Colectia SPIRITUS de emisiuni TV

 

 

Pastorul CLAUDIU LĂPĂDAT s-a întors din moarte

 

Interviu pentru Elena Lasconi, la "Povestiri adevărate",  Acasă TV

Vizionare YouTube  (durata: 17 min)

Dacã fişierul se încarcã greu, apãsaţi pe Pauzã şi aşteptaţi câteva minute, apoi reluaţi vizionarea fãrã întreruperi.

Interviu netrunchiat şi comentat de Mirela Voicu, la emisiunea "Voi cu Voicu", Antena 3, 13-08-2016

Video Credo TV (durata: 33 minute)

Pastorul Claudiu Lăpădat povesteşte: "În momentul în care sufletul iese din trup, când duhul omului iese din trup, tot ce este legat de lumea aceasta încetează. Aşa cum spune Scriptura: acolo nu este nici lacrimă, nici durere, nimic legat de Pământ. Am început să urc şi, la un moment dat, de undeva din cer a început să curgă peste mine un fascicul de lumină. Lumina aceea era ca un fel de dragoste, bucurie, pace, fericire, dar parcă sub formă lichidă. Curgea, iar eu urcam prin ea. La un moment dat, fasciculul acela s-a făcut tot mai mare, norii s-au dat la o parte, m-am ridicat deasupra Pământului şi am plecat. În timp ce urcam, dintr-o dată am început să aud muzică. Era o asemenea muzică cum pe pământ nu există. Şi undeva, departe, am văzut ceva mare şi alb. De după obiectul acela uriaş şi alb curgea spre mine acel râu de dragoste, de fericire, de bucurie pe care nu ştiu să-l descriu. Mai târziu mi-am dat seama că era o poartă mare şi albă, iar lângă ea erau nişte omuleţi foarte mici, pe care am început să-i aud strigându-mă. Mă salutau şi mă chemau: "Vino, vino aici! Vino acasă!"

Nimic din lucrurile pe care le-am lăsat nu conta. Mi-a fost dat să simt durerea morții mele. Știam ce gândesc oamenii. M-a lovit durerea copiilor și mi-a atras atenția, dar nu suficient de tare. Și am continuat să urc. Acolo am auzit o voce care mi-a spus: Alege, fiule. Te duci în cer sau te întorci pe pământ?", spune pastorul Claudiu Lepădat.

"Nu poţi gusta veşnicia într-un trup de pământ. N-ai cum. Pentru că tot ce este dincolo este ceva ce în cuvinte umane nu poate fi exprimat. Am văzut puţin lumea lui Dumnezeu. Îţi doreşti să ajungi acolo într-o zi. Viaţa noastră fără perspectiva veşniciei este o mare scârbă. Avem nevoie de o inimă nouă", mai spune Claudiu Lăpădat.