<  Pagina Cercetări prin paranormal


CAZUL "ELODIA"
văzut de Nina Petre

 

COMENTARIU INTRODUCTIV

Cineva m-a întrebat anul trecut: "Vă mai preocupă soarta Elodiei?" Am răspuns prompt: "De 6 ani duc în spate cazul acesta, dar nu voi renunţa la punctul meu de vedere, oricâte presiuni se vor mai face asupra mea!". Ştiu că s-au făcut comentarii batjocoritoare la adresa mea prin diverse televiziuni, mai mult în culise decât în faţa telespectatorilor. Presa scrisă a dovedit mult bun-simţ, fie scriind favorabil despre cercetările mele, fie păstrându-mi numele sub tăcere.

Din toamna anului 2007 cercetez şi iar cercetez dispariţia Elodiei, cât şi implicaţiile ei asupra unei părţi din societatea românească. Nu mi-am pierdut nicio clipă speranţa că într-un final se va face lumină în acest caz tenebros. De fapt, este cât se poate de limpede ce s-a întâmplat cu nefericita avocată. Mai de mult, citisem într-o carte că "spionii traşi pe linia moartă dispar fără urmă". Acest trist adevăr nu îl cunosc românii, în majoritatea lor. Au crezut tot ce li s-a dat cu linguriţa pe micul ecran, fiindcă mare cacialma s-a făcut în televiziuni! Ele au avut trâmbiţa cea mai puternică, ameţindu-şi telespectatorii cu intoxicări oribile, pline de sadism si falsitate. Directorii de programe TV implicaţi în diversiunile menite să camufleze adevărul despre dispariţia Elodiei şi-au căutat salvarea de la ridicol dând vina pe cohortele de "paranormali" care stăteau la filmare ca vacile la muls.

Oare bilanţul celor aproape 7 ani de manipulări să fi ajuns cumva la un deznodământ onorabil? Nici vorbă de aşa ceva! Ne aflăm abia la jumătatea drumului: clarvăzătorii trebuie să îşi asume responsabilitatea afirmaţiilor din anii trecuţi, ieşind în văzul tuturor cu noi explicaţii şi "predicţii"; primii anchetatori vor fi obligaţi, într-un târziu, să plătească pentru tot ce au greşit în cercetarea acestui caz; şmecherii de prin televiziuni care s-au încumetat să pună probe false în Braşov şi în afara lui să dea socoteală în faţa legii, fiindcă faptele lor pot fi încadrate în paragrafe din Codul Penal. Despre spionii care au ucis-o pe Elodia ce rost ar mai avea să discutăm? Nici nu-i cunoaştem, nici usturoi nu au mâncat, ca să le miroasă gura, şi oricum, mortul de sub pivniţă nu se trezeşte la soare.

Îmi pun şi eu o întrebare: ce merită să păţească toţi neisprăviţii care au transformat-o pe Elodia într-o eroină a poporului român? Cred că doar istoria îi va pedepsi, fiindcă sunt enorm de mulţi, iar unii dintre ei mai au ceva funcţii. Oare parşiva de Elodia merită să reprezinte modelul femeii românce, care, chipurile, ar fi murit pe altarul dreptăţii din familie?! Aşa ar trebui să se comporte nevestele din România?! Să îşi înşele bărbaţii cu fiştecine, să îi mintă, să câştige bani fără să îi anunţe, să refuze patul conjugal, să trimită emailuri amoroase unor bărbaţi căsătoriţi?! Cam prea multă "emancipare" în ţara aceasta! Nu ne ajung adolescentele şi mai-maturele care îşi dau păsărica oricui, crezând că "dăruiesc iubire", ca să îşi "ardă toată karma"?! De unde iau exemplu nefericitele acestea? De peste tot, bineînţeles.

În memoria Elodiei s-au compus poezii şi cântece, s-au certat românii pe toate drumurile, s-au făcut sute de filme, articole, poze, păpuşi, dar în privinţa pilotului Iovan încă mai stau unii pe gânduri dacă merită să îl declare erou. Omul acela a plătit cu viaţa pentru a-şi salva pasagerii, aici, în ţara lui. Dacă a ucis cândva un hoţ, şi-a spălat păcatul salvând viaţa multor bolnavi, transportând medicii cu avionul. Doar viaţa lui nu a salvat-o nimeni!

Românii de bună credinţă se întreabă speriaţi: în ce ţară trăim? Răspunsul este simplu: iată, în "aceasta"! Veţi lua cunoştinţă, în continuare, de roadele cercetărilor mele în cazul Elodia, de opiniile mele, dar şi de opiniile altora despre mine.

Nina Petre
15 februarie 2014
Bucureşti

Citiţi şi comentariul de la rubrica "Piper şi vorbe" intitulat "GHIŢĂ LAPORTIŢĂ"

< Sus >

CAZUL ELODIA, DUPĂ MAI MULŢI ANI

UPDATE: 23 decembrie 2018

Ies la lumină erorile judiciare şi înscenările procurorilor în cazul "evaporării" Elodiei, care l-au băgat pe Cioacă dupa gratii. Ce nu ştiaţi: Un afacerist evreu din Braşov dispare în aceeaşi zi cu Elodia şi reapare mai tarziu. Coincidenţă sau plecare în doi? Avocata Elodia a lucrat într-un caz foarte important pentru statul român, Roşia Montana. Martorii SPP-işti au refuzat să jure pe Biblie că spun adevărul. Cioacă a fost împiedicat să asiste la percheziţia din apartamentul său, când s-au picurat "petele de sânge ale Elodiei". Cuţitul "dispărut" din bucătărie (arma ascunsă a "crimei") nu a dispărut niciodată de fapt. Neprofesionism al procurorilor sau scenariu inventat de "servicii"? Dezvăluiri halucinante din dosar, la România TV, ora 21.

Vizionaţi emisiunea integrală (45 min)


UPDATE: 5 septembrie 2017

Avocata Elodia a fost ofiţer de informaţii sub acoperire şi nu putea dispărea fără ştiinţa autorităţilor, pentru că era urmărită pas cu pas - este concluzia discuţiilor pe baza unor evidenţe şi indicii la emisiunea "Ediţie Specială" din 5 sept 2017, orele 22, de la România TV.

Fragmentele semnificative din emisiune (circa 5 minute).


UPDATE: 15 ianuarie 2017

GHIŢĂ FUGĂRIŢĂ, în rubrica "CUGETĂRI 2017", de Nina Petre


UPDATE: 9 noiembrie 2016

Preluare din rubrica "CUGETĂRI 2016", de Nina Petre: BLESTEMUL ELODIEI


UPDATE: 3 septembrie 2016

Într-o intervenţie telefonică la ROMÂNIA TV, emisiunea "România de poveste" de la ora 21, din 3 sept 2016, LUIS LAZARUS, cel care l-a acuzat la televiziune în repetate rânduri de omor pe Cristian Cioacă, a recunoscut că începe să se îndoiască de această posibilitate! El a menţionat că nu a putut să cerceteze dispariţia Elodiei în ipoteza că ar fi vie, din cauza celor doi ofiţeri SPP, care au blocat orice informaţii din acea direcţie, iar procurorul l-a avertizat să nu intre în zona de securitate naţională.

Alte indicii despre muşamalizarea adevărului: cei doi SPP-işti care o cunoşteau pe Elodia au dat declaraţii de martori FĂRĂ A DEPUNE JURĂMÂNT, iar telefonul dat de Elodia în Suedia în ziua dispariţiei nu a fost lămurit de Parchet.

Lazarus: "Am avut un uşor dubiu, pentru că mi s-a părut ciudat că SE TRECE CU VEDEREA în legătură cu această pistă CAM TOTUL." Moderatorul emisiunii: "Deci cea mai importantă pistă nu se cercetează pentru că e vorba de siguranţă naţională."

Urmăriţi fragmentul de emisiune unde Lazarus, ferventul acuzator public al lui Cioacă, recunoaşte, după 9 ani, că se poate să se fi înşelat. Păcat de fostul poliţist, că zace nevinovat în puşcărie, condamnat fără probe concludente!

Fragmentele semnificative din emisiune (circa 6 minute).


UPDATE: 28 iunie 2015

RĂZBUNAREA ELODIEI - Radiografia unui caz tenebros, de Nina Petre, în rubrica "Tucidide"

< Sus >

Intervenţiile publice ale Ninei Petre
în legătură cu cazul "Elodia" şi fenomenele sociale conexe

Emisiuni TV
cu Nina Petre

6 mai 2009

Emisiunea "Lazarus Show" - "Unde este Elodia?" şi răspunsul Ninei Petre (video fragment 1 minut)

Emisiunea integrală în colecţia video SPIRITUS (40 minute)

19 septembrie 2007

Ştirile RTT - Interviu cu Nina Petre despre Fuga peste hotare a avocatei Elodia Ghinescu (video fragment 1 minut)

Ziare

Reviste

INFORMAŢII OFICIALE "BOMBĂ" care ar trebui să lămurească opinia publică

În apartamentul familiei Cioacă NU a fost comis niciun omor
Ziarul RING - 17 februarie 2014

Cuţitul lui Lazarus şi cei 7000 de euro trimişi de Elodia mamei sale prin bonă
Ziarul RING - 16 decembrie 2013

Martorii care au văzut-o pe Elodia după dispariţie
TV Kanal D - 25 septembrie 2013

Actele oficiale care arată că Elodia a ieşit din ţară după dispariţia sa
TV Kanal D - 24 septembrie 2013

Opiniile Ninei Petre în presa scrisă

"Aşa arată acum Elodia?"
Ziarul "Libertatea" 6 ian 2008

"Detectivii psihici. Nina Petre anchetează prin telepatie şi clarviziune"
Revista "Flacăra" martie 2008

Spiritul Elodiei

7 august 2011

Mesaj de la spiritul Elodiei (obţinut de mediumul Nina Petre după decesul din 5 august 2010), în pagina curentă din site, Arhiva spiritistă

< Sus >

- - -  Reacţii pe blogul personal al Ninei Petre  - - -

 

COMENTARII 2010-2011

 

24 februarie 2011

Elodismul

O nouă boală psihică bântuie prin România: elodismul. Vechime: 3 ani şi jumătate. Simptome: - dorinţa aprigă de a găsi cadavrul Elodiei; - transformarea avocatei dispărute într-o victimă a agresivităţii domestice; - tendinţa permanentă de a învinui Poliţia Română, care, chipurile, nu şi-ar face datoria de a găsi toate femeile fugite de acasă; - compararea oricărei femei dispărute cu fugara Elodia; - mania folosirii paranormalilor în problema Elodiei: unii vor să fie găsită moartă, alţii aşteaptă să fie capturată şi adusă vie acasă.

De la dispariţia avocatei până în prezent, s-a cam ales grâul de neghină. Cei care şi-au făcut interesele de publicitate şi audienţă pe seama fugarei s-au potolit, în mare parte, văzându-şi de alte treburi mai importante. Dar ce ne facem cu obsedaţii ca Lazarus, care mi-a spus într-o emisiune televizată că "o va căuta pe Elodia toată viaţa"?! Am crezut atunci că glumeşte, dar uite că tipul nu vrea deloc să se potolească. După ce s-a certat cu OTV-ul, a avut o decepţie la Prima TV, a încasat amenzi grase la Kanal D, de câteva luni încoace răsare printre Antene, ca o ciupercuţă după ploaie. A făcut ce a făcut până i-a fraierit pe antenişti, că el musai o va găsi pe Elodia (moartă!). Cheltuială mare, deranj infinit, aducerea spaniolei cu mare tam-tam, care să o găsească pe avocată dând cu mintea prin studioul Antenei 1. Cum s-ar zice, o făcură lată! Elodia nu fu găsită, Blanca se făcu de cacao, ca şi "justiţiarul" Lazarus! Cine să fie marele câştigător al acestei curse nebuneşti pe urmele "bănuite" ale Elodiei? Nimeni alta decât gagica Meme, concubina lazarusului, care şi-a etalat pletele pe câmp, cunoştinţele de spaniolă şi fundul îndelung exersat prin mişcări ondulatorii cu diverse ocazii. Şi toată această mascaradă, pe buzunarul patronului Antenelor, care, săracul de el, nu ştie că Lazarus suferă de... elodism!

Unii realizatori de programe TV parcă ar fi suferit o revelaţie, întrebându-se cu oarecare înţelepciune: nu cumva avem în România clarvăzători mai buni decât Harra sau Blanca? Avem, măi, fraţilor, dar de ce vă tot bateţi joc de noi, considerându-ne marfă de second-hand? Trebuie neapărat să ne întoarcem de peste mări şi ţări ca să ne apreciaţi şi voi cum se cuvine? Mai am doar două vorbe să vă spun; mahala românească!

< Sus >

20 februarie 2011

De 3 ani şi jumătate, presa şi televiziunile braşovene îl acuză pe poliţistul Cioacă de "omor deosebit de grav" comis asupra soţiei sale. Vorba românului: "Las-o moartă, că-i mai bine!" Am scris şi cu alte ocazii că în Braşov sunt interese mari ca Elodia să fie dată moartă, indiferent cine ar fi criminalul, chiar şi soţul ei, de exemplu. Problema cea mare a mass-mediei braşovene este că Poliţia de pe la noi găseşte cadavrele în timp record. Dacă Elodia ar fi fost aruncată în vreo râpă din zonă, o găseau în mai puţin de o săptămână. Iar acum, când poliţistul Cioacă a cerut mutarea unuia dintre procesele sale oriunde în România, ca să scape de agresiunea ziariştilor braşoveni, aceştia din urmă nu mai ştiu ce să facă pentru a se disculpa. Cum s-ar zice, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute! După ce braşovenii s-au folosit vreo doi ani de naivitatea OTV-ului, acesta s-a săturat de formula "Elodia moartă" şi a întors-o pe "Elodia vie". Scenariul cu "Elodia vie" a fost debitat de câteva ori şi de febleţea OTV-ului, clarvăzătoarea româno-italiancă Doina cea brunetă. Femeia le mai "vede" corect, uneori, dar având un scenariu impus de către cei din OTV, o mai dă şi pe de lături cu ghicitul. După cum i-am transmis într-o seară, prin email, duduia Doina nu localizează bine evenimentele în timp şi spaţiu, cel puţin în cazul Elodiei. Ce spune şi în alte cazuri, chiar că nu mă interesează. Am atâta de lucru cu clienţii mei, încât puţin îmi pasă de ce aia l-a părăsit pe ăla şi de ce ăla i-a omorât pe ăia! Cine a mai văzut "democraţie" fără droguri, prostituţie sau crimă organizată?! Zău aşa! Trebuie să fim şi noi în rând cu "lumea"!

Revenind la cazul avocatei dispărute, varianta cea mai apropiată de sufletul românilor ar fi "Elodia moartă". Cum s-ar zice, românii noştri au nevoie să audă zilnic de câte o crimă, că altfel nu le pică bine masa de seară. Şi ce să mai facă televiziunile româneşti ca lumea să o creadă pe Elodia moartă? Iată, ProTV-ul, care este "fruncea", a adus-o anul trecut pe una de peste ocean, care ba mai cânta, ba mai călca un pic în străchini, iar pe Elodia tot moartă o scotea. O "vedea" dumneaei pe ditamai avocăţica făcută ghemotoc într-un sac de plastic, dormindu-şi somnul de veci la rădăcina unui brad! Ah, ce romantică mi se pare această poveste, ca şi cărţile duduii clarvăzătoare, care zac prin librării fiindcă nu le mai cumpără nimeni! Ca să nu rămână mai prejos, una dintre "Antene" a adus o blondă (Blanca) din Spania, care să zică şi ea că Elodia e moartă. Nu am văzut emisiunea cu pricina, fiindcă ziua obişnuiesc să muncesc, nu să mă uit la televizor. Dar ceea ce am citit în presă m-a uimit, pe bune. Spaniola fusese plimbată prin Braşov de slujitorii Antenei, ba chiar şi pe scara blocului de lângă linia ferată, unde locuise dispăruta. Scenariul povestit de Blanca, referitor la ultimele clipe de viaţă ale Elodiei, dar şi descrierea locului în care i-a fost ascuns leşul, seamănă uimitor cu ceea ce am aflat şi eu, dar nu i-am spus nimănui din presa românească. Se vede şi în cazul Blancăi presiunea exercitată de cei care au adus-o în Braşov: dacă tot au cheltuit cu ea, măcar să spună că avocata a fost ucisă de soţul ei! Totuşi ceva nu îmi este clar: Blanca l-a numit pe Cioacă drept criminal sau a spus doar că soţul Elodiei a fost criminalul? Vedeţi dumneavoatră, şi clarviziunea îşi are pretenţiile ei. Dacă stă o gaşcă întreagă pe capul clarvăzătorului, spunându-i într-una o mare tâmpenie, mai poate şi omul acela să greşească, aproape fără să îşi dea seama. Acuma, în ceasul al 13-lea, pot să fac şi eu un bilanţ al cazului Elodia. Femeia a fost ucisă, într-adevăr, dar nu în septembrie 2007, ci în august 2010; crima s-a petrecut în afara graniţelor României; în clipa morţii sale femeia era măritată, într-adevăr, dar pentru a treia oară!; soţul ei fiind plecat de acasă, au hăcuit-o alţii, nu el; locul în care zac osemintele nenorocitei corespunde cu descrierea făcută de spaniolă.

Concluzia mea: poate că Blanca nici nu şi-a dat seama ce bine a descris "cavoul" Elodiei! Dar cu "soţul" cum rămâne? Mai aduceţi, fraţilor, încă una de peste hotare, ca să îl ghicească pe adevăratul criminal!

< Sus >

19 octombrie 2010

S-a dus tatăl Elodiei!

Fără îndoială că Elodia îşi trage rudele pe lumea cealaltă. Iată că primul plecat a fost chiar tatăl ei, care timp de 3 ani a strigat în neştire: "Fata mea e moartă!" Bietul om nu a mai rezistat spălării creierului la care a fost supus, împreună cu nevasta sa, după dispariţia fiicei dragi. Un cor infernal a ţipat ani la rând, pe diverse voci, acelaşi laitmotiv blestemat: "Elodia e moartă, moartă, moartă!" Coriştii de adunătură, animaţi de acelaşi interes obscur, au agravat drama femeii până au terminat-o. Două avocate isterice, un procuror labil, un "detectiv" trecut pe linia moartă, un filfizon bucureştean care îşi plimbă gagica prin Braşov şi se laudă că o tot caută pe fugară prin pădure. Pe lângă ei, încă mulţi alţii. Galerie de ciocli, plătiţi de nu-ştiu-cine, au stârnit un adevărat coşmar în minţile românilor. Acum, totul s-a terminat. Fugara a murit, tatăl ei iubitor s-a dus după ea, la Marea Întâlnire. Cine le va urma? Şi mai ales cine va plăti pentru răul produs acestei familii? Părinţilor Elodiei, doi bătrâni bolnavi, nu li s-a îngăduit şansa de a spera în supravieţuirea fiicei lor. Li s-a impus ideea că Elodia ar fi fost ucisă şi îngropată aiurea prin pădure. Oare li s-a permis măcar o zi să creadă că fata lor trăieşte? Iată întrebări care vor dăinui multă vreme, ca şi amintirea acestei crime vehiculate cu multă vreme înainte de a se fi produs! Vedeţi cum se fac jocurile în vremurile de astăzi? Cu ipocrizie, cu sadism, cu sânge rece! Să vedeţi câţi vor muri după implantarea cipurilor!

< Sus >

30 septembrie 2010

Adio, Elodia!

În urmă cu două seri (nopţi), văzând-o la OTV pe clarvăzătoarea Doina, venită din Italia pentru a le destupa mintea românilor mari amatori de ghicit, m-a uimit îndărătnicia femeii de a susţine că Elodia ar mai fi în viaţă. Cercetând-o pe micul ecran, mi-au trecut rapid prin minte două idei care justificau parţial atitudinea ei ciudată:
     1. Bruiajul electromagnetic al aparaturii din studio i-ar fi indus clarvăzătoarei o stare de confuzie mentală;
     2. Ar fi fost plătită de OTV pentru a afirma la nesfârşit că fugara Elodia trăieşte bine mersi în Africa, punând astfel umărul la continuarea serialului "Elodia vie".
     Am observat că, după ce năstruşnicul Lazarus apare la Antene cu noi date compromiţătoare la adresa lui Dan Diaconescu şi cu informaţii "proaspete" referitoare la eforturile personale depuse în acţiunea de căutare a cadavrului Elodiei, repede reîncepe la OTV serialul "Elodia vie". Cum s-ar zice, rivalitatea nonstop dintre DDD şi Lazarus se sparge sistematic în capul nenorocitei de Elodia, Dumnezeu să o ierte pentru toate câte le-a făcut în scurta sa viaţă! Cât timp femeia a fost vie, am susţinut acest adevăr, în ciuda tuturor ironiilor şi denigrărilor la care am fost supusă de către tot felul de proşti sau răuvoitori. S-a întâmplat că din iunie şi până în septembrie nu am mai verificat starea Elodiei, având alte treburi de făcut. Dar văzându-l la OTV pe Nicuşor "mirositorul", care tot spunea că simte miros de sânge peste hotare atunci când se gândeşte la Elodia, m-am repezit la poza femeii, ca să văd în ce stare se mai află fugara. Era ora 1 noaptea când, verificându-i poza, am constatat că femeia nu mai avea semnal telepatic. Cum s-ar spune pe româneşte, m-am luat cu mâinile de cap! Am doua zi, la trezire, am dat din nou fuga la poza Elodiei. Acelaşi rezultat: moartă de-a binelea!

Începând o cercetare ca lumea, am aflat filmul uciderii femeii, cu sălbăticie, de către indivizi plătiţi cu scopul de a o lichida o dată pentru totdeauna. Tragedia s-a petrecut în noaptea de 4 spre 5 august 2010, la domiciliul ei dintr-o ţară africană. Aproape 3 ani au tot căutat-o prin Europa şi Africa, până când au găsit-o! Trăgând o concluzie dură, pot să spun că mediatizarea excesivă a acestui caz a avut un efect distructiv asupra victimei. Numărul mare de clarvăzători care şi-au prezentat variantele uciderii Elodiei, încă de la dispariţia ei din Braşov, a creat un tablou de ansamblu al crimei care s-a petrecut în august 2010, nu în august 2007! S-a spus de nenumărate ori despre acei clarvăzători că sunt incapabili, nebuni, şarlatani, dar nimeni nu s-a gândit că ei ar fi putut vedea în viitor, nu neapărat în trecut! Ignoranţa şi lipsa de cultură în domeniul paranormalului face multe victime în România. Cum se petrece o crimă, o dispariţie sau o sinucidere, imediat apar comentariile cele mai stupide, care fac mult rău imaginii fiecărei victime. În cazul Elodiei, femeia nemaifiind vie, spiritul său a intrat în domeniul meu de cercetare. Prin urmare, voi lupta pentru respectarea memoriei acestei femei, indiferent de greşelile pe care le-a săvârşit în viaţă. Dumnezeu să o ocrotească şi pe lumea cealaltă!

< Sus >

30 august 2010

Blestemul Elodiei

În fiecare an, la sfârşit de august, rânjetul Elodiei ne strică toată dispoziţia. Iar încep ziarele să povestească şi televiziunile să ne arate mutra, ţâţele şi fesele fugarei, din toate unghiurile posibile. O avocată braşoveancă obscură şi coruptă a ajuns în decurs de 2-3 ani o panaramă naţională. S-a scris şi s-a discutat peste măsură despre această femeie cu mintea plină de cotloane. Cea mai populară televiziune românească a dat lovitura la "noroc": pe seama Elodiei s-au câştigat sume imense, cumpărându-se iaht, avion, elicoptere, blocuri şi maşini de lux. Dar năstruşnica Elodia, de oriunde s-ar fi aflat ea, în cer, pe pământ sau sub pământ, a asistat la tot circul făcut pe seama ei, blestemându-i cu foc pe profitori. Bilanţul este dramatic: la numai 3 ani de la dispariţia avocatei, televiziunea poporului nu mai are bani nici cât să-şi plătească amenzile, iar patronul ei se află la un pas de puşcărie. Morala se deduce uşor: cine îşi bate joc la infinit de un om dispărut, fie el viu sau mort, încalcă regulile bunului simţ şi ale omeniei. Va plăti pentru neghiobia şi răutatea sa, oricând îi va sosi scadenţa, mai devreme sau mai târziu...

< Sus >

 

Extras din cartea "Situaţia paranormalilor în societatea românească. Spiritismul, metodă modernă de investigaţie". Autor: NINA PETRE

AVOCATA DISPĂRUTĂ

Ciudata dispariţie a avocatei din Braşov în noaptea de 29 spre 30 august 2007 a zgâlţâit România din temelii. Scandalul mediatic stârnit după declararea în presă a acestui fapt inedit a provocat ulterior separarea românilor în două tabere. Susţinătorii ideii de asasinare a avocatei s-au aflat într-o majoritate covârşitoare faţă de minoritatea oprimată a celor convinşi de fuga ei din ţară. La solicitarea presei, a unor televiziuni şi a unora dintre vizitatorii site-ului meu, mi-am exprimat de multe ori punctul de vedere cu privire la acest caz cutremurător. Folosindu-mi la cote maxime calităţile paranormale, am urmărit-o pe această fugară în mod sistematic, iscodindu-i cu tenacitate fiinţa zbuciumată.

Dorind să-i cunosc măcar o fărâmă din trecutul spiritual, am accesat ultima viaţă anterioară a spiritului său. Ceea ce am aflat, a fost uimitor.
 

KARMA ELODIEI

Avocata Elodia a avut drept antecesor spiritual un bărbat din Marea Britanie, pe nume John Dorville a cărui viaţă s-a derulat între anii 1816-1902. De meserie medic neurolog, John a vindecat mulţi oameni bolnavi de paralizie, folosind metode speciale bazate pe tehnici orientale secrete, necunoscute în Europa acelor vremuri. La vârsta de 15 ani, aflându-se într-o mânăstire din Tibet, fusese iniţiat în practici spirituale şi terapeutice. Reîntors în ţară, având deja 20 de ani, s-a înscris ca student la Facultatea de Medicină din Londra. După absolvire, s-a angajat ca medic fizioterapeut într-un spital din marele oraş. Căsătorindu-se cu o tânără indiană sosită ca pacientă în spital, John a decis să îşi părăsească ţara natală pentru a se stabili în Orientul Îndepărtat. Localitatea Lahore i s-a părut cea mai potrivită pentru un trai de o viaţă, dedicat practicării medicinei tradiţionale. Împreună cu Adhia, soţia lui, a avut 7 copii. Cinci dintre ei au continuat eforturile tatălui lor în vindecarea bolnavilor prin metode străvechi.

Elodia, cea de astăzi, este urmaşa spirituală a doctorului John datorită reîntrupării aceluiaşi spirit. Ea ar fi trebuit să devină medic chirurg, pentru a încununa munca depusă de John, prin folosirea metodelor moderne de tratament. Ca o ironie a sorţii, Elodia şi-a ales avocatura. A ajuns, într-adevăr, o avocată de succes. Cu toate acestea, un anume neastâmpăr al minţii şi sufletului o poartă de câţiva ani pe valurile vieţii în căutarea unor ocupaţii diferite de cea pentru care s-a pregătit în facultate. După dispariţia sa precipitată, am aflat cu toţii despre gusturile exotice ale tinerei avocate şi despre nostalgia ei seecretă care a îndreptat-o către ţările Orientului Apropiat sau Îndepărtat. Destinul i-a hărăzit o viaţă lungă, cu durata de 95 ani. Cele trei căsătorii predestinate s-au concretizat deja: două în România, cu doi poliţişti, iar cea de-a treia, după plecarea din ţară, se prezintă deocamdată ca o relaţie de suflet cu partenerul ei din străinătate. Cei doi băieţi prevăzuţi prin destin există deja: unul în România, celălalt în ţara actualului domiciliu. Dorul de copilul părăsit o va însoţi toată viaţa.


VEDETĂ DE TELEVIZUNE

Dorinţa ei de a trăi va învinge mereu pericolele ce-i vor sta în cale. Instinctul ei de supravieţuire este imens. Această fiinţă uimitoare s-a născut cu stigmatul fugii din calea duşmanilor...

Plecarea de acasă a fost urmarea unor avertismente primite de la cei care o protejau în afacerile sale multiple. I s-au dat sume imense de bani, pe care majoritatea avocaţilor braşoveni nu le-au avut în mână niciodată. Simţindu-se încolţită de duşmanii săi, a ales varianta dispariţiei, în urma unor altercaţii cu soţul său. Disensiunile minore din această familie au devenit ulterior o preocupare naţională.

Cazul Elodia a constituit pentru "televiziunea poporului" o mină de aur. Serialul încropit seară de seară, timp de 2 ani, a avut sute de episoade, unele mai fantastice decât altele. Mobilizarea de forţe în micul platou al acestei televiziuni a întrecut toate aşteptările. Paranormali, psihologi, avocaţi, producători TV, ziarişti redutabili sau martori de adunătură au debitat tot ce le-a venit în minte. Cum spunea unul ceva, altul îl contrazicea cu vehemenţă. În mod evident, toată lumea trebuia să ajungă la concluzia asasinării Elodiei. Sotul ei, poliţistul, a fost batjocorit fără scrupule şi analizat minut cu minut. Iată una dintre întrebările "fundamentale" introduse cu insistenţă în mintea românilor: De ce râde soţul Elodiei atunci când este filmat?!

Nu l-am văzut pe acest om decât la televizor. Nu i-am cunoscut părinţii, cum nu i-am cunoscut nici pe cei ai Elodiei. Pentru curajul meu de a fi declarat ferm în presă şi la o televiziune braşoveană că Elodia trăieşte, am fost aspru pedepsită în manieră mediatică. Spre sfârşitul anului 2007 ajunsesem un fel de "duşman naţional". Am primit ameninţări că voi fi arestată. "Televiziunea poporului" insinua că aş fi fost plătită de soţul avocatei pentru a mă împotrivi celor ferm convinşi de asasinarea ei. Procurorul desemnat pentru anchetarea cazului discuta cu tot felul de paranormali care îşi băteau joc de el, povestindu-i episoade terifiante, inspirate din filmele italiene cu mafioţi feroce. Punctul meu de vedere nu interesa pe nimeni. Apăruseră, ca din senin, detectivi privaţi de care nu se mai auzise până atunci. Unul dintre ei, braşovean, i-a stors de bani pe părinţii Elodiei, inoculându-le ideea nocivă a masacrării fiicei lor. Acum, după aproape 3 ani de la fuga avocatei, aceşti părinţi nenorociţi sunt puternic afectaţi din punct de vedere psihic. Oare chiar niciunul dintre susţinătorii ideii de asasinat nu îşi face procese de conştiinţă din cauza distrugerii unor suflete nevinovate?

Cine a câştigat de pe urma acestui caz bizar?

Trecerea timpului, necruţătoare, ne va scoate la iveală adevărul faptelor. Nu ştim când, poate chiar peste zeci de ani. Braşovul însă este considerat astăzi, pe nedrept, ca fiind "oraşul crimelor perfecte".


PARANORMALI DERUTAŢI

Au trecut multe anotimpuri peste pădurile judeţului, cutreierate în lung şi în lat de excursionişti, căutători de fructe, ciuperci sau lemne. A fost aproape uitată înscenarea cu lucrurile furate din apartamentul Elodiei şi aruncate într-o râpă din dorinţa de a fi pozate şi filmate.

Au apărut clarvăzătoare celebre, frumoase şi bogate, ademenite cu mulţi bani, care şi-au făcut "datoria" murdară, imaginând-o pe Elodia moartă şi părăsită într-un sac de plastic pe undeva, prin pădure. Una, mai şmecheră, a dat şi un termen: în ianuarie 2009 va fi găsit cadavrul avocatei! Nu s-a întâmplat aşa, iar clarvăzătoarea s-a trezit "jignită" de opozanţii săi. Tot ea îi mai prevestise viaţă lungă regretatei cântăreţe Anca Parghel, care trecu la cele veşnice după doar câteva săptămâni.

"Televiziunea poporului", aflată în permanentă căutare de paranormali străini, după ce îi făcuse zob pe cei din ţară, a adus o blondă irlandeză cu un cristal atârnat de gât, pe care a plimbat-o prin râpile de lângă Râşnov. Disciplinată, femeia şi-a pus cristalul în mişcare, oprindu-se în dreptul unui cauciuc aruncat pe marginea drumului. "Aici este Elodia!", spuse ea triumfătoare. Dar nimeni nu s-a apucat de săpat, înţelegând cu toţii că fusese o glumă naivă, destinată unei filmări spectaculoase.

Mascarada căutării Elodiei s-a încheiat anul trecut, odată cu sosirea ameninţătoarei recesiuni. Bugetul Poliţiei s-a subţiat, nemaifiind fonduri pentru căutări spectaculoase, cu desfăşurări de forţe grandioase, ca în filmele lui Sergiu Nicolaescu. De aproape 3 ani, braşovenii colindă liniştiţi pădurile, lăsându-şi gunoaiele în saci de plastic. Nici urmă de Elodia! Să trăim liniştiţi!


CAZUL "ELODIA 2"

Ca un revers dur al medaliei, în decembrie 2009 a dispărut din Braşov o profesoară trecută de 50 de ani, care plecase într-o dimineaţă spre liceul la care lucra şi dusă a fost. Soţul ei, ofiţer în rezervă, nu a fost supus nici unui fel de asalt mediatic, aşa cum i se întâmplase poliţistului Cioacă. Am aflat despre dispariţia profesoarei abia în ianuarie dintr-un ziar bucureştean destinat braşovenilor. Verificându-i poza, am constatat că avea semnal telepatic. Supărată încă pe presa braşoveană, nu i-am comunicat nimănui informaţiile despre starea fugarei. În martie, femeia a fost găsită moartă în podul şcolii. Înmormântată în mare grabă, nu s-a comunicat nimic despre circumstanţele decesului. De ce? Pentru că nu semăna cu frumoasa Elodia!

< Sus >

PAMFLETE şi REACŢII la fenomenul social al "elodizării"

(fragmente din "Aforisme 2008", "Flori de cactus 2008", "Cugetări 2013", "Turnul de veghe 2013")

sept 2013    În sfârşit, au învăţat pe la televiziuni să pronunţe cuvântul SPION! Ba uneori mai dau şi în serviciile secrete. De ce le-o fi frică românilor de spioni? Că pe la noi toată lumea spionează: babele se holbează în biserică, moşnegii trag cu urechea prin cârciumi, curvele iscodesc buzunarele golanilor, pereţii blocurilor au urechi, telefoanele scapă veştile ca pe stadioane, câinii vagabonzi mătură de zor teritoriul ţării. Într-un cuvânt şi o vorbă în plus: tot românul, cu mic, cu mare, aparţine unui "serviciu secret". Atunci, de ce să ne mai mirăm de Elodia că spiona prin mai multe ogrăzi? De aia a mâncat-o lupul, ca pe Scufiţa Roşie!

sept 2013    Povestea cu ELODIA VIE îi şochează pe 88,88 la sută dintre români. Abia se obişnuiseră cu ideea că păcătoasa de femeie fusese ciopârţită, arsă, îngropată în ciment, topită cu acid, ghemuită în sac de gunoi, dată la urşi prin pădure, că acum, dintr-o dată, o făcură zombi! Avem "şamani" în ţară? Avem! Avem de-alde "guru" pe meleagurile româneşti? Avem! Vedeţi, de-aia se ascunde "guru" Grig, nu cumva să-l judece că o făcu pe Elodica ditamai zombilica! Avem în ţară toată garnitura de "ciudaţi". Nu ne mai trebuie şi din import!

iulie 2013   Un trecător exclamă la vederea pozei Elodiei lipită pe un stâlp:
- Oare când vom scăpa de rânjetul tâmp al femeii ăsteia?
Altul îi răspunde: - Când vor învăţa judecătorii mai multă carte!

iulie 2013   Doi judecători i-au dat sentinţa lui Cioacă:
- 50% nevinovat!
- 50% vinovat!
Avocatele: - Şi cum îl executaţi?
Judecătorii: - Scurtare cu unghiera şi ardere cu flacăra violetă!

Cugetări 2013

anul 2013   Căutaţi ferăstrăul! Cum să fi fost tranşat cadavrul nenorocitei de Elodia cu un biet cuţit de tăiat pâine?! Era făcut din aluat fraged? Nu trebuia şi un ferăstrău, ca să o facă hălci tocmai bune de băgat în portbagaj? Hai, să zicem că, folosind "chirurgia psihică", s-ar fi putut şi fără ferăstrău! Vă spuneam eu că e ceva paranormal în toată povestea asta!

anul 2013   Procesul vrăjitoarelor. În mod evident, cazul poliţistului Cioacă a fost inventat de vrăjitoarele Bucureştiului. Toate galbene la păr, impertinente, duse cu mintea prin "astral", pricepute la "masaj", descântece cu lumânări şi ghicit în toate cele, duduile emancipate s-au dat în stambă 5 ani pe la diverse televiziuni. Au descris, nenorocitele, o mulţime de scene macabre, văzute prin filmele de 15 ani cu bulină. Aberaţiile lor s-au lipit de mintea tulbure a unor anchetatori şi judecători, care au fătat ca scroafa-n coteţul plin de noroi şi rahat. I-au dat lui Cioacă 22 de ani de pârnaie pentru nişte motive care nu stau în picioare nici dacă le-ar atârna pe stâlpii de telegraf. Ce-au debitat vrăjitoarele pe la televiziuni, aşa s-a scris în rechizitoriu: că pe Elodia ar fi tăiat-o bărbatul în bucăţi, ar fi băgat-o în portbagaj, ar fi ars-o în pivniţa blocului sau pe câmp, ar fi zidit-o într-un cavou, ar fi aruncat-o în pădure şi, colac peste pupăză, presupusul criminal ar fi profanat niscaiva morminte!

Acest proces halucinant seamănă ca mod de concepţie şi sentinţă abuzivă cu procesul înscenat soţilor Ceauşescu. În ambele procese întâlnim anchetatori cu minţile spălate, judecători-marionetă, probe false, victime presupuse şi o imensă manipulare a populaţiei prin mass-media. Pe cine să mai dăm vina pentru atâtea gafe de răsunet care continuă să întunece reputaţia României? Conducătorii ţării se tot schimbă. Care cum vine pe funcţie se trezeşte imediat cu tinichele atârnate de coadă. Doar corupţia rămâne tare pe poziţie, înflorind ca o ciupercă de kefir în fiecare an. Românii se uită mai departe la televizor, mirându-se de orice văd. Nu au destui bani să-şi cumpere cărţi de bună calitate, din care ar putea să înveţe câte ceva despre cinste, demnitate şi omenie. Mai de mult doreau să trăiască în democraţie. Culmea ghinionului: s-au trezit în haoscraţie!

Anormal sau paranormal? Situaţia poliţistului Cioacă este de-a dreptul ciudată: - Soţia i s-a teleportat naiba ştie pe unde; - Au apărut, pe ici, pe colo, haine pătate de sânge care nu erau ale lui; - Toate persoanele care au văzut-o pe Elodia vie, după dispariţie, au fost considerate mincinoase; - Toţi indivizii care au afirmat că ar fi omorât-o soţul au fost ridicaţi în slăvi pe la televiziuni şi în presă; - Înainte de începerea căutărilor, mama Elodiei a avut o "viziune": "Fata mea e moartă! El a omorât-o!"; - Majoritatea probelor care îl disculpă pe soţul Elodiei au fost date la o parte, nefiind folosite în proces; - Cei care au îndrăznit să presupună că poliţistul Cioacă ar fi nevinovat au fost ridiculizaţi, calomniaţi, făcuţi mincinoşi, nebuni etc; - Presupuşii clarvăzători prezentaţi prin televiziuni ca mari "vedete ale paranormalului", au debitat bazaconii cu nemiluita. Din cauza lor, acum în România cuvântul "clarvăzător" este sinonim cu "mincinos" şi "escroc".

A apărut recent un combatant aprig pe baricadele adevărului: Dănuţ Otevistul, candidat în "astral" la Preşedinţie, şi-a scos din garaj artileria grea, care prin bubuiturile ei va face prăpăd printre falsificatorii cazului Elodia. Bravo, Dănuţule, parcă încep şi eu să te simpatizez, că năzdrăvan mai eşti! Ptiu, să nu fii de deochi!

26 nov 2008   Testele naţionale "elodia" au trecut paranormalii români prin ciur şi prin dârmon. Cine s-a dus pe teren să o caute, a picat din start.

30 oct 2008   Ghicitoarele americanilor seamănă cu aia care ne-a cântat la Bucureşti că o va găsi pe elodia în septembrie, dormind într-un sac lângă tulpina unui brad.

5 sept 2008   Bine că a poposit "Cerbul de Aur" la Braşov, că ne-am săturat de urşii gunoieri şi de oasele de porc ale elodiei!

13 aug 2008   Încă o escroacă din Vest: Debra-zebra scoţiană a "localizat-o" pe elodia într-un cauciuc stricat, aruncat pe marginea drumului! I se mişca pendulul numai când treceau maşinile pe lângă ea...

25 iul 2008   CRIPTA TV achiziţionează de urgenţă cadavre de femei, bărbaţi şi ambigeni. Plata pe loc: 10 euro/kg. Adăugaţi şi un deget al elodiei!

22 iul 2008   Doliu generalizat printre naivii României: apar noi dovezi că elodia trăieşte!

17 iul 2008   Şoricelul neascultător a primit mult caşcaval ca să spună tot timpul că elodia e moartă.

2 iul 2008   Dacă apare elodia vie, câţi români se vor sinucide?

  Noul salut al românilor: "Să trăieşti, elodia e moartă!"

  Prin pădurile Braşovului găsim ciuperci, fragi, zmeură, lemne de foc, urşi de tomberon, dar elodii, ba!

  Românii îşi pun site în closet, ca să nu le iasă elodia din gaură.

  Ce face românul când plouă? O caută pe elodia.

  Când a dispărut Pacepa, l-au căutat prin păduri?

  Greaua pierdere suferită de poporul român: elodia.

1 iul 2008    Substantivul elodia înseamnă durerea românului pentru curvele care s-au ajuns.

  Vă terorizez cu elodiile ca să nu mă mai întrebaţi de ele.

30 iun 2008   Câinii latră, elodiada trece.

  "Dragul mamii, să nu te însori cu vreo elodie!"

  Unii o cred pe elodia moartă fiindcă soţul ei râde când este filmat.

27 iun 2008   Sacii negri se numesc acum "saci pentru elodii".

9 iun 2008   ELODIZAREA ROMÂNIEI

La CRIPTA TV ştirile încep cu falsele noutăţi despre elodia:

bullet "Un băiat a ajuns la spital, cu ochii plini de praf. Să fie cenuşa elodiei?"
bullet "S-a găsit un şlap la groapa de gunoi. Se caută amprentele elodiei..."
bullet "Inundaţie la parterul unui bloc. Pe apă pluteşte un ghem de păr. Urmează testul ADN."
bullet "A ieşit un hoit la râu. Au găsit-o pe elodia?!" Cercetările continuă...

Chiar şi reclamele au căpătat iz de elodie:

bullet "Detergentul elodia spală orice urmă..."
bullet "Conduceţi-vă rabla pe ultimul drum. Cumpăraţi noua Dacie elodia!"
bullet "Coca-Cola. Rece ca elodia..."

Populaţia este elodizată complet. Soţul, supărat pe nevastă, o ameninţă: "Te bag în sac, ca pe elodia!". Dacă femeia capătă ciudă pe bărbat, îi zice: "Te pârăsc la dom’ procuror c-ai tăiat-o pe elodia!". Când vede pe stradă un sac de plastic, românul se întreabă: "N-o fi pusă în el biata elodia?". Nici morţii nu sunt iertaţi. O fătucă în pantaloni scurţi sparge microfonul CTV-ului, zbierând la morminte: "Ne-o arătaţi pe elodia?"

CRIPTA TV: "elodia – ori vie, ori moartă." Nici fantoma de la mare, nici conacul bântuit n-au reuşit atâtea performanţe. Să obsedeze chiar şi Procuratura, care o caută cu mascaţii pe coclauri. Fantoma elodiei bântuie România. Suni la Poliţie, că ai o urgenţă. Băieţii răspund: "Suntem ocupaţi, echipajele noastre o caută pe elodia. Încercaţi la CRIPTA TV!"

23 dec 2007    La 1 septembrie 2007, cronologia României s-a împărţit în două: Înainte de elodia şi După elodia...

< Sus >

Ţigănuş – lăzăruş, ghici, elodia unde-i?

 Autor: Nina Petre

11 august 2008

De cazul "elodia" ne-am săturat cu toţii, ca de mere acre. Mai ales eu, care, intrând în luna septembrie 2007 cu o opinie fermă despre acest caz, termin luna august 2008 cu exact aceeaşi opinie, neschimbată şi necosmetizată după cum ar fi bătut vântul. Afirmaţia mea iniţială, cum că "elodia este în viaţă", a fost sprijinită de doi parlamentari români, un deputat şi un senator, în două emisiuni televizate, la două posturi TV serioase şi competente. Dar cine să ţină cont de spusele acestor demnitari, dacă un milion şi jumătate de români aşteptau cu înfrigurare ora 21, când apărea pe post "justiţiarul" D.D., pentru a le da ultimele noutăţi despre "cadavrul elodiei"?! Consecinţele derulării farsei TV "elodia moartă", timp de 10-11 luni, până când adevărul a ieşit forţat la iveală, încă sunt, la ora actuală, dezastruoase pentru psihicul naivilor care au crezut cu tărie în acest ruşinos serial. Aproape un an de zile, mii şi mii de români au privit nopţi întregi filmări cu cadavre putrezite denumite la repezeală "elodia", discuţii injurioase la adresa paranormalilor care s-au străduit să afle adevărul, demonstraţii cu pendulul care, oricum s-ar fi mişcat, arăta, chipurile, că "elodia e moartă". Paranoia şoricelului D.D. aproape că s-a întins peste toată România. Dacă eu sau altcineva ne-am încumetat să afirmăm că "elodia e vie", imediat am fost împroşcaţi cu injurii şi insinuări, cum ar fi: escroci, mincinoşi, vânduţi Poliţiei şi familiei Cioacă, paranormali incapabili, babe sclerozate ş.a.m.d. La un moment dat, în primăvară, părea că nimeni nu va reuşi să descâlcească iţele degringoladei de la televiziunea de scandal a lui D.D..

Şi totuşi, puroiul din bubă a ţâşnit ca un gheizer mâlos şi urât mirositor. Mai întâi, a ciripit nenorocita de Magda, şantajându-şi soţul pentru a-şi păsta copilul după divorţ. Mai apoi, şi-a ieşit din fire bruneta Marilena, această doamnă distinsă, care nu ştiu ce mai caută printre impostorii lui D.D.. Cuvintele acestei femei mi-au ars creierul şi nu mi le pot scoate din minte: "Am ştiut de la început că elodia trăieşte!" Păi, în numele cărei raţiuni, scumpă doamnă, ţi-ai jucat rolul în această farsă, care ne-a terorizat pe toţi timp de 10-11 luni? Aproape un an din viaţa noastă s-a scurs sub aripa falsă a "morţii elodiei"!

Înţelepciunea mea de om trecut de prima tinereţe mă asigură că numai timpul reuşeşte să facă lumină în cele mai teribile secrete ale omenirii. Unele se află după 10, 20, 50 de ani, altele după sute de ani. Din fericire pentru noi toţi, nenorociţii de telespectatori români, "secretul elodiei" s-a aflat după numai 10 luni!

Dar serialul nu s-a terminat. Aşa cum fac vulcanii noroioşi, ba se potolesc, ba izbucnesc din nou, tot aşa şi blestematul de serial "elodia" pare de neînfrânt. Schizofrenia paranoidă a lui D.D. l-a molipsit grav şi pe şturlubaticul ţigănuş-lăzăruş. Sau poate că s-au molipsit reciproc. Cert este că, măcar o dată pe săptămână, lăzăruş ţâşneşte pe micul ecran, ţipând ca un isteric: "elodia e moartă, mă duc să o caut!". Nenorocitul o porneşte iar pe coclauri, vizitează păduri, câmpii, grote, cimitire, lacuri. Face filmări peste filmări, în care el este personajul-cheie, descoperitorul de cadavre, atoateştiutorul în materie de căutări-găsiri-cercetări-îngropări-dezgropări-insinuări-mistificări-înscenări-dezinformări-şantaje-blamări-etichetări etc. Păi bine, măi băiatule, ţigănuş-lăzăruş prostuţ ce eşti, chiar nu te vezi în ce hal arăţi şi cum vorbeşti? Te hrăneşti cu ideea tâmpită că eşti un fel de "padre lazarus"? Haide să-ţi explic ce se întâmplă cu tine: degeaba îl imiţi pe Ian Wright de la "Discovery", că nu vei ajunge niciodată celebru ca el. Eşti urât la chip, cocârjat şi puţintel la trup, ai funduleţul cât pumnul, ochii înroşiţi de atâta fumat "iarbă", vocea dogită ca motoarele tunate, iar minciunile pe care le debitezi sunt strigătoare la cer. Dacă eventual citeşti site-ul meu, deşi nu prea cred că mintea ta, alterată de băutură, poate să priceapă ce scriu eu şi alţii ca mine, vei găsi acest articol, în care îţi dau un sfat "de aur", menit să îţi lumineze viitorul întunecat ca marea pe vreme de noapte: du-te, măi băiatule, la IGP, depune-ţi dosarul de înscriere la examenul de atestare pentru detectivii privaţi şi dă-ţi silinţa să reuşeşti la acest examen, pentru a primi şi tu o legitimaţie de detectiv! După aceea, dacă o vei obţine, dă-te la o parte din treburile televiziunilor şi apucă-te de filări, ca să-ţi iasă un ban pe "muncite", nu pe "minţite", cum ţi se întâmplă acum! Să mai scăpăm şi noi de mutra ta de cobe şi de privirea ta de crap fiert! Doamne ajută!

Nina Petre,
clarvăzător,
Braşov

< Sus >

Găsiţi-o pe elodia!

Autor: Nina Petre

18 iunie 2008

Căutările continuă... În fiecare săptămână, alt cimitir intră la control. Morţii judeţului Braşov nu mai au linişte. Se caută "în cel mai mare secret", pe care îl află toată lumea. Dacă Magda zice la televizor că "acolo" e hoitul elodiei, a doua zi, băieţii se pun pe treabă.  Caută şi iar caută fantoma jucăuşă... Râsul lumii, diversiune de prost gust, mascaradă fără rost. Interese puternice se bat cap în cap în această elodiadă... Cariere spre sfârşite, demisii apropiate, răsturnări de situaţii... Da, vom avea o toamnă fierbinte, nu numai cu alegeri, dar şi cu ... elodia end. Mai pe româneşte, final de elodie... S-o sfârşi odată circul ăsta! Deja suntem plini cu elodii până peste cap. Dar şi cu "specialişti" în căutări. Am văzut la televizor tot felul de arătări, unele mai penibile ca altele. Deja au început să se mănânce, ca hienele. Dacă unul (una) zice că elodia e vie, imediat apare altul (alta) care zice că e moartă. Ceva tare nostim se întâmplă în ultima vreme: mai toată lumea zice că e moartă! Foarte comod, nu-i aşa? De ce să fie în viaţă, domnule? Ce părere să aibă bietele femei care trudesc la locul de muncă 10-12 ore pe zi, pentru câteva sute de lei lunar? "O escroacă mai puţin!" Dar bărbaţii care s-au distrat cu ea? "Am scăpat de o japiţă!" Dar colegele ei, avocatele, care abia reuşesc să-şi câştige pâinea, din bruma de procese pe care le au? "Bine că mai plecă una!" Şi uite-aşa, putem continua la nesfârşit...

De fapt, problema noastră, a celor care-i suportăm (post) renumele este alta. Ne deranjează lipsa de responsabilitate a falşilor clarvăzători, văzători cu duhul, cu îngerul, cu spiritul, cu cărţile, cu pendulul, cu ansa, cu laptopul, cu planetele, cu prosopul, cu burta, cu vârcolacii pe hârtie etc. Aceeaşi atitudine puerilă o dovedesc "detectivii" cu urechea, cu microfonul, cu automobilul, cu vorba goală, cu minciuna, cu gagicile în frunte etc etc etc. Toţi aceştia strigă pe micile ecrane şi pe toate drumurile că "elodia e moartă!". De unde ştiţi voi, măi şi făi, că este moartă? Aveţi dovezi credibile, i-aţi văzut hoitul, v-a adus-o cineva pe tavă, ori i-aţi găsit scăfârlia, coafată şi machiată, înfiptă într-un par? Este foarte uşor să afirmaţi că nu mai trăieşte, crezând (naivii de voi) că astfel v-aţi rezolvat cu mare onor problema prestigiului vostru, ciufulit de neputinţă.

Fac un apel serios către toţi ezoteriştii din această ţară: cei care afirmaţi în public faptul că elodia este moartă, să vă asumaţi responsabilitatea cuvintelor voastre. Adică: să vă puneţi la treabă raţiunea, talentul, clarviziunea, intuiţia, imaginaţia, visele ş.a.m.d. pentru a indica în mod corect LOCUL în care "aţi văzut" osemintele elodiei. Degeaba v-aţi plimbat, cu televiziunile după voi, pe la munte, pe la şes, pe lângă lacuri şi râuri, prin cimitire şi pe maidane, dacă nu aţi făcut altceva decât să derutaţi Parchetul, Poliţia, Jandarmeria, Tribunalul. Vă bateţi joc, în mod public, de instituţiile Statului Român, care se zbat să rezolve odată cazul acesta...

Pentru că îmi este milă de voi, vă dau un sfat plin de bun-simţ: dacă nu aveţi o telepatie bine pusă la punct, care să vă scoată din toate încurcăturile, lăsaţi-o baltă cu "clarviziunea" voastră, care vă face numai şicane, după cum v-aţi convins singuri (singure)! Mai staţi pe acasă cu nasul în cărţi de parapsihologie, lipsind televiziunile de "prestaţiile" voastre "paranormale" de doi bani jumate! Străduiţi-vă să deveniţi psihologi, terapeuţi, astrologi şi tot ce vreţi voi, numai căutători de morţi, nu!

În ceea ce mă priveşte, atâta timp cât elodia trăieşte, voi afirma cu tărie acest lucru. Atunci când va muri, sau, Doamne fereşte, va fi omorâtă, voi anunţa de urgenţă tragicul eveniment. La vremea aceasta, problema cea mare nu este a elodiei, ci a românilor care nu mai pot dormi din cauza ei.

Chiar aşa: ce vă tot bate grija de soarta elodiei, dragii mei români?!

Nina Petre,
clarvăzător,
Braşov

< Sus >