Înapoi la prima pagină SPIRITUS


Viaţă şi moarte - mărturii emoţionante
Emisiuni TV

Pentru vizionare sau download în condiţii optime aveţi nevoie de o conexiune rapidă de internet

   Toate titlurile (index general)
 
Filme spirituale Documentare spirituale Documentare diverse

EMISIUNI TV (interviuri, mese rotunde, conferinţe)

 

Ofertă unică:  Consiliere parapsihologică în probleme de viaţă

 

Viaţă şi moarte - mărturii emoţionante
EMISIUNI TV

 

Costel Pîrnău a reuşit în viaţă fără picioare şi o mână

costel pîrnăuCostel Pîrnău, un fel de Nick Vujicic de Timișoara, este o forță, un om plin de hotărâre. Este un învingător, deși, în ochii oamenilor, pare că a pierdut enorm de mult. „Nu îmi lipsește nimic în viață, doar o mână și două picioare”, spune el. Cu această atitudine a făcut imposibilul posibil. Este psiholog, speaker motivațional, psiholog clinician, artist, constructor și antreprenor și invitat permanent într-o emisiune la A7TV, numită „Ce este omul?”.

Costel Pîrnău a fost abandonat la o casă de copii, iar când a părăsit casa de copii, a dormit prin case părăsite și a lucrat ca muncitor necalificat pe șantiere. Deși chiar și doar atât pare foarte mult pentru noi, în urma unui accident, Costel a rămas fără cele două picioare și fără o mână. În loc să se afunde în propria nefericire și în depresie, el a ales să creadă în propria persoană, chiar și atunci când toți, inclusiv medicii, nu îi dădeau motive să fie pozitiv. Cu o singură mână și fără cele două picioare, a dezvoltat o firmă de construcții, a întemeiat o familie, a învățat sa cânte la nai, a urcat pe Kilimanjaro, a depășit toate obstacolele vieții. Emisiunea este un reper de psihologie aplicată, cu exemple din viața personală bogată a psihologului Costel Pîrnău. Nu este o experiență dobândită din cărți, ci una trăită.

PLAYLIST YouTube "Ce este OMUL?"

< sus >

 

Conştiinţa stă la baza Existenţei - interviu cu dr. Eben Alexander

caroline cory + eben alexanderCaroline Cory a realizat filmul "Superhuman: The invisible made visible", din care puteţi viziona această secvenţă extraordinară despre VEDEREA FĂRĂ OCHI. De data aceasta, îl are ca invitat pe neurochirurgul Eben Alexander, cunoscut prin celebra sa experienţă în preajma morţii (NDE). Dialogul lor are ca laitmotiv conştiinţa şi cum o putem angrena pentru a ne depăşi limitele umane.

Vizionare online (durata: 1h 21 min)

Citiţi textul interviului aici...

< sus >

Dr. Brian Weiss - pastile spirituale

brian weissDr. Brian L. Weiss este profesor emerit în psihiatrie, pregătit la universităţi de prestigiu şi autorul unor cărţi spirituale de succes. Este specializat în hipnoza de regresie în vieţile anterioare, pe care o consideră o terapie, întrucât multe fobii şi afecţiuni au rădăcini în experienţele vieţilor anterioare ale pacientului. El menţionează, de asemenea, mesajele primite de el de la "maeştri" sau "suflete nonfizice superevoluate" prin intermediul subiecţilor săi aflaţi sub hipnoză profundă.

Brian Weiss este un specialist respectat şi căutat, iar domnia sa este generos cu apariţiile în mass-media, atât ca invitat, cât şi pe canalele proprii de comunicare. Redăm mai jos unele scurte răspunsuri ale sale pe diverse subiecte de interes spiritual. Fiind, în majoritate, scurte şi rapid de vizionat, le-am botezat "pastile spirituale".

PLAYLIST YouTube cu multe selecţii

< sus >

penny wittbrodt

Moartea şi revenirea la viaţă a lui Penny Wittbrodt

Penny Wittbrodt ne împărtăşeşte din experienţa trecerii ei dincolo de paravanul morţii, când a avut o NDE ce a învăţat-o multe lucruri profunde despre viaţă şi scopul petrecerii momentelor noastre aici, pe Pământ, atât a celor bune, cât şi a celor mai puţin bune. Urmăriţi relatarea ei şi veţi avea o licărire despre viaţa de după moartea fizică, în rai.

Vizionare online (durata: 24 min)

< sus >

Argumente pentru reîncarnare

În următorul scurt documentar de la ISKCON sunt listate argumentele care certifică fenomenul reîncarnării: 1) Aducerea din memoria subconştientă prin hipnoza regresivă. 2) Declanşarea spontană a amintirilor din vieţile anterioare. 3) Experienţele de tip NDE sau OBE (moarte aparentă sau clinică, respectiv, dedublare sau proiecţie astrală) 4) Noua paradigmă a preexistenţei conştiinţei înainte de apariţia corpului fizic şi a creierului.

Video: Cele patru argumente ştiinţifice (durata: 6 min)

carol bowmanLa al șaselea congres de spiritism, ținut în Valencia în 2011, psiholoaga Carol Bowman relatează cum băiatul său s-a vindecat de o eczemă cronică datorită amintirilor spontane dintr-o viață anterioară. Dânsa a studiat alături de pionierii Morris Netherton și Roger Woolger în domeniul regresiei în vieții trecute și deține un master în consiliere de la Universitatea Villanova. Reîncarnarea nu este un concept religios abstract sau o filozofie, ci un fenomen natural. Înțelegerea legăturii dintre viețile trecute și realitatea prezentă duce la profunde beneficii personale, atât spirituale cât și practice.

Video: Amintirile spontane din viaţa trecută ale copiilor (durata: 4min) Robert Schwartz - Suflete curajoase

Robert Schwartz este scriitor şi hipnoterapeut prin regresie temporală, care cercetează reîncarnarea şi vieţile dintre vieţi, considerând că există un Cosmos viu, cu multe lumi. M-am referit la activitatea sa de cercetare în articolul "Modele de încarnare" (Răzvan Petre). După ce a cercetat planurile dinainte de naştere a zeci de indivizi, în cărţile sale, autorul ne ajută să înţelegem semnificaţia reală a provocărilor pe care ni le-am planificat ca Spirite înainte de a ne fi născut ca oameni pe această mică planetă.

Video: Despre curajul sufletelor de a se reîncarna (durata: 2 min)

Video: Metodă de contracarare a fricii (durata: 1 min)

< sus >

 

Bruce Lipton Interviuri şi conferinţe cu biologul Bruce Lipton

Dr. Bruce Lipton, fost profesor la universitatea Wisconsin şi cercetător la universitatea Stanford, a pus fundaţiile Noii Biologii, care ne revelează faptul că, de fapt, genele nu ne controlează comportamentul, ci ele sunt activate sau dezactivate de influenţe exterioare celulei. Printre aceste influenţe se numără modul cum privim lumea şi credinţele noastre. Dr. Lipton subliniază că acestea, adevărate sau false, pozitive sau negative, modifică activitatea genelor şi însuşi codul genetic. Strădaniile dr. Bruce Lipton se îndreaptă către antrenarea conştiinţei pentru a ne crea noi credinţe sănătoase şi, astfel, a influenţa ne pozitiv organismul şi întreaga viaţă.

"Puterea conştiinţei" - interviu cu biologul Bruce Lipton, luat de Iain McNay la Conscious TV (2010).

Interviu la Conscious TV (2010) (durata: 51 min)

Conferinţă despre evoluţia continuă a omenirii, entuziasmantă, bine argumentată, promovând schimbarea de paradigmă.

Conferinţă despre evoluţia continuă a omenirii (durata: 1h 20min)

Interviu luat de Lilou Macé, în Honolulu, Hawaii, cu ocazia Quantum Medicine Congress, 2011.

Interviu de Lilou Macé (durata: 25min)

Conferinţa "Nature, Nurture and the Power of Love. Conscious Parenting", despre creşterea şi educarea în deplină cunoştinţă de cauză a copilului.

Natură, educaţie şi puterea iubirii (durata: 2h)

< sus >

carmen avramEmisiuni "În premieră"

O revelaţie jurnalistică a produs Carmen Avram şi echipa sa de reporteri, care în perioada 2011-2019 au realizat emisiunea "În premieră" la Antena TV, abordând detaliat subiecte omise de mass-media, necesitând studii şi documentări minuţioase. În această nişă de documentare jurnalistice, Carmen Avram şi echipa sa au produs multe emisiuni interesante, tratate profesionist şi credibil.

Aşteptând extratereştrii (2015) (durata: 25 min)
Reportaj despre sosirea extratereştrilor printre oameni, incluzând o vizită acasă la celebrul Erich von Däniken.

Au ales sălbăticia (De la bloc la iurtă) (durata 14 min)
Sătui de betoane, poluare şi lăcomia capitalistă, câţiva ruşi educaţi şi curajoşi au părăsit oraşele aglomerate ca să îşi reînceapă viaţa în mijlocul naturii.

"Supraomul" (durata 12 min)
Fără vedere şi auz de la doi ani, Vasile Adamescu, printr-o voinţă de fier şi o muncă imensă, a sa şi a unor inimoşi dascăli, a fost demutizat, a învăţat limbi străine, a terminat două facultăţi, devenind profesor, artist plastic şi scriitor. Alte reportaje despre acest "fenomen" pe canalul de YouTube Vasile Adamescu.

in numele Fecioarei"O gură de Rai" (2015) (durata 30 min)
Părintele Mihail Jar sau Arhimandritul Longhin, cum i se mai spune, colindă toate orfelinatele din Ucraina şi-i aduce pe copii în cele câteva corpuri de clădire special construite pentru ei. Maicile sunt cele care grijesc de copii.

"În numele Fecioarei" (2016) (durata 25 min)
Faţetele miraculosului fenomen socio-religios născut în localitatea bosniacă Medjugorje, odată cu apariţiile Fecioarei Maria.

Fir direct cu Dumnezeu  (durata 50 min)
Preotul Dan Damaschin din Iaşi este cel în jurul căruia oamenii fac minuni în fiecare zi. Minuni adevărate, de la copiii Domnului care au mai mult către copiii Domnului care nu au ce le trebuie.  

Între Cer şi Pământ - pustnicii României
Au renunţat la lume şi la viaţa din mijlocul ei pentru a-l sluji pe Dumnezeu şi a trăi doar în rugăciune. Ei sunt pustnicii României, cei care au decis să se izoleze în încercarea de a se apropia de Dumnezeu.

< sus >

 

alina badicEmisiuni "360 de grade"

De-a lungul anilor, Alina Bădic a adus în studioul B1TV specialişti pentru a discuta chestiuni spirituale, enigmatice, controversate, realizând emisiuni intersante.

PLAYLIST YouTube cu zeci de emisiuni

< sus >

Natalie şi-a pus la cale dinainte rănile din accident (NDE) melissa denise

Natalie Sundman ne povesteşte ieşirea sa din corp în momentul exploziei. I-a fost afectată vederea cu ochiul drept, a rămas cu o mobilitate redusă a încheieturii mâinii şi a umărului, iar găurile din craniu îi sunt acoperite cu plăci de titaniu. Iar toate aceste răni le-a pus la cale propriul ei spirit!!!

Lectură şi vizionare online (durata: 26 min)

 

< sus >

melissa denyce

Experienţa de răpire în duh a Melissei

Melissa Denyce ne povesteşte în acest videoclip despre răpirea sa în duh, pe care o numeşte "experienţă similară cu NDE".

Lectură şi vizionare online (durata: 23 min)

 

< sus >

Amintirile lui Christian dinainte de a se naşte (PBE) melissa denise

Christian Sundberg ne dezvăluie în acest videoclip amintirile sale dinainte de a se naşte. Fenomenul se numeşte PBE (Pre-Birth Experience). Putem trage foarte multe învăţăminte spirituale din mărturia sa, ideea principală fiind că ne asumăm "vălul uitării" pentru a putea trăi o experienţă fizică deplină.

Lectură şi vizionare online (durata: 51 min)

< sus >

Amintirile Melissei dinainte de a se naşte (PBE)

Melissa Denyce ne dezvăluie amintirile sale dinainte de a se naşte. Fenomenul se numeşte PBE (Pre-Birth Experience). Ea se exprimă cu mult entuziasm, pentru că însăşi Realitatea descrisă este extraordinar de frumoasă şi intensă emoţional.

Lectură şi vizionare online (durata: 20 min)

< sus >

rich kelly

Viaţa este o piesă de teatru, spune Rich Kelly după NDE

Rich Kelly s-a înecat în Santa Monica, în apa Golfului California. A ajuns în planul pur spiritual, alături de miliarde de fiinţe de lumină. Apoi a fost salvat de o mână invizibilă şi readus la viaţă. În urma acestei NDE, Rich are o viziune despre viaţă foarte apropiată de NONDUALISM.

Lectură şi vizionare online (durata: 37 min)

< sus >

Profunda experienţă în apropierea morţii a lui Jayne Smith

Jayne Smith a trecut în infinit în primăvara anului 2021. Acest videoclip onorează amintirea ei şi înţelepciunea pe care ne-a împărtăşit-o din experienţa ei în preajma morţii.

Lectură şi vizionare online (durata: 24 min)

< sus >

Cum şi-a pierdut credinţa Peter după NDE

Peter Panagore ne relatează emoţionanta şi marcanta sa experienţă în apropierea morţii.

Lectură şi vizionare online (durata: 22 min)

< sus >

"Frumuseţea fără margini a Divinului", cu misticul Marius Ghidel

Un mistic român face dezvăluiri complete: Lumea este o proiecţie, o creaţie iluzorie. Când iei mai mult decât ai nevoie, acel lucru se transformă în durere şi ţi se va lua. Cu cât dăruieşti mai mult, cu atât primeşti mai mult. Sufletul are formă globulară. La revenirea din călătorii astrale e nevoie de 10 minute ca sufletul să reocupe trupul fizic în totalitate. Asemenea experienţe nu sunt periculoase când nu le cauţi intenţionat. Cine le caută e posibil să nu se mai întoarcă din ele. Când eşti gol de tine, fără ego, trufie, mândrie, atunci Dumnezeu vine în tine. Divinul este ca o materie magică din care se prepară evenimentele (oameni, situaţii). Trebuie să întâmpini situaţiile de viaţă cu linişte şi pace, pentru că întotdeauna îţi vine în cale numai ceea ce eşti. Când te scazi pe tine, Divinul intră automat, şi situaţia grea se schimbă într-una neaşteptat de benefică... Şi multe alte revelaţii spirituale trăite şi prezentate cu simplitate de misticul nativ Marius Ghidel.

«Lumea este proiecţia în afară a sufletului nostru. Ce ni se întâmplă, este ceea ce suntem noi în adânc. Este agresivitate în noi, aşa va veni şi din afara noastră. Este iubire, de ea vom avea parte. Schimbă-te în interior şi lumea ta va lua forma interiorului tău. Întotdeauna. Scade egoul şi lumea va fi fericită şi frumoasă. Ea aşteaptă să scape din strânsoarea condiţiilor tale. Puterea cu care te schimbi tu este puterea cu care vei schimba lumea. Totul depinde de tine, de victoria ta asupra ta însuţi.

Dă-i drumul vieţii! Las-o în pace să facă ce vrea. Dacă te vei lega de ea, ţi se va opune. Nu te mai ţine de nimic. Asta este fericirea. Noi o ţintuim cu egoul nostru prin gânduri particulare şi astfel o chinuim. Când tu te eliberezi de egoism, atunci şi lumea ta se eliberează de egoism. Făcându-ţi ţie cel mai mare bine, şi lumii îi faci cel mai mare bine, că scapă din încorsetarea ta. Pentru că părerile tale îi influenţează pe toţi în spaţiul simbolic. De aceea, o victorie asupra ta însuţi eliberează şi lumea ta. Şi îţi va mulţumi pentru asta. Va veni la picioarele tale. Ai să vezi.» (din cartea "Shangri-La - Frumuseţea fără margini a Divinului. Calea către fericire", de Marius Ghidel)

Vizionare online

PLAYLIST YouTube cu multe interviuri

Emisiunea "Amprente" la radio Vocea Armatei, pe Facebook, 22-01-2019 (50 min)

Facebook: Marius Ghidel, într-o emisiune radio interactivă şi spirituală  Radio România Antena Satelor, 24-05-2019

< sus >

Mărturie după o moarte clinică: Ghiţă şi Livia Dicoi

În urma unui accident groaznic de maşină, Ghiţă Dicoi a intrat în comă pentru câteva zile şi a vizitat Cerul. Acolo, fiinţele umane şi angelice erau sferice şi domneşte Codul onoarei.

Vizionare online (durata: 26 min)

< sus >

< sus >

Singură în faţa Apocalipsei şi salvată de Mama Divină

Dr. Regina U. Hess a supravieţuit marelui tsunami din Thailanda (2004) şi a trăit o experienţă mistică deosebită, cu Mama Divină KALI, pe care ne-o împărtăşeşte în acest dialog cu Matei Georgescu.

Lectură şi vizionare online (durata: 25 min)

< sus >

Ramona PopescuEmisiuni de spiritualitate la Canal 33 TV

"Design perfect"

Televiziunea Canal33 găzduieşte emisiuni de înaltă ţinută spirituală. Durata fiecărei emisiuni: 45 min. Ana Maria Ducuta

@Canal33  Vizionare online (Ramona Popescu, cercetător spiritual)

"Drumul către noi"

@Canal33  Vizionare online (Ana-Maria Ducuţă, cercetător spiritual).

< sus >

Despre Edgar Cayce, profetul adormit, cu dr. Bacalbaşa

Profesorul Nicolae Bacalbașa a vorbit în emisiunea "Voi cu Voicu", despre profetul adormit, cel care a venit cu o revoluție din punct de vedere spiritual. Acesta intra în stări de hipnoză și prescria tratamente celor bolnavi. Dr. Bacalbaşa mai explică şi cum stă treaba cu hipnoza, supraconştientul, reîncarnarea şi paulismul (actualul creştinism).

«Edgar Cayce. Medical, este un fenomen absolut uluitor. Este ce numesc eu „medicina intuitivă”. Un om care nici măcar opt clase nu avea. Se remarca printr-o totală inaptitudine de a învăța. La un moment dat, a adormit cu capul pe carte și a descoperit că apoi o știa pe toată. S-a descoperit accidental. Pe lângă partea medicală, el a fost omul care a introdus reîncarnarea în creștinism. A făcut predicții care acum se împlinesc», a spus profesorul Nicolae Bacalbașa.

O parte din previziunile lui Edgar Cayce: Temperaturile vor crește în Antarctica și Arctica. Sudul Canadei nu va trece prin schimbările cu care se confruntă Terra. Se vor naște mulți profeți falși care vor provoca panică. Soarele își va pierde din strălucire. Mesagerul din ceruri va apărea și atunci oamenii trebuie să hotărască pe ce drum vor merge. Schimbarea polilor va influența viața pe Terra.

Vizionare online

Interviu pentru "Voi cu Voicu", Antena 3, 18-08-2018 (selecţie)  48 min

< sus >

Dorel Vişan - despre relaţia omului cu Dumnezeu

Cunoscutul actor Dorel Vişan este şi un poet şi filosof deosebit, om de mare cultură şi credinţă. Vizionaţi discursul său la emisiunea lui George Grigoriu de Crăciun (postată în 14-01-2018). Un regal spiritual, o încântare pentru suflet. Vizionare online  durata: 1h 20min  Emisiunea "Realitatea Spirituală" la Realitatea TV

Ediţie pascală cu Dorel Vişan  08-04-2018  Vizionare online

Când nu este pe scenă, îndrăgitul actor Dorel Vişan cultivă pământul, creşte albine, ţine conferinţe şi studiază bioenergia, tratându-se singur cu metode la îndemâna oricui. Vizionare online la emisiunea "Agentul VIP" durata: 16min

Căutător de destine - Dorel Vișan, înţeleptul şi medicul de suflete (USH - Matei Georgescu)  11-09-2015  Vizionare online durata: 59 min  «Nu-mi pare rău că mor, îmi pare rău că nu m-am priceput să trăiesc»

Profesioniştii cu Dorel Vişan (@TVR1 cu Eugenia Vodă) 23-06-2015  Vizionare online durata: 48 min

< sus >

Marius Ghidel, omul care iese din corp la dorinţă

Marius Ghidel a avut zeci de experiențe de decorporalizare: "Eu pot să ies din corp când vreau. Când eram mic treceam prin ziduri și stăteam deasupra părinților și mă uitam la ei. Până în 1989 nu mi-am dat seama, până atunci se întâmplau, dar nu le-am acordat atenție. Până seara le uitam. Eu nu m-am jucat cum se joacă copiii, făceam tot felul de exerciții de călătorie în timp. Se poate călători și în trecut și în viitor. Secretul este liniștirea minții sau ieșirea din minte, mai bine spus. Când reușești să te duci în starea în care nu se mișcă deloc suprafața apei. Acolo este divinul, acolo se ridică un con temporal și în acel con temporal te poți duce și în trecut, și în viitor."
"Lumea de dincolo este o lume minunată, este o lume fizică, dar de alt ordin... Am ajuns la o scară, scara Raiului. Nu este vizibilă, nu se vede, însă urci câtă iubire ai acumulat pe Pământ. Cred că am acumulat 15-30%, cu indulgență spun. Mi-am dat seama că nu mai pot să urc și atunci îngerul meu a venit pe la spate și m-a împins în sus. Sus, dincolo de prag era Dumnezeu, pe un tron. S-a întors spre mine și s-a încruntat. Mi-a fost teamă. Când a văzut că mi-e frică, mi-a zâmbit și s-a transformat în Soarele acela de lumină, de iubire pe care l-am văzut pe partea cealaltă. Am intrat în soarele ăsta și a pornit călătoria spre viață”, a povestit bărbatul.

Prezentare a cărţii scrise de Marius Ghidel "Shangri La - Frumusețea fără margini a divinului" (2018)

< sus >

A supravieţuit morţii: psihoterapeuta Mihaela Săhlean

Cunoscut psiholog şi psihoterapeut de succes, doctorand în psihologie, lector universitar, MIHAELA SăHLEAN a suferit o intervenţie chirurgicală complicată în urmă cu mai mulţi ani. Cum a schimbat-o această experienţă unică, aflaţi din interviul realizat de Realitatea TV, 19-08-2017.

Din mărturia doamnei Mihaela Săhlean: "Nu atingi şi nu te atinge nimic material. Senzaţia este fantastică. Mă simţeam ca o sferă, dar nu aveam limita corpului meu. Nu există corp, există doar conştiinţa ta. Exişti doar ca spirit. Vezi în toate direcţiile şi asta mi se părea uimitor, nu-mi explicam. Am văzut nişte lumini incredibil de frumoase, unele semănau cu nişte corpuri oarecum sferice, dar nu erau sferice perfecte, altele erau nişte spirale luminoase. Am urcat, m-am bucurat de tot ce-am văzut, tot ce-am simţit, tot ce am auzit, pentru că nu este o linişte de cabinet antifonat, este un cumul de senzaţii şi nu ştii asupra careia să te opreşti, să zici aceasta e mai frumoasă decât cealaltă. Nu comunici verbal, dar în momentul în care întrebi, îţi apare un răspuns în tine. Îmi părea rău că mă întorc, părăseşti toate acele senzaţii foarte frumoase de care nu vrei să te desprinzi. Sentimentul cu care m-am întors a fost de foarte mare liniştire. Nu am venit pentru că mi-am dorit, nu a ţinut de dorinţa mea. Repet, nu ţine de voinţa noastră nici viaţa, nici moartea."

Vizionare online  durata: 6 min

< sus >  

CRUCIADA spirituală a prof. Dumitru Constantin DULCAN

Eminentul prof. dr. univ. neuropsihiatru DUMITRU CONSTANTIN DULCAN este o minte briliantă pornită într-o cruciadă împotriva ignoranţei spirituale, purtată cu armele ştiinţei. Probabil că este cel mai proeminent savant militant spiritualist al momentului, comparabil cu celălalt mare savant care a deschis orizontul spiritismului în România, Bogdan Petriceicu Haşdeu. Domnul profesor D. C. Dulcan ţine conferinţe cu publicul peste tot în ţară şi acordă interviuri. Domnia sa este o adevărată enciclopedie ambulantă, iar ideile expuse sunt foarte interesante, bazate mai ales pe fapte şi dovezi.

Vă prezentăm unul dintre interviurile pline de vervă ale domniei sale, despre "Puterea minţii. Drumul către noi înşine" la Tele U Craiova, emisiunea "Conversaţie cu viaţa", 24-09-2016

Vizionare online  durata: 51 min

Urmăriţi alte zeci de videoclipuri cu prof. D.C. Dulcan
De exemplu:
Un interviu de excepție

Interviu la Medika TV 01-12-2020

< sus >

Mărturia unei morţi clinice: Erika McKenzie

Erika McKenzie ne împărtăşeşte experienţa ei din preajma morţii (NDE), când s-a întâlnit cu Dumnezeu. Priveşte-ţi viaţa cu ochelarii lui Dumnezeu, ca să ştii ce valoare are. Contează ce faci din iubire, actele binevoitoare. Fiecare om este unic, acesta este planul divin şi în asta stă puterea noastră, să lucrăm împreună. Dumnezeu ne dă cadouri spirituale fiecăruia, şi vrea să ne dăruie tot mai multe. Dar trebuie să fim tăcuţi şi să ascultăm în linişte ca să le putem primi.

Lectură şi vizionare online  durata: 18 min

Linkuri cu asociaţii de studiu a morţii clinice: International Association for Near Death Studies: IANDS >  Near Death Experience Research Foundaton: NDERF>  Near Death Experiences: The Afterlife>

< sus >  

TEMPLELE SPIRITISTE "HAŞDEU"

Castelul Iuliei Haşdeu de la Câmpina este PRIMUL TEMPLU SPIRITIST DIN LUME. El atrage prin arhitectura bizară, prin simbolurile mistice prezente în fiecare ungher al clădirii şi prin legendele tulburătoare ţesute în jurul său. Clădirea a fost construită de tatăl ei, eminentul savant Bogdan Petriceicu Haşdeu, între anii 1894-1896, ca un templu închinat memoriei tinerei, care murise la numai 19 ani, deşi era un copil-minune. La şase luni de la moartea fetei, în martie 1890, B. P. Haşdeu stătea la masa de scris, cu mâinile la tâmple. Savantul înţelegea singurele sale opţiuni: să moară sau să înnebunească. Dintr-o dată, mâna i se puse într-o mişcare fără astâmpăr. Tâmpla stângă i se zbătea. În cinci secunde, pe foaia albă de hârtie stătea scris: "Sunt fericită. Te iubesc. Ne vom revedea. Asta ar trebui să-ţi fie îndeajuns. Julie Haşdeu". Atunci a înţeles savantul că, deşi o legătură fizică cu fiica sa este imposibilă, rămâne legătura spirituală. Obsesiv îi invocă spiritul şi, ajutat de specialişti, a hotărât să construiască o casă dedicată Iuliei pe un domeniu din Câmpina, în 1893, după planurile şi specificaţiile spiritului fetei, primite în şedinţe de spiritism.

Vizionare online

< sus >

Pastorul Claudiu Lăpădat s-a întors din moarte

Pastorul baptist Claudiu Lăpădat a trăit, în 2002, o experienţă care i-a schimbat complet viaţa. O vacanţă alături de familie s-a transformat într-un coşmar greu de imaginat. Camera în care cei doi erau cazaţi s-a umplut cu monoxid de carbon din cauza unei sobe defecte. A urmat o experienţă cutremurătoare. "Sufletul meu s-a ridicat din trup. M-am văzut. Stăteam în picioare la capătul patului. Mi-am văzut trupul. Am văzut-o pe soţia mea. Şi în momentul acela am gândit atât de clar. Atât de limpede. Nu a existat niciun fel de confuzie, nicio neînţelegere. Ştiam exact ce se întâmplă. Ştiam că am murit într-un mod real.

Mi-am văzut corpul. Nu m-a interesat deloc. După care am început să urc. În momentul când am intrat în plafonul de nori, de undeva de sus, am auzit o anumită muzică. Şi prin norii aceia a început să vină aşa un fascicul de lumină care avea mai multe elemente în ea: era pace, era fericire, era bucurie. Iar pacea pe care o aveam era fără cuvinte..."

Vizionare online  

< sus >

Oameni şi îngeri, interviu cu Felicia Toniţă

Când ne rugăm la Dumnezeu, îngerii împlinesc lucrarea Lui pentru fiecare om în parte. Dacă uneori îi vedem, asta se întâmplă doar pentru că ei se lasă văzuţi. Lumina din spatele îngerilor este decodificată de om ca fiind nişte "aripi". Dumnezeu vine la om prin anumite raze din El, îngeri cu vibraţii specifice, care ne învăluie. Când soseşte un înger lângă noi, esenţa noastră divină capătă o intensitate mai mare, emanaţia noastră de lumină şi afectivă este mai mare.

Noi avem tendinţa să visăm, să cerem să cunoaştem cât mai multe, dar îngerii ne coboară cu picioarele pe pamant spre ce avem de făcut, ne îndreaptă către sensul vieţii, către noi înşine, către nevoile noastre şi nevoile celor din jur, ne sprijină şi ne învaţă să ne împlinim drumul personal. Nu recomand lucrul cu imaginaţia, pentru că avem tendinţa să ne creăm o realitate paralelă, iar lumea spirituală nu o creăm noi cu imaginaţia.

Atâta vreme cât ne place ce facem, ne împlinim menirea. E bine să ne placă, pentru că altfel, făcând ce nu ne place, suntem blocaţi emoţional şi nu putem să oferim celorlalţi ceea ce ne reprezintă. Când darul nostru de la Dumnezeu curge către oameni, înseamnă ca ne împlinim menirea. (Felicia Toniţă, autor şi psiholog)

Vizionare online   "Interviurile lui Matei Georgescu", USH, 26-01-2017

< sus >

Doctorul care nu ia plicul, Alexis Cochino

Dr. Alexis Cochino este un imunolog şi pediatru de mare valoare, întors din Occident pentru că aici poate, cu acelaşi efort, ajuta mult mai mulţi oameni. Acolo, într-un singur spital, erau mai mulţi specialişti de marcă într-un domeniu decât în întreaga Românie. Care e poziţia sa despre vaccinarea copiilor: "Căutarea pe Google nu poate înlocui diploma unui medic".

Interviu la "Profesioniştii", de Eugenia Vodă, TVR, 22-04-2017

Vizionare online  durata: 50 min

< sus >

< sus >

< sus >

NEDREPTATEA din cazul Cioacă-Elodia

Ziaristul LUIS LAZARUS, cel care l-a acuzat la televiziune în repetate rânduri de omor pe Cristian Cioacă, a recunoscut că începe să se îndoiască de această posibilitate! El a menţionat că nu a putut să cerceteze dispariţia Elodiei în ipoteza că ar fi VIE, din cauza celor doi ofiţeri SPP, care AU BLOCAT ORICE INFORMAŢII din acea direcţie, iar procurorul l-a avertizat să nu intre în zona de SECURITATE NAŢIONALă. Alte indicii despre muşamalizarea adevărului: cei doi SPP-işti care o cunoşteau pe Elodia au dat declaraţii de martori FăRă A DEPUNE JURăMÂNT, iar telefonul dat de Elodia în SUEDIA în ziua dispariţiei NU A FOST LăMURIT de Parchet.

Lazarus: "Am avut un uşor dubiu, pentru că mi s-a părut ciudat că SE TRECE CU VEDEREA în legătură cu această pistă CAM TOTUL." Moderatorul emisiunii: "Deci cea mai importantă pistă nu se cercetează pentru că e vorba de siguranţă naţională." Păcat de fostul poliţist, că zace nevinovat în puşcărie, condamnat fără probe concludente!

Urmăriţi fragmentele semnificative (6 minute) din emisiunea "România de poveste" din 03-09-2016, de la ROMÂNIA TV.

Ies la lumină erorile judiciare şi înscenările procurorilor în cazul "evaporării" Elodiei, care l-au băgat pe Cioacă dupa gratii. Ce nu ştiaţi: Un afacerist evreu din Braşov dispare în aceeaşi zi cu Elodia şi reapare mai tarziu. Coincidenţă sau plecare în doi? Avocata Elodia a lucrat într-un caz foarte important pentru statul român, Roşia Montana. Martorii SPP-işti au refuzat să jure pe Biblie că spun adevărul. Cioacă a fost împiedicat să asiste la percheziţia din apartamentul său, când s-au picurat "petele de sânge ale Elodiei". Cuţitul "dispărut" din bucătărie (arma ascunsă a "crimei") nu a dispărut niciodată de fapt. Neprofesionism al procurorilor sau scenariu inventat de "servicii"? Dezvăluiri halucinante din dosar, la ROMÂNIA TV, 23-12-2018, ora 21.

Vizionaţi emisiunea integrală (45 min)

INFO: Cazul "Elodia", văzut de Nina Petre

< sus >

INTERVIU (rar!) CU JOAO DE DEUS
după vindecarea sa de cancer

Interviu de Serginho Groisman pentru Globo TV (sept 2016)

În anul 2015, vindecătorul João de Deus s-a îmbolnăvit de un cancer agresiv, dar s-a tratat de cancer pe cale medicală (chirurgie şi medicaţie alopată) şi nu prin "chirurgie spirituală" (specialitatea sa).

În ciuda bolii, el şi-a continuat şedinţele de vindecare asupra a mii de bolnavi, nelăsând să se ştie că este, la rândul său, grav bolnav. Pare un paradox, dar aşa s-a întâmplat.

În acest interviu, el ne împărtăşeşte viziunea sa asupra vieţii, morţii şi bolii, din punctul de vedere al unui om simplu, normal, aşa cum este João în afara şedinţelor de încorporare mediumnică. (Subtitrarea de Răzvan Petre)

JOAO DE DEUS (Ioan al Domnului) - medium vindecător

În inima Braziliei trăieşte João Teixeira de Faria. Supranumit João de Deus sau John of God sau Ioan al lui Dumnezeu. Un personaj misterios, care se consideră o simplă "unealtă" a lui Dumnezeu pe Pământ. Şi-a construit faima prin faptul că îşi pune corpul la dispoziţie unor spirite cu puteri vindecătoare. În total, 33 de spirite ale unor oameni celebri, sfinţi catolici şi medici morţi cu secole în urmă, se încorporează în mediumul brazilian, transformându-l în câteva secunde din om obişnuit în vindecător.

Tot ce se întâmplă în Casa de Dom Inacio are în centru religia, oricare ar fi ea. Dumnezeu se află permanent pe buzele voluntarilor şi ale lui João de Deus, fapt care anulează îndoielile şi induce tuturor o stare de bine şi de încredere absolută. Centrul din Abadiânia este locul unui pelerinaj permanent. Oamenii vin din toate colţurile lumii, în medie 500 pe zi!

Brazilianul taie pe viu, fără durere şi face operaţii invizibile, pretinzând că poate vindeca boli incurabile. Mărturiile unora care au trecut pe la el par să-i confirme spusele. Doar două-trei intervenţii fizice au loc într-o zi. Ele nu le produc durere celor operaţi şi nici hemoragii. Dimpotrivă, rana sângerează puţin şi se închide repede, fără complicaţii, deşi instrumentele sunt sterilizate doar în apa energizată.

Celelalte intervenţii sunt invizibile. Bolnavii intră într-o transă spirituală şi nu sunt atinşi de nimeni, deşi cei mai mulţi spun că au simţit că mâini invizibile lucrează asupra locului în care au suferinţa.

Vizionare online documentare şi interviuri în limba română

< sus >

GABRIEL COTABIŢĂ A FOST ÎN LUMEA DE DINCOLO

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă se afla în comă profundă, pe un pat de spital. Familia, prietenii şi întreaga ţară s-au rugat pentru un miracol. O cumpănă pe care artistul a reuşit să o depăşească şi a uimit atât lumea medicală cât şi oamenii obişnuiţi. Un miracol l-a întors la viaţă. (Interviu pentru "Acces Direct", Antena 1, 23-11-2015)

Video şi prezentare

"După ce treci printr-o perioadă în care te întâlneşti cu diverse entităţi, începi să înţelegi că viaţa are cu totul şi cu totul alte niveluri. Dintr-o dată, dispare orice importanţă materială. Tot ce înseamnă lucru material în jur, nu mă mai interesează." G. Cotabiţă

< sus >

PAVEL BARTOLOMEU - MISIONAR ÎN AFRICA

O extraordinară poveste de viaţă şi credinţă: Pavel Bartolomeu, un evanghelist român plecat în pustietate ca să civilizeze ultimii sălbatici ai planetei. Misiunea sa în Africa (deşertul Kalahari) a dat roade divine. Îngerii îl ocrotesc şi dirijează mirculos pentru a-I aduce şi pe aceşti copiii mai aproape de Dumnezeu. Povestea incredibilă a misionarului Pavel (care nu este pastor) ne zguduie comoditatea şi lamentările ego-ului, ridicându-ne cugetul spre credinţa nestrămutată în înţelepciunea şi puterea Divină. O experienţă care trebuie văzută neapărat!

Vizionare interviu, conferinţă, prezentare filmată

< sus >

KARMA ŞI DREPTUL DIVIN (2011)

Conferinţa "Karma şi Dreptul Divin – 2011".  Bucureşti 9 martie 2011, Sala Dalles.
Vlad T. Popescu, Risvan Rusu, Dragos Argeşanu

"O conferinţă în care am încercat să răspundem la întrebari "fierbinţi" pentru orice om preocupat de destinul său, de rostul său şi al lumii ce-l înconjoară. Poate că părerile noastre nu sunt identice, dar converg, aşa cum orice căutare a adevărului va duce, cu sinceritate făcută, la acelaşi rezultat."  Vlad T. Popescu

Vizionare online    Durata totală: 3h 30min


TREZIREA SPIRITUALĂ ŞI CONŞTIINŢA DE SINE (2011)

Conferinţa "Trezirea spirituală şi Conştiinţa de Sine".
Bucureşti, 27 aprilie 2011

Risvan Rusu, Dragos Argeşanu, Vlad T. Popescu

O dezbatere de idei spirituale, într-o întâlnire remarcabilă a trei maeştri de Reiki, fiecare cu experienţa şi opiniile sale, dar care rezonează sufleteşte, se completează şi abordează cu sinceritate chestiuni foarte dificile privind evoluţia spirituală. Însăşi faptul că cei trei iniţiaţi participă la această acţiune comună este un eveniment special, foarte rar oriunde în lume! Să fie acesta un semn de progres spiritual al neamului românesc!!!

Vizionare online    Durata totală: 3h 35min

< sus >

Interviuri realizate de Lilou Macé

Lilou Macé realizează interviuri cu înţelepţi, terapeuţi şi cercetători în domeniul spiritualităţii. În pagina ei de YouTube puteţi viziona interviuri subtitrate cu personalităţi precum Wayne Dyer, Anita Moorjani, Don Miguel Ruiz. Un alt canal unde puteţi viziona interviurile sale traduse cu Mooji, Stanislav Grof şi alţii este acesta.

Subtitrări în limba română

< sus >

JUDECATA DE APOI ŞI ISUS CRISTOS

Viziuni şi răpiri în duh

Cristina

Cristina Petriş a fost răpită în duh timp de o oră şi jumătate (moarte clinică atestată ulterior), văzând măreţia lumii spirituale şi pe Mântuitorul Isus conducând Judecata sufletelor.

Lia

Lia Rusu a văzut într-o viziune Judecata de Apoi şi pe Mântuitorul judecând sufletele după meritele din timpul vieţii.

Niciuna dintre ele nu ar fi vrut să se mai întoarcă în trup, gândindu-se la câte păcate vor mai face, din cauza neputinţei omului de a se purta fără greşeală.

Este de reţinut şi descrierea "iadului", care ar fi "ruperea completă de Dumnezeu". Pe Pământ, toţi oamenii se află sub Graţia lui Dumnezeu, nimeni nefiind condamnat definitiv, ci având oricând ocazia de îndreptare, chiar şi pe patul de moarte. Însă odată ce ai murit, se trage linie, iar dacă ai respins sistematic, satanic, îndemnurile către Bine, Frumos, Adevăr, care există pretutindeni, te poţi aştepta să ai parte de suferinţe sufleteşti aparent fără scăpare, numite popular "iadul".

Diverşi savanţi studiază astfel de mărturii, iar concluziile lor sunt clare: # Aceste experienţe paranormale nu pot fi explicate de ştiinţa materialistă. # Sinceritatea autorilor este atestată prin diferenţele dintre mărturii, dar care converg totuşi spre o descriere destul de unitară a lumii spirituale. # Asemenea trăiri nu pot fi puse pe seama chimismului creierului, ci oglindesc fidel o realitate din altă dimensiune.

În ziua de astăzi, credinţa oarbă într-o dogmă, într-o carte, într-o tradiţie sau în preoţi sunt chestiuni depăşite ale trecutului. Omul modern îşi bazează crezul pe o ştiinţă spirituală, din care fac parte şi astfel de mărturii impresionante şi veridice despre unele evenimente suprafizice. Desigur, ele trebuie corelate între ele şi decojite de ideologiile personale, pentru a creiona un tablou cât mai exact al lumii spirituale. Abordarea ştiinţifică a spiritualităţii încurajează noile revelaţii, pe care le analizează cu bun-simţ şi discernământ. Ea acceptă majoritatea normelor morale ale religiei, justificându-le pe baza realităţii metafizice mărturisite de nenumăraţi semeni de-ai noştri...

Vizionare online   Durata totală: 1h 24min

< sus >

REALITATEA DEMONILOR

Iată o mărturie incredibilă şi curajoasă a unei foste amante a unor satanişti, despre faptele şi puterile acestora. Sataniştii sunt şi ei oameni ca noi toţi, dar gândesc şi se comporta ca diavolii.

Mesajul esenţial al acestei mărturii tulburătoare este că puterea lui Dumnezeu este mai mare decât a Satanei. Dar numai invocarea sinceră a puterii Divine o poate pune în acţiune. Chiar şi din cea mai neagră stare de prostraţie, omul îşi poate reveni printr-un gând trimis spre Lumină...

Vizionare online   Durata: 1h 15min

< sus >

PRIVIRE ÎN VIITOR

"Privire în viitor" este o emisiune TV interesantă, transmisă de câteva posturi locale din România şi realizată de Mihai Alexandru. Este alcătuită din interviuri cu personalităţi din România, precum şi filme-colaje pe diverse teme.

De pe canalul YouTube al realizatorului am selectat câteva interviuri cu tematică spirituală:

- Cercetătorul FLORIN GHEORGHIŢĂ despre lumea de dincolo şi energiile gândirii

- Cum vede lumea clarvăzătoarea VALENTINA GÂRLEA

Vizionare online

Site oficial "Privire în viitor"

< sus >

DIVALDO FRANCO - un celebru orator şi educator spiritist brazilian
(subtitrări de Răzvan Petre)

Încorporarea unui spirit intr-un medium vorbitor

Divaldo Franco este un vestit medium contemporan, filantrop, ilustru conferenţiar şi pedagog spiritist, foarte respectat în ţară şi peste hotarele Braziliei. Modul în care el redă mesajele spiritiste a fost denumit “psihofonie” în limba portugheză, adică vorbire mediumnică (prin analogie cu scrierea mediumnică, care se numeşte şi “psihografie”). În clasificarea spiritistă, acesta este un “medium vorbitor”. Divaldo manifestă, încă din tinereţe, şi alte calităţi mediumnice.

Cel de-al treilea Congres Spiritist Brazilian a avut loc între 18 şi 20 aprilie 2010, omagiind centenarul naşterii celebrului “medium scriitor” Chico Xavier. În acest videoclip observăm cu surprindere cum, în timpul unui discurs ţinut de Divaldo Franco despre cel sărbătorit, un spirit se încorporează, pe neaşteptate, în corpul oratorului. Dintr-o dată, mediumul Divaldo îşi schimbă tonul, mimica, chiar şi mesajul, iar în final spiritul se autentifică ca fiind cel al marelui precursor spiritist Bezerra de Menezes, faimos în secolul 19 prin discursurile sale sensibile şi pline de patos.

Bezerra de Menezes a fost un medic, politician şi mare orator care a trăit în a doua parte a secolului 19. Era supranumit “medicul săracilor” şi considerat a fi un fel de Allan Kardec al Braziliei, datorită importanţei muncii sale de a răspândi învăţăturile spiritiste în marea ţară sud-americană.

Vizionare videoclip  Durata totală: 6 min

"Mesaj spiritist psihofonic la al 3-lea Congres al Spiritiştilor din Brazilia, 18 aprilie 2010" - Subtitrare în limba română    


CHICO XAVIER ŞI "EVANGHELIA ACASĂ"

O întâmplare de neuitat din viaţa de medium a lui Chico Xavier, povestită de Divaldo Franco. "Iertarea păcatelor" şi "legea cauzei şi efectului" aplicate.

Vizionare online   Durata: 6 min

Subtitrare în limba română  apăsați butonul CC

Sursa originală a videoclipului


Despre MEDIUMNITATE

Din seria de emisiuni de la TV Mundo Maior "Conversaţii cu Divaldo Franco" v-o prezentăm aici pe cea în care renumitul medium şi orator spiritist vorbeşte despre propriile sale capacităţi mediumnice, cu totul remarcabile. Mediumnitatea este un subiect important pentru oricine studiază practica spiritismului, fiind chiar fundamentul acesteia.

Vizionare online (3 părţi)  Durata totală: 30 min

Subtitrare în limba română 


Despre OBSEDAREA SPIRITUALĂ

Din seria de emisiuni de la TV Mundo Maior "Conversaţii cu Divaldo Franco"...

Ceea ce în ortodoxie se numeşte posedare demonică sau îndrăcire poartă denumirea de "obsedare spirituală" în doctrina spiritistă. Metodele spiritiste braziliene de exorcizare, numite "dezobsedare", sunt mai blânde pentru pacient, beneficiind uneori şi de asistenţă psihiatrică în spitalele spiritiste din Brazilia.

Vizionare online (3 părţi)  Durata totală: 27 min

Subtitrare în limba română 

< sus >

ROBERT MONROE şi experienţele în afara trupului

    În acest interviu din 1992, Robert Monroe ne vorbeşte despre cum a experimentat el extracorporalitatea (dedublarea astrală). În general, descrierile sale corespund cu ceea ce au văzut şi alţi cercetători psihonauţi. Dar cuvintele sale descriu într-un mod original lumea spiritelor, iar viziunea sa este reconfortantă şi optimistă. Monroe va rămâne în istorie ca un "shaman tehnologic", institutul care îi poartă numele folosind electronica pentru a facilita experienţe ale conştiinţei. Amănunte despre Robert Monroe aici.
    Sentimentul religios şi conştiinţa spirituală au trei origini, care împart oamenii în trei mari categorii:
1. Experimentarea directă a stărilor modificate de conştiinţă, a nemuririi, călătoria personală pe tărâmurile subtile. Sunt cei care ŞTIU.
2. Ascultarea mărturiilor unor "aleşi ai zeilor", a celor care au pătruns dincolo de simţurile fizice. Sunt cei care îi CRED pe cei care ŞTIU.
3. Adoptarea unei credinţe religioase. Sunt cei care îi CRED pe unii care SPUN că alţii ŞTIU.
Robert Monroe face parte din prima categorie. Putem spune că omenirea civilizată se deplasează lent spre poziţiile 2 şi 1, pe măsură ce cunoaşterea spirituală devine mai accesibilă, iar experimentarea unor stări de conştiinţă neobişnuită poate fi învăţată în diverse şcoli iniţiatice ori din surse de informare în masă.
    Nu rataţi lectura, foarte instructivă spiritual, a cărţilor lui Robert Monroe:
Călătorii extracorporale (Journeys Out of the Body)
-  Călătorii îndepărtate (Far Journeys)
-  Călătoria supremă (Ultimate Journey)

Vizionare online   Durata: 60 min

Subtitrare în limba română   

Site: Institutul Monroe, filiala din Romania

< sus >

Mesaj din Împărăţia lui Dumnezeu - Mărturia unui ateu, Gavril Bărnuţiu

Gavril Bărnuţiu, din judeţul Satu Mare, a avut o experienţă extraordinară de moarte clinică. Într-o zi s-a simţit foarte rău şi a căzut la pat. După ce s-a separat de trup, el a fost mai întâi proiectat în iad. De acolo l-au scăpat doi îngeri, fiindcă mai avea un dram de credinţă în Dumnezeu. Apoi ei l-au adus în Rai, unde şi-a văzut faptele rele, l-a cunoscut pe Isus Cristos şi pe Dumnezeu, fiind trimis înapoi la viaţă pentru a depune mărturie necredincioşilor despre realitatea spirituală. Mărturia acestui om simplu, fost ateu, este foarte convingătoare, greu de combătut, impresionantă şi plină de speranţă pentru cei care rabdă creştineşte răutatea semenilor, încercând să îşi "ducă crucea" cu demnitate.

Vizionare online   Durata: 1h 20 min

< sus >

DESPRE DEDUBLAREA CONŞTIENTĂ

WILLIAM BUHLMAN - Interviuri despre călătoriile astrale. Din experienţa sa de decenii de extracorporalizări.

Vizionare online 

Durata: 56 minute

Eliberarea din carapace - cum şi de ce să experimentăm călătorii astrale

Subtitrare în limba română


WILLIAM BUHLMANN despre "porţile minţii"

William Buhlman este unul dintre cei mai mari experţi pe tema experienţelor extracorporale, cu peste 40 de ani de practică în acest domeniu. El oferă aici un interviu introductiv despre expunerea sa din cadrul evenimentului "Gateways Of The Mind", Londra, noiembrie 2013.

Descoperirile sale sunt surprinzătoare, cu un mesaj clar şi evident: noi suntem fiinţe spirituale, puternice şi, chiar dacă nu suntem conştienţi de acest lucru, ne modelăm propria realitate prin modul în care gândim şi acţionăm. Noi suntem ceea ce suntem în prezent şi vom deveni în viitor conform cu natura gândurilor şi acţiunilor noastre.

William Buhlmann încearcă în ultima sa carte, "Aventuri în viaţa de dincolo", să facă o traducere cât mai clară a fenomenelor descrise în Cartea Tibetană a Morţilor (Bardo Thodol). Mesajul său este să nu ne limităm a ne bucura dacă am ajuns în "raiul" promis de religia de care aparţinem, ci să ştim că, dincolo de acea zonă astrală minunată, există un număr infinit de spaţii fascinante şi un orizont spiritual inepuizabil, care ne aşteaptă să le explorăm.

Vizionare online  Durata: 28 min

Subtitrare în limba română 

Site personal: www.astralinfo.org

< sus

 Emisiuni spirituale "ROMÂNIA, TE IUBESC!"

     1. UN OM PRINTRE ÎNGERI - Drumul spre mântuire este adeseori anevoios printre semenii care au nevoie de ajutor

Femeia singură care a salvat zeci de bătrâni din mizerie şi uitare.

Călugar franciscan sărac lipit, de 20 de ani ajută copii orfani sau fără posibilităţi materiale

     2. OAMENII SUNT LUMINA - S-au călugărit şi acum împart lumină, adăpost şi mâncare

"Cocoşat de rate, omul nu mai vede cât de frumos e cerul". Cine sunt românii care l-au găsit pe Dumnezeu printre străini

"M-am închis de mine". Tânărul care a reclădit de unul singur o mânăstire, ca să scape de răul din lume

"Dacă te mulţumeşti să trăieşti fără întrebări, atunci nu vei găsi răspunsuri". Cum a învăţat un director de bancă să îi vorbească lui Dumnezeu

(Emisiuni PRO TV, martie-aprilie 2014)

Vizionare online

< sus >


Consiliere parapsihologică în probleme de viaţă

Clarvăzător NINA PETRE


Înregistrări video cu doamna prof. Nina Petre

Prima pagină SPIRITUS