea faptului cã într-adevãr nu sunteti singuri, veti deveni constienti de o energie elevatã ce se aflã în spatele vostru. Acesta este îngerul vostru pãzitor care acum vã înglobeazã între aripile lui oferindu-vã o îmbrãtisare îngereascã si spunându-vã: "Am fost mereu aici. Sunt acum cu tine si voi fi cu tine la fiecare pas pe calea vietii tale. Cu fiecare bãtaie de inimã si fiecare respiratie sunt aici cu tine." Rãmâneti nemiscati o clipã si permiteti-vã sã primiti un mesaj care vã este transmis de cãtre îngerul vostru pãzitor. Poate fi un cuvânt sau o propozitie însã îngerul vostru vã va transmite printr-un mesaj foarte special, toatã dragostea si tot sprijinul care vã sunt sunt acordate în eternitate. Pe mãsurã ce vã focalizati pe realitatea inconjurãtoare, multumiti-i îngerului vostru pentru cã se aflã alãturi de voi acum. Fiti constienti cã aceastã experientã va continua sã creascã, sã se aprofundeze si sã vã binecuvânteze viata.

Karen Goldman, Autoarea lucrarilor "Cartea ingerilor" si "Vocile ingerilor"

Îngerii pot ajuta la vindecarea bolilor a sãrãciei, a furiei, disperãrii. O abundentã de energie vindecãtoare purã, bucurie, creativitate si fortã interioarã de nezdruncinat vã stau la dispozitie în orice moment. Protejati aceste daruri. Dedicati-vã viata splendorii si unitãtii de scop pe care toti îngerii o emanã. Când i se acordã permisiunea, îngerul vostru vã va ajuta sã rezolvati situatii aparent de nerezolvat, vã va sprijini în confruntarea cu cele mai mari frici ale voastre, vã va uimi cu gânduri geniale si perceptii extrem de rafinate, vã va scãlda în stãri glorioase de extaz, bucurie, iubire, pace.

Pe un alt nivel fatã de îngerii pãzitori se aflã fiintele naturii, devas, elementalii si spiritele naturii, care supravegheazã viata pe Pãmânt. Binecunoscuta experientã a comunitãtii Findhorn din Scotia ne ajutã sã întelegem cum sã comunicãm cu aceastã Împãrãtie într-un mod care sã ne ajute sã creãm o relatie mai apropiatã cu mediul înconjurãtor.

Alma Daniel

Spiritele naturii, asa-numitele "devas", supravegheazã apele si solul, plantele, copacii, vântul, toate aspectele naturii. Pentru multi oameni este chiar mai usor sã intre în contact cu spiritele naturii decât cu îngerii. Spiritele naturii, fiind implicate în lumea fizicã a plantelor de pe planetã, sunt mai aproape de noi si vibratia lor este mai densã. Oamenii pot sã le simtã energia, chiar dacã nu le vãd. Cei care se plimbã adesea in naturã se simt de multe ori mai aproape de Dumnezeu. Spiritele naturii, devas, cu nenumãratele nume pe care le au, se înrudesc cu Tãrâmul Îngeresc. Ele sunt foarte deschise fatã de interactiunea cu noi. De fapt, dacã aveti o plantã de interior, aveti si un spirit al naturii. În naturã nu existã nimic care sã nu fie supravegheat, într-un fel sau altul, de un spirit, sau deva, care sã-l lumineze.

Thimothy Wyllie

Practic, se poate comunica cu tot ceea ce detine acel gen de inteligentã. Cred cã la Findhorn si în nenumãrate alte locuri în casele sau grãdinile proprii, oamenii au aflat cã prin ascultarea directã a naturii, a spiritelor naturii, se poate avea o relatie minunatã cu natura iar aceasta pare sã prospere în jurul nostru. Însã, desi foarte putini oameni se adreseazã direct devas-ilor, se poate conta pe faptul cã dacã le vorbesti acestora direct despre conditiile meteo care ar fi potrivite pentru ceea ce faci, si care ar fi spre binele tuturor, vei obtine conditiile pe care le doresti, în nouã cazuri din zece.

Dorothy Maclean

Eu mã bransam la leguma respectivã, pentru cã trebuia sã o cunosc, sã o simt. Dacã nu cunosteam, de exemplu, o floare, trebuia sã o culeg, pentru a trãi cu ea câteva zile, pentru cã fiecare e unicã, fiecare specie e unicã si are o vibratie specificã la care mã bransam. Obisnuiam sã pun întrebãri si primeam rãspunsuri de genul "Da" sau "Nu" sau " Pune-o la umbrã", "Fã mai bine asa" sau "Fã în ambele feluri, ca sã vezi ce se petrece". Cred, însã, cã ce conta era atitudinea iar îngerii repetau mereu "Atunci când iesi într-o gradinã fii plin de iubire." "Lasã-i pe copii în grãdinã, pentru cã energia lor este purã si asta ajutã la cresterea plantelor." Cum sã-i contactãm pe îngeri? Apreciati planta. Iubiti-o. Arãtati-vã aprecierea fatã de viatã, deschideti-vã fatã de o dimensiune mai amplã.

Karyn Martin-Kuri

Noi nu suntem niciodatã separati de lumea spiritualã. Noi simtim lucrarea Cerurilor, nu doar când dormim sau când avem viziuni sau suntem într-o bisericã, sau în naturã. Aceasta este peste tot, mereu, atât în interior, cât si în exterior.

 

Misterul ingerilor (3)

Dorothy Maclean

Am avut nevoie de mult timp ca sã devin constientã de prezenta îngerilor în orase, pentru cã nu-mi plãceau orasele. Mi se pãreau ca niste jungle din beton. Mergeam la filme sau în biblioteci sau în spatii comerciale, însã doream sã scap din junglã cât mai repede si sã revin în pacea de la tatã. Prima datã când am întâlnit un astfel de înger mã întrebam "Este un înger aici"? si, bineînteles, era un înger acolo. Acesta mi-a spus cã era si timpul sã comunic cu ei si cã era dificil în mijlocul energiilor orasului. Din cauza asta, s-ar bucura foarte mult sã aibã iubirea noastrã. Aceasta mi-a schimbat pãrerea despre orase. Faptul cã ei cereau iubirea noastrã m-a fãcut sã-mi schimb radical pãrerea despre orase.

Thimothy Wyllie

Orasele vin întotdeauna cu calitatea de "masiv", atât în distragere, cât si în reamintire, pentru cã nu putem sã ascundem practica acestor "cãi superioare", comunicarea cu ingerii, într-un oras. În naturã e mult mai usor pentru cã totul în jurul tãu face asta. În orase trebuie sã intri în acel loc din tine, altfel esti pierdut. Trebuie sã privim orasul ca fiind un instrument de învãtare, un ajutor în cresterea spiritualã. Ca în cazul relatiilor, acesta accelereazã cresterea spiritualã, întelegerile spirituale, inteligenta spiritualã. Un oras este o masã uriasã de relatii.

Alma Daniel

Adesea suntem întrebati de ce îngerii fac aceste incursiuni în vietile noastre în ultimul timp -îi vedem la televizor, în filme, în cântece. Rãspunsul este cã au primit instructiuni sã faca asta. Pe mãsurã ce ne apropiem de noul mileniu, tuturor ni se cere sã devenim "purtãtori ai luminii". Ni se cere sã purtãm mai multã luminã si sã asimilãm calitãtile pe care îngerii le reprezintã. Acestea sunt compasiunea, tandretea, grija pentru fratii si surorile noastre, pentru întreaga planetã, pentru Mama Pãmânt. Astfel îngerii stabilesc contacte personale cu noi ca sã ne ajute sã dezvoltãm aceste calitãti, precum bunãtatea si grija pentru ceilalti, si pentru a ne permite sã asimilãm prin inimile noastre deschise mai multã luminã, pentru a putea sã rãspândim mai multã luminã asupra planetei. Atunci când vedem un nevoias sau avem de-a face cu persoane grav bolnave, în loc sã ne retragem dezgustati, putem sã fim prezenti, în luminã si iubire, sã transmitem acea luminã celorlalti, sau planetei, pentru a ajuta la vindecarea relelor pe care le-am creat. Fiecare dintre noi este menit sã se înalte. Fiecare dintre noi trebuie sã fie un Mesia în aceste vremuri. Fiecare dintre noi este menit sã poarte lumina si sã aducã planeta la un nivel mai elevat de constiintã.

Jane Howard

Perioada pe care o trãim aici pe Pãmânt, eu îi spun "era info" este o perioadã a comunicatiilor, ce include nu doar nivelul tehnologic, ci si comunicarea cu alte tãrâmuri. Îngerii sunt aici din abundentã sã ne inspire în aceastã perioadã de tranzitie pe care o resimtim la nivel individual cât si la nivel global. Motivul popularitãtii lor, motivul pentru care tot ai multi dintre noi alegem sã apelãm la ei, este cã lucrurile pe care credeam cã putem conta precum siguranta unei slujbe, confortul unei relatii, pe care o credeam vesnicã, descoperim cã nu ne mai putem baza pe aceste lucruri si cã ele nu sunt atât de stabile pe cât am sperat. Astfel ne îndreptãm spre ceea ce este etern si descoperim, în cãutarea noastrã, aceastã Împãrãtie a îngerilor, care au fost prezenti de-a lungul istoriei, care au fost mentionati din vremurile biblice, si le cerem ajutorul. În experienta mea, îngerii mi-au spus cã dacã luãm cuvântul "angel" (înger), literele acestui cuvânt -a n g e l formeazã initialele îndemnului: "Acceptã acum iubirea eternã a lui Dumnezeu". Acesta este mesajul lor.

Karyn Martin-Kuri

Cred cã ceea ce se petrece este un miracol. Acest miracol are legãturã cu faptul cã, în sfârsit, au loc experiente în care oamenii se deschid cãtre un nou nivel de constiintã, pe care nu l-au mai atins înainte.

Omenirea ca întreg trece acest prag al constientizãrii. Ei sunt pusi în fata propriilor demoni cât si în fata portii cãtre tãrâmurile spirituale.

Thimothy Wyllie

Existã un fel de "conspiratie" din partea "domeniilor interne", o conspiratie divinã, care emanã prin nivelul angelic ca o renastere a cultului lor. Chiar în cultura popularã, oamenii obisnuiti, primesc vizite din partea lor. Nu li se petrece preotilor. Poate li se petrece unora dintre politicieni, însã nu multora. Aceste lucruri li se petrec oamenilor obisnuiti. "Conspiratia" vine din interior. Orice rebeliune, orice revolutie, orice evolutie care are fortã vine din interior. Nu este impusã de undeva de sus. Revolutiile impuse de sus tind sã se sfârseascã rapid. Evolutia ce vine din interior "prinde" mult mai bine.

Karen Goldman

În special acum cred cã îngerii îndeplinesc planurile divine. Cei care iau aceastã decizie, au hotãrât ca îngerii sã ni se arate. Sunt sigurã cã asa vor ei. Aparitia lor pe coperta revistei "Time" s-a datorat faptului cã ei au fost pregãtiti sã aparã acolo. Nu noi i-am descoperit pe ei. Ei au spus: "Iata-ne, oameni buni!" Cred cã spun asta din ce în ce mai des.

Karyn Martin-Kuri

Interesul asupra îngerilor nu este orchestrat de interesele oamenilor. Cred cã acesta provine de la Creator si a trecut prin diferitele ierarhii pânã la îngerii pãzitori. Acestia sunt responsabili de noi toti în timpul somnului, cât si în perioada dintre nastere si moarte. Seara, când mergem la culcare si ne aflãm în prezenta planurilor spirituale mai ales când suntem constienti, îngerii pot sã ne infuzeze cu idei sau inspiratii care sã ne facã sã ne gândim la ei. De multe ori auzim cã oamenii se trezesc pur si simplu într-o bunã zi si desi pânã atunci nu s-au gândit deloc la îngeri, vãd o carte într-un aeroport sau citesc un articol, si deodatã simt cã au pierdut un subiect important: "Cum de nu s-au gândit la îngeri înainte?" Acum îngerii reprezintã pentru multi o parte importantã a vietii cãreia îi dedicã întreaga lor activitate. Asa ceva nu este orchestrat decât de un proces interior. Cred cã este remarcabil faptul cã acest lucru se petrece la nivel global.

Alma Daniel

Îngerii nu sunt niste "pãmpãlãi". Uneori dãm peste îngeri care "ne iau la suturi". Un astfel de înger vine cu foarte multã fortã când îsi face cunoscutã ghidarea. Un mod de a le recunoaste prezenta este atunci când, fiind spre exemplu într-un grup, îti vine un gând cu totul diferit de subiectul conversatiei însã acel gând este foarte prezent în fiinta ta, încât nu-l poti scoate din cap. Pânã nu spui acel gând nu poti merge mai departe. Esti oprit, pentru cã îngerii vin la noi sub forma intuitiilor sau gândurilor predominante pe care suntem uneori fortati sã le exprimãm. Invariabil, când le exprimãm, existã cineva care avea nevoie sã le audã. Dacã ne putem detasa de mintea egoticã care afirmã "Nu pot spune asa ceva" si întelegem cã suntem cu totii canale prin care se transmite aceastã informatie elevatã, atunci putem îndeplini functia pentru care suntem antrenati. Aceasta este sã rãspândim Cuvântul si Lumina.

Thimothy Wyllie

Îngerii sunt entitãti extrem de puternice. Nu sunt ca în decoratiunile de Crãciun "aerate" create de Biserica Catolicã. Ei sunt mult mai "implacabili", puterea lor este foarte plinã de sustinere si este amestecatã cu sensibilitate, cu blândete si tandrete care te face sã afirmi "Ce prezentã plinã de dulceatã!" Dacã privesti dincolo de acea dulceatã, vezi toatã puterea care o însoteste. Existã diferite nivele ale ierarhiilor ingeresti. Sunt împãrtiti în ierarhii pentru cã au functii diferite. Functia unui arhanghel e diferitã de cea a unui înger. Atunci când se manifestã pentru noi, ei apar având mãrimi diferite, în relatie directã cu functia lor. Un arhanghel poate avea câteva sute de metri înãltime sau de un kilometru, dacã apare într-o formatiune de nori.

Karyn Martin-Kuri

Mai existã un adevãr despre îngeri, unul neplãcut, însã pe care trebuie sã-l avem în minte. Existã îngerii rezistentei fatã de Luminã. Le putem spune îngeri ai Întunericului însã trebuie sã ne amintim cã au potentialul de a deveni luminã. Nu trebuie sã ne temem de ei. Dacã ne temem, suntem în bucluc. Trebuie însã sã-i luãm în serios si sã fim constienti cã existã un legãmânt în planurile interioare si în vietile noastre.

Thimothy Wyllie

În sens angelic un grup de îngeri a decis sã coboare mai mult în materie si acestia sunt "îngerii cãzuti". Acum ei se nasc din miezul materiei. Îsi plãtesc singuri "dãrile", îsi asumã responsabilitatea actelor lor de creatie ce urmeazã deciziei de a coborî în materie.

Karyn Martin-Kuri

Odatã toti erau unul, nu existau îngeri cãzuti, însã un înger foarte puternic, Lucifer, a decis sã aibã propria lui creatie. Îi plãcea sã manifeste lumina, dar voia sã aibã propria lui luminã. Voia propria lui luminã. Drumul tãiat de el existã încã. Nu este bine sã avem pur si simplu luminã. Trebuie sã fie lumina lui Dumnezeu. Dacã e lumina lui Dumnezeu, nu esti pe cont propriu. Faci parte din planul universal.

Thimothy Wyllie

În acest moment este nevoie sã contactãm direct îngerul nostru însotitor, aceasta fiind o protectie în sine de fortele exterioare negative. De fapt, când vorbim despre forte negative, trebuie sã stim cã sunt elemente care încã nu au descoperit Lumina.

Dorothy Maclean

Din experienta mea, îngerii înseamnã polaritate. Prima datã când mi-am dat seama de asta a fost când am comunicat cu un Înger al Bucuriei si mi-am dat seama cã este si Îngerul tristetii. Prima datã când am comunicat cu Îngerii Serenitãtii din nou, mi-am dat seama cã era vorba de o polaritate. Nu exista pozitiv si negativ, si nu m-am gândit prea mult la acest fapt, pentru cã asa stãteau lucrurile, asa cã le-am acceptat. Realizând, desigur, cã nu pot sã-i contactez când sunt supãratã sau nervoasã trebuia sã ies din acea stare pentru a comunica cu ei. Pe urmã m-am gândit tot mai mult la aceste aspecte si mi-am dat seama cât de valoros este acest lucru, existenta polaritãtii, faptul cã sãmânta-esentã a vietii contine pozitivul si negativul si cã acestea sunt la fel de bune. Ambele sunt esentiale pentru desfãsurarea vietii.

 

Misterul ingerilor (4)

Jane Howard, autoarea cartii "Comuniunea cu ingerii"

Îngerii m-au încurajat sã aflu cã unul dintre cele mai mari servicii pe care le ni putem face este sã stim cã meritãm iubirea si sã acceptãm iubirea. Trebuie sã fim compasivi cu noi însine, în multe forme diferite. Poate fi vorba de o hranã sãnãtoasã savuratã dupã ce am mâncat mult timp la Fast-Food, în grabã. Sã ne asezãm la o masã si sã vizualizãm cã mâncãm alãturi de îngerul nostru, iar aceasta se încarcã cu o energie sacrã si cã savurãm mâncarea si bãutura. Existã foarte multe moduri de a ne alinia cu ajutorul casetelor, cãrtilor, filmelor. E mult mai dificil s-o facem când suntem prinsi cu viata de fiecare zi. De fiecare datã când mâncãm sau când suntem la volan, îngerii ne sugereazã sã folosim aceste momente pentru a ne gândi la cum sã ne iubim pe noi însine. Sã punem muzicã inspiratoare si elevatã, în masinã în loc sã ascultãm mereu stirile. Desi ele ne tin informati, uneori ne demoralizeazã. Sã rãspundem vietii noastre cu iubire umplând-o cu oameni si lucruri minunate cu momente minunate, cu acele lucruri despre care stim, în sufletele noastre, cã ne inspirã.

Thimothy Wyllie, co-autor la "Intreaba-ti ingerii"

E absolut esential sã ai o inimã purã si iubitoare. Cu totii putem face asta. Cu totii putem avea inimile si mintile deschise. E la îndemâna tuturor, însã trebuie sã alegem asta. Universul functioneazã dupã principiul nevoii de a cunoaste. Dacã nu cunoastem un lucru, nu putem sã-l alegem. Însã în momentul în care stii, atunci poti face o alegere inteligentã de a actiona sau a gândi într-un anumit fel. A avea inima deschisã porneste de la lucruri foarte simple si ne este minunat de accesibil tuturor.

 

Alma Daniel, co-autoare la "Intreaba-ti ingerii"

Pe mãsurã ce aprofundati aceastã meditatie simtiti sau imaginati-vã cã simtiti prezenta îngerului vostru peste tot în jurul vostru. Poate vã îmbrãtiseazã cu blîndete poate e în picioare în fata voastrã sau într-o parte, însã doar simtiti-l acum. E undeva, aproape de trupul vostru. Pe mãsurã ce intrãm în aceastã stare de meditatie, trebuie sã stiti cã îngerul vã va însoti, vã va asista, vã va lumina alea. Inspirati profund, purificator, expirati apoi integral. Relaxati-vã trupul. Apoi inspirati din nou profund, purificator, si în timpul expirului, închideti usor ochii, dacã doriti sau tineti-i întredeschisi. Începeti sã percepeti un spatiu din inima voastrã si energia îngerului venind spre voi. Ea vã umple inima, vã umple de luminã, cu iubire si protectie. Intrati în acel spatiu din inima voastrã unde asteaptã cea mai profundã aspiratie a inimii voastre. Focalizati-vã pe acel lucru pe care îl doriti pentru voi, sãnãtate perfectã, prieteni de încredere, o slujbã care vã împlineste, vã asigurã un trai bun si serveste Lumina, o casã care reflectã cele mai înalte sperante si trãiri ale voastre. Reflectati pentru câteva momente la cele mai profunde dorinte ale sufletului vostru pentru voi însivã. Uniti-vã inima cu cea a îngerului vostru stiind cã dorintele voastre cele mai profunde se vor îndeplini întotdeauna.

Acum expansionati-vã dincolo de inimile voastre în Inima Universalã care vã uneste cu toti fratii si surorile voastre cu toate fiintele umane de pe aceastã planetã. Intrati în aceastã Inimã Universalã si concentrati-vã asupra celor mai profunde dorinte ale inimii voastre legate de fiintele umane de pe planetã, cele mai profunde aspiratii ale voastre fatã de Planetã. Contemplati-le pentru câteva clipe. Fiti siguri cã unirea inimilor si aspiratiilor cu îngerii vostri va contribui la îndeplinirea lor. Prin asta aduceti mai multã luminã, mai multã viatã mai multã iubire în viata voastrã si în viata celor din jurul vostru. Aceste aspiratii profunde vor fi aduse în manifestare pe aceastã planetã.

Inspirati acum, asimilând lumina, iubirea, si expirati rãspândindu-le în lume. Acum reveniti încet devenind constienti de sunetele din camerã si de zgomotele de afarã fiti constienti de trupul vostru acolo unde vã aflati. Când sunteti pregãtiti inspirati adînc, profund, purificator, expirati apoi profund si deschideti ochii.

Deschiderea inimilor si mintilor ne deschide noi oportunitãti de servicii la nivel planetar. Mistici si cãutãtori spirituali ne spun cã cu cât este mai mare lumina pe care o aducem lumii, cu atât vom fi ajutati de fiinte angelice mai evoluate si mai puternice. Asta se petrece astãzi în lume în aceastã perioadã de trezire si transformare acceleratã. Oare cati dintre noi nu s-ar bucura de interventia arhanghelilor? Voi ati fi pregãtiti sã faceti acest salt?

Thimothy Wyllie

Cel mai profund nivel al activitãtii umane a stiut dintotdeauna cã ne deplasãm ca un întreg, cã suntem o Fiintã unicã care s-a diferentiat in multe forme variate. Jocul este mult mai mare decât ne-am imaginat vreodatã, pentru cã noi venim dinspre adolescentã si crestem mari. Pe mãsurã ce ne dezvoltãm ca indivizi atragem relatii tot mai complexe. Pe mãsurã ce ne trezim ca fiinte spirituale atragem relatii spirituale mai complexe, mai bogate, mai nuantate. Astfel îngerii vor veni la noi cu atât mai plenar cu cât decidem sã ne trãim viata spre binele tuturor. Dacã viata noastrã se aliniazã cu cele mai înalte principii ale noastre si cu cele ale fratilor si surorilor noastre, atunci îngerii se pot alinia alãturi de noi si atunci se pot produce miracole prin intermediul nostru. Asta la nivel colectiv, pentru cã este vorba despre o colectivitate. Fiecare dintre noi este o "colectivitate" de fiinte spirituale. În interiorul nostru se aflã sufletul, personalitatea Creatorul, Dumnezeu, care trãieste în noi, se aflã Spiritul Mamã din care este alcãtuit trupul, Spiritul Tatã, Spiritul Cristic, Spiritul Adevãrului care ne permite sã discernem dacã ceva e adevãrat sau eronat. Suntem o confluentã de fiinte spirituale. Prin îndeplinirea menirii noastre ne integrãm în aceastã structurã mult mai mare. Astfel devenim mult mai valorosi nu doar pentru noi si pentru calea noastrã spiritualã, ci pentru Jocul acesta macrocosmic.

Alma Daniel

Alinierea energiilor personale cu ale îngerilor se poate face prin vocalizarea unor sunete minunate, prin cântece care ne fac fericiti, sau liberi. Atunci când cântãm ne deschidem piepturile si urechile acea zonã energeticã din trupurile noastre prin care îngerii comunicã cu noi. Acestia practic intrã în noi prin zona urechilor si a gâtului. O mare parte a lectiilor mele din cadrul atelierelor contine modalitãti de deschidere a acestei zone. Cântati, fredonati, distrati-vã. Doar pentru cã sunt îngeri, nu înseamnã cã nu vã puteti distra. Alinierea energiilor voastre cu ale îngerilor presupune acest lucru. Ascultati cu adevãrat, deschideti-vã pentru a simti semnele sau orice alte mijloace de ale lor de a intra în comuniune cu voi o atingere pe umãr, sau sentimentul cã inima voastrã se expansioneazã, devine mai mare mai plinã. Atunci când se petrece asta, spuneti "Da!" spuneti "Multumesc! Stiu cã esti aici!" si atunci se vor petrece si mai multe lucruri bune.

Dorothy Maclean, co-fondatoarea Comunitatii Findhorn

Eu am fost foarte norocoasã în sensul cã am fost foarte departe de iubire si de Dumnezeu si cã am primit "o instruire" foarte specialã. Atunci mi-am dat seama cã Dumnezeu este cu ei si cã iubirea este cu ei. În prima mea experientã am simti cã sunt cât Universul cã sunt o parte a lui, cã nu mai sunt singurã. Începând din acel moment, cu fiecare contact care mereu scotea ce era mai bun în mine, mereu ieseam din acest contact cu Dumnezeu si cu îngerii cu as sentimentul cã sunt mai bunã, mai fericitã. Am realizat cã asa suntem cu totii. Dacã simteam bucurie în inima mea, atunci când intram în legãturã cu îngerii, sigur aveam în mine o capacitate de a rãspunde la bucurie. Pe mãsurã ce rezonãm cu toate aceste calitãti angelice, le dezvoltãm în noi însine. Noi suntem niste "îngeri în formare". Cu cât folosim mai mult acele capacitãti cu atât ele preiau controlul asupra vietii noastre si ne transformã.

Mereu am simtit cã dupã fiecare contact acel minunat sentiment dura putin mai mult. De-a lungul anilor, aceasta a contribuit foarte mult la transformarea mea.

Karyn Martin-Kuri, artist, fondatoarea 28 de Ingeri, Inc.

Nu se poate sã intri în comuniune cu îngerul tãu si sã continui ca mai înainte. Aceasta nu este posibil în Creatie. Motivul este cã trebuie sã te transformi. Aceasta este o parte inerentã a colaborãrii cu îngerii, sã fii de acord sã te transformi mereu. În fiecare secundã trebuie sã fii de acord sã devii mai divin.

Dorothy Maclean

Unii cred cã umaninatea nu mai are nici o sperantã, însã îngerii nu cred asta. Ei ne încurajeazã mereu. Ei ne privesc ca pe niste adolescenti care trec printr-o perioadã mai grea pânã se maturizeazã. Ei ne vor ajuta, desigur, însã stiu cã putem sã reusim pentru cã îl avem pe Dumnezeu în noi. Dumnezeu se aflã în toate lucrurile. Avem capacitatea de a trãi în iubire si a fi uman exact asta înseamnã. Când facem asta, cred vom putea fi mai presus decât îngerii pentru cã ei nu se confruntã cu necazurile vietii obisnuite. Dacã putem face asta cu iubire ei ar putea învãta de la noi.

Karyn Martin-Kuri

Principalul aspect în legãturã cu îngerii sunt transformãrile în vietile individuale. Acestea pot sã nu fie dramatice asa ca o salvare miraculoasã, pot fi mult mai subtile, însã mult mai puternice pe termen lung. Este atunci când un înger îti sopteste la ureche "Renuntã la calea pe care te afli" sau "Continuã cu si mai mult curaj", "Iart-o pe acea persoanã pe care n-ai iertat-o". A intra pe un nou nivel de crestere spiritualã, aceasta este miracolul pe care-l aduce îngerul pãzitor.

Thimothy Wyllie

Atunci când stabilesti contactul cu îngerii intri în legãturã cu o fortã vitalã foarte puternicã. Acest lucru nu este recomandat celor superficiali sau imaturi. Este un proces care maturizeazã foarte mult. Dacã decizi în sufletul tãu sã urmezi aceastã cale, pregãteste-te pentru o viatã plinã de peripetii.

 

Sperãm cã v-am furnizat unele idei care sã vã facã mai constienti de prezenta îngerilor în viata de zi cu zi. Mai mult, sperãm cã ati înteles mai bine relatia cu acea parte unicã din voi care este Dumnezeu. Pânã si în aceastã epocã a gândirii stiintifice, rationale, nu-i asa cã este linistitor sã stim cã este destul loc în credintele noastre pentru existenta îngerilor? Societãtile, în sfârsit, realizeazã cã este suficient loc pentru ei, cu sigurantã mult mai mult decât vârful unui ac. Sunt Gary Partridge. Vã multumesc pentru cã ati fost alãturi de noi.