Arhiva cu înregistrari video


Fragmente din emisiunea "Te vezi la Stirile Pro Tv - Pe urmele misterelor din Tara Făgărasului" din 25 martie 2007, prezentând interviul luat Ninei Petre de către Cristian Tabără în data de 10 martie 2007 despre fenomenele ciudate din Templul Ursitelor de lângă Sinca Veche, judetul Brasov.

PARTEA      1        2        3

Link server YouTube

 

TEXTUL EMISIUNII

Cristian Tabără: Ce reprezintă sferele luminoase?

Nina Petre: Reprezintă formatiuni plasmatice. Sunt nuclee energetice care au reusit, în preajma mediumului, să îsi ia o formă vizibilă, perceptibilă pe un aparat de fotografiat sau de filmat. Sunt entităti inteligente.

Cristian Tabără: Ati folosit cuvântul "medium"...

Nina Petre: Da, are calităti de medium. Are o energie foarte plăcută, foarte densă. Se simte, de la distantă, că are un biocâmp foarte puternic, însă energia ei este de o factură mai specială, biocâmpul ei este foarte magnetic, si - fiind o fiintă foarte bună la suflet, plăcută, cu o puternică credintă în Dumnezeu - reusesc aceste minientităti să vină lângă ea si să se facă vizibile. Chiar am remarcat, acum câteva minute, că este foarte obosită. Ea a fotografiat foarte mult acuma, în grotă, si, ca să se poată face vizibile, aceste entităti absorb din energia mediumului.

Cristian Tabără: Asta înseamnă că dânsa este putin epuizată acum.

Nina Petre: Da, energetic da. De obicei ea este energică, este o persoană energică, dar acum, într-adevăr, este obosită. A fotografiat foarte mult în grotă, au apărut foarte multe pete de acestea luminoase rotunde deasupra noastră, a tuturor. Ea are deja o colectie impresionantă de fotografii.