<  Înapoi la pagina "Educaţie prin paranormal"


PARANORMAL 2009
Eseuri, pamflete, comunicări diverse

Cutremuriada sau Manipularea prin cutremure  |  În ţara lui Scarlat Demetrescu  |  Spiritul lui Dracula bântuie Braşovul!  |  Ştiri

 

Cutremuriada sau Manipularea prin cutremure

De câţiva ani încoace, doi moşnegi nebuni apar dintr-odată ca buruienile după ploaie, debitându-şi ultimele noutăţi în materie de cutremure. Ei pretind că ştiu totul despre moartea apropiată a zeci de mii de români, despre casele ce vor fi făcute praf de Măria-Sa Cutremurul. Nu au discernământ, nici ruşine faţă de milioanele de telespectatori înspăimântaţi care le ascultă balivernele. Luaţi cu de-amănuntul, strânşi cu uşa, constatăm cu stupoare că nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru afirmaţiile lor necugetate. Într-adevăr, oamenii simt nevoia sa afle dacă vor muri de cutremur, ca să-şi mai spele din păcate până atunci, dar dumnealor, "cutremurologii", nu le indică nici o dată precisă. Că amândoi suferă de un sindrom maniacal, că au oleacă de clarviziune zăpăcită cu totul, se poate observa foarte uşor. Dar cum or fi stând cu mintea moderatorii TV care îi tot promovează pe micile ecrane? La sufletul celor care nu mai dorm nopţile de groază nu vă gândiţi, măi oameni de televiziune, sau vă interesează mai mult rating-ul decât sănătatea mentală a poporului în mijlocul căruia trăiţi? Am pus şi eu o întrebare retorică, fiind convinsă că oricum nu voi primi nici un răspuns la ea.

Ar mai fi un aspect al problemei. Tot dăm vina pe rating pentru a-i scuza pe oamenii de televiziune însetaţi de bani şi de glorie, dar la şmecherii din umbră, care încurajează astfel de manifestări nocive, se gândeşte oare cineva? În mod firesc, ne duce mintea la interesele "superioare" ale unor "eminenţe cenuşii", care folosesc tot felul de metode ortodoxe sau neortodoxe pentru a ţine acest popor dezbinat şi depresiv sub călcâiele lor poleite cu aur. Nu se evită nici un argument pentru a le insufla bieţilor români ideea necesităţii traiului modest, la limita sărăciei, şi mai ales obsesia morţii timpurii, îndemnându-ne pe toţi la resemnare. Inapetenţa de viaţă, disperarea, o lehamite generală au pus stăpânire pe firea paşnică a românilor. La toate acestea îşi aduc aportul otrăvit nea cutare şi nea cutare, "cutremurologii", şi câte o astroloagă trăsnită, care se hlizeşte ca o tâmpită în timp ce descrie cu lux de amănunte ce cutremur apocaliptic ne vor trimite "planetele" cât de curând.

Fără doar şi poate, omenirea a ajuns la cheremul nebunilor: unii vor globalizare, alţii computerizare umană prin microcipuri, iar alţii, mai ţicniţi ca primii, visează să stăpânească tot ce mişcă pe acest Pământ. De câte ori am văzut la televizor un prevestitor de cutremure catastrofale în ţara mea, am strigat la el revoltată: "Minţi ca un porc, băi tataie! Nu mai mori odată, ca să scăpăm şi noi de cutremurul cel mare?". Uşor de spus, dar greu de obţinut aşa o minune.

Cum mă simt prea mică pentru o dilemă atât de mare, am decis să apelez, ca de multe ori până acum, la înţelepciunea fiinţelor din lumea de dincolo. Spiritele cunosc totul despre Univers, dar noi, muritorii cei păcătoşi, primim doar câte o fărâmă din ştiinţa lor. Poate că doar atâta merităm, de nemernici ce suntem.

Parapsiholog NINA PETRE
3 aprilie 2009
Braşov

  < sus >

În ţara lui Scarlat Demetrescu

 

Tsunami în România

Anul 2009 a început cu o bulversare generală a vieţii poporului român. Parcă totul se răstoarnă, pe zi ce trece, punându-ne tuturor răbdarea la grea încercare. Începem să înţelegem că nu mai este timp pentru a ne da frâu liber naivităţii, ideilor preconcepute, gândirii închistate în diverse dogme, fie ele religioase, politice sau sociale. Pe măsură ce trec zilele, simţim cu toţii că valul tsunami al istoriei, care nu a cruţat niciodată ţările şi popoarele de schimbări radicale, ne răstoarnă şi acum corăbioarele pe care ni le-am construit prin propria educaţie, studii, ingeniozitate. Anul 2009 parcă ar fi frate vitreg cu anul 2008, cel care abia a trecut. Ne-am trezit participând fără voie la un scenariu de viaţă care ne zgândăreşte la maximum instinctul de supravieţuire. Nu mai avem timp şi nici chef să o căutăm pe Elodia, sau să o compătimim seară de seară pe Magda Ciumac. Din ce în ce mai mulţi români urmăresc emisiunile televizate care dezbat problemele serioase ale existenţei noastre. Bătrânii şi gospodinele care, acum un an, trăiau mai mult pentru găsirea Elodiei decât pentru propria familie s-au orientat spre problemele pensionarilor, ale şomerilor, ale economiei româneşti în ansamblul ei.

Noua lecţie de viaţă

Se spune că "suferinţa îl face pe om mai deştept şi mai sensibil". Se întâmplă astfel numai în cazul celor care posedă o tărie de caracter suficientă pentru a-şi mobiliza resursele interne ale fiinţei spre a se ridica deasupra răului care îi împresoară, străduindu-se să nu se prăbuşească în abisurile degradării propriei fiinţe. În ziua de astăzi şi în vremurile din ce în ce mai grele care se apropie, omul are nevoie, mai mult ca oricând, de ascuţirea tuturor simţurilor sale. Poate că aşa vrea Dumnezeu, să primim o nouă lecţie de viaţă. Nu vom mai muri cu miliardele, decimaţi de molime, cutremure, meteoriţi, războaie mondiale. Riscăm să ucidem fiinţa nobilă din noi, încetul cu încetul, dacă nu ne facem ordine în propria viaţă, aceasta presupunând schimbarea mentalităţilor actuale.

Capitalismul a expirat

Iluzia din ultimii zeci de ani a capitalismului învingător asupra tuturor orânduirilor sociale a expirat într-un mod lamentabil. Industralizarea excesivă, dominaţia banului "computerizat", cinismul unor afacerişti paranoici care visează să cucerească omenirea, încep să dispară în apa învolburată a istoriei. Pe vremea când eram elevă la liceu, profesorul de socialism ne spunea aşa: "Supraproducţia generează crize economice, iar acestea conduc spre prăbuşirea capitalismului". Parcă aveau un pic de dreptate şi clasicii socialismului!

La muncă legală, drepturi fireşti

Nici România nu este cruţată de valul schimbărilor radicale. Atâta doar că românul, obişnuit dintotdeauna să fie sărac, nu se prăbuşeşte de sus în prăpastie, ci se târăşte mai departe prin văi şi pe dealuri, căutându-şi modesta hrană cu truda lui obişnuită. Asistăm nedumeriţi la panica stârnită în populaţie de tristul adevăr al bugetului de stat, prea modest în comparaţie cu necesităţile ţării. Nevoile sunt mari şi vitale: micii şi marii întreprinzători privaţi au nevoie urgentă de încurajare şi sprijin financiar, salariile şi pensiile trebuie să crească, pentru ca oamenii să nu iasă la furat în drumul mare sau să se arunce de pe case, iar nevoia îngrijirii sănătăţii îşi cere şi ea drepturile. Având în vedere necesităţile financiare urgente ale poporului român, achitarea impozitului pe profit este o parte importantă a contribuţiei la fondul statului. Cei care lucrează legal, achitându-şi la timp taxele şi impozitele către stat trebuie să fie încurajaţi şi ocrotiţi de întreaga societate, indiferent care este profilul muncii lor. Nu contează în ce domeniu îşi exercită fiecare activitatea. Poate să fie avocat, medic, notar, constructor, inginer, croitor, terapeut sau spiritist. Dacă profilul muncii sale se regăseşte în codurile CAEN, omul posedă o autorizaţie de lucru în baza căreia profesează cu demnitate şi îşi achită impozitul pe profit, cei din jurul său şi de oriunde în această ţară au datoria morală şi cetăţenească să îl respecte, să îl încurajeze în munca sa şi să-i solicite serviciile cu încredere. A venit momentul să ne maturizăm cu toţii în gândire şi în modul de a concepe viaţa.

Cine mă denigrează se înjoseşte pe sine însuşi

Referindu-mă la activitatea mea de parapsiholog şi medium, simt nevoia să îi atenţionez pe cei puţini care se încumetă să mă denigreze, că atitudinea lor faţă de clarviziune şi spiritism are nevoie urgentă de reconsiderare. De 15 ani profesez în acest domeniu al paranormalului, respectând zi de zi legile moralei, ale bunului simţ şi ale omeniei. Mi-am achitat întotdeauna dările către stat, zeci de ani cât am muncit ca profesoară, iar după aceea ca lucrător privat. Tot aşa procedez şi acum. Cei care sar ca puricii din bălării, gata să mă înţepe ori de câte ori îmi apare câte un interviu în presă, au o atitudine imatură şi lipsită de responsabilitate.

Creştinismul cu ochelari de cal

Onorabilii preoţi care bodogănesc pe la colţuri cum că spiritismul şi întregul ocultism înseamnă "lucrarea necuratului" să mai facă "ciocu' mic", amintindu-şi că din taxele şi impozitele mele şi ale altora ca mine îşi primesc salariile de la stat. Pensionarii bisericoşi, care cred că Dumnezeu le va da pe lumea cealaltă fericirea veşnică, să nu-i mai bârfească pe ocultiştii care, prin dările lor către stat, îi ajută să-şi primească pensia în fiecare lună. Nu mai putem trăi, noi, creştinii, cu ochelari de cal, crezând că facem parte integrantă din buricul pământului. Fiecare popor de pe Terra are dreptul la propria identitate naţională, la propria credinţă religioasă. Dacă tot afirmăm, noi, creştinii, că popoarele "păgâne" cred în zei, nu în Dumnezeu, facem dovada unei îngustimi ridicole a ideilor şi a concepţiilor noastre despre viaţă. Creştinismul are merite nenumărate, dar şi păcate grele, acumulate de-a lungul sutelor de ani. Trebuie să fim toleranţi cu toate religiile, pentru ca pacea pe Pământ să devină o realitate, nu o utopie.

Majoritatea oamenilor de pe glob cred în existenţa lumii spiritelor. Această credinţă puternică în ajutorul de fiece clipă venit din lumea inteligenţelor nevăzute a ajutat continente întregi să reziste războaielor de cotropire, tendinţelor dominatoare ale unor dictatori paranoici, deselor molime care au decimat milioane de oameni. În America Latină, insulele Atlanticului, ale Pacificului, ale Oceanului Indian, continentul asiatic şi în multe alte colţuri ale Terrei, credinţa creştină coexistă în mod paşnic cu religiile străvechi ale popoarelor respective. Cei care încă mai afirmă faptul că "numai creştinismul este adevărata religie acceptată de Dumnezeu" dau dovadă de duşmănie, intoleranţă şi lipsă de respect faţă de cultura altor popoare. A venit vremea să gândim "universal", ca nişte adevăraţi înţelepţi, chiar dacă suntem creştini. Aşa cum spiritele din lumea lui Dumnezeu gândesc "universal", dovedind o inteligenţă atotcuprinzătoare, tot aşa trebuie să ne comportăm şi noi, oamenii, arătând un plus de înţelepciune şi prietenie faţă de semenii noştri din alte ţări.

Românii au nevoie de educaţie spirituală

Aici, în România, mulţi îi ironizează pe cei care se străduiesc să acumuleze înţelepciune de la fiinţele din lumea de dincolo. O să rămâneţi cu batjocura în gât, "stimaţi" denigratori! Vă miraţi ca ţaţa-n târg când auziţi că există români care discută mental cu spiritele umane, animale sau cu extratereştrii. Fiecare obiect sau fiinţă de pretutindeni are un spirit, iar puţinele fiinţe umane înzestrate cu o telepatie puternică reuşesc să discute mental cu spiritul oricui, fie el viu sau "mort". Nu este nimic de râs aici, doar de cercetat, de studiat şi de practicat. Milioane de oameni de pe diversele continente sau insule discută mental cu plantele, animalele, formele de relief şi cu spiritele celor vii sau morţi. Ce o fi atâta de mirare la noi, românii? Nu este vorba doar de uimire, cât de lipsa unei educaţii spirituale necesare omului zilelor noastre. Unde educaţia şi cultura lipsesc, ignoranţa, răutatea şi violenţa fac ravagii. Rezultatul se vede şi în ţara noastră: oamenii de valoare sunt împroşcaţi cu noroi, iar infractorii, prostituatele, drogaţii sunt ridicaţi în slăvi şi mediatizaţi în prostie.

Ne scufundăm cu toţii, dragi concetăţeni, dacă mai visăm să trăim ca în filmele americane cumpărate la duzină. Americanii din filme nu mai există, au intrat în groapa istoriei. De câţiva ani încoace, poporul american s-a trezit la realitate, încercând să-şi regăsească fiinţa naţională, tradiţiile şi cultura adevărată. Modelul bogătaşului acoperit cu munţi de bani a dispărut. Trezirea este dureroasă, dar purificatoare. Păcatele trecutului au nevoie să fie spălate. Cu durere, cu luptă asiduă şi, mai ales, cu muncă onorabilă. Nici noi, românii, nu suntem ocoliţi de acest curent purificator.

Paranormalul de astăzi, normalul de mâine

În România de astăzi, pe mulţi îi şochează cuvântul "paranormal". Cu toţii ar trebui să ştim că paranormalul autentic nu înseamnă hachiţele fantomelor din casele vechi sau din imaginaţia bolnavilor psihici. Paranormalul adevărat presupune efortul personal pentru dezvoltarea intuiţiei, a capacităţii de previziune, a vederii la distanţă, a telepatiei. Clarvăzătorul nu este o fiinţă a diavolului, ci un om normal, care vede foarte bine ce se întâmplă în jurul său. Telepatul nu este un nebun care aude voci batjocoritoare, ci o persoană capabilă să recepţioneze şi să transmită diverse mesaje cu propriul creier, în stare de perfectă luciditate. Nu este nimic de râs, nici vreun motiv de îngrijorare. Toate gărzile de corp ale marilor politicieni sau afacerişti din ţările civilizate sunt persoane dotate cu aptitudini paranormale de excepţie şi nimeni nu îşi bate joc de ele. Iar în România "modernă", toţi proştii fac mişto de practicienii paranormalului!

Miştoul la români

De fapt, miştoul s-a lipit de viaţa românilor ca bălegarul de fundul vacii. Toată lumea face mişto de toată lumea. Exemplul zilnic ni-l oferă posturile TV care încurajează mahalaua şi cinismul, amăgindu-se cu speranţa că o audienţă ridicată le va aduce bunăstarea veşnică. Fals, oameni buni, fals! Toată batjocura pe care o lansaţi în eter 24 de ore din 24 se întoarce împotriva voastră în mod inevitabil! Aduceţi în faţa telespectatorilor tot felul de fufe şi sclifosiţi pentru a se certa ca la uşa cortului sau a face mişto de diverse personalităţi prezente doar în poze. Creaţi astfel clişee false şi nocive, prin care otrăviţi aerul din jurul vostru şi conştiinţele oamenilor. Nici o persoană reprezentativă pentru acest popor nu scapă de mahalaua voastră. În viziunea unora dintre voi, bărbatul om de afaceri sau politician trebuie neapărat să fie escroc, afemeiat şi risipitor. Femeia-politician primeşte automat calificativele de curvă, excentrică, ori şleampătă în gesturi şi îmbrăcăminte. Femeia-medic, femeia-savant, femeia-profesoară nici nu există în ochii voştri. Ziarele şi programele TV promovează cu mare hărnicie curvele de lux, vedetele porno, nevestele bogate care îşi traduc bărbaţii cu nişte terchea-berchea. Adevăratele valori umane din această ţară sunt acoperite cu saci plini de noroi, pentru a nu mai îndrăzni să reprezinte un exemplu bun pentru întreaga societate.

Toată această falsitate, răutate, agresivitate, infestează aerul şi energia umană, atât în ţara noastră, cât şi în alte ţări. Împroşcăm natura cu fecalele răutăţii noastre, iar ea, deşteaptă, ni le deşartă în cap, sub forma ploilor năpraznice, a vântului distrugător, a cutremurelor cu abonament anual, a valurilor uriaşe care mătură tot ce întâlnesc în cale. Indiferent dacă noianul de calamităţi ne vine prin voinţa lui Dumnezeu sau a întregului Univers, trebuie să conştientizăm faptul că răutatea omenească generează dezastrele naturale. Întreaga omenire are nevoie de înţelegere, pace şi, mai ales, de înţelepciune. Prin dialog, diplomaţie, generozitate, mai putem îndrepta câte ceva din răul care ne-a cuprins Pământul, până nu va fi prea tărziu.

 Parapsiholog NINA PETRE
11 februarie 2009
Braşov

Citiţi despre SCARLAT DEMETRESCU  |  Citiţi despre SPIRITISM

    < sus >

Spiritul lui Dracula bântuie Braşovul!

Celebrul Dracula, care nu a existat ca om niciodată, a fost născocit de mintea înfierbântată a unui occidental dornic să creeze un „geniu al răului” pe undeva, prin estul Europei. Românii au înghiţit pilula otrăvită, sperând la ceva bani în plus de la turişti. Pentru occidentalii inculţi, Dracula înseamnă „România”, ţara unde Diavolul îi distrează pe amatorii de crime şi senzaţii tari. Nu ştim exact câţi bani au câştigat românii de pe urma acestui Dracula. În schimb, au pierdut o mare parte din respectul cuvenit unui popor paşnic şi muncitor.

Castelele noastre medievale sunt bântuite de entităţi inferioare, bine hrănite şi încurajate de imaginaţia bolnavă a celor care vin să îl caute pe Dracula. În aceeaşi situaţie se află şi Castelul Bran sau Cetatea Râşnov. Fiecare vizitator se întreabă dacă îl va vedea pe Dracula, măcar pentru o clipă. An de an, entitatea Dracula şi-a întărit puterea malefică, a devenit atotstăpânitoare pe obiectivele turistice în care este invocată, iar influenţa ei asupra demonilor care îi dau ascultare este nelimitată. Cu multă îndrăzneală, şi-a întins tentaculele până în Braşov. După anul 2000, oraşul nostru a devenit teatrul de distracţie al demonilor. Bieţii braşoveni s-au obişnuit să tot vadă localuri dubioase, vile exotice apărând ca nişte ciuperci după ploaie, sau transformarea Poienii Braşov într-un şantier din care se nasc hotelurile celor plini de bani. Cu un lucru nu se pot obişnui braşovenii: cu dispariţiile şi crimele care le-au răpit liniştea.

Au fost multe evenimente tragice în ultimii ani. În cazul unora s-au găsit victimele, au fost pedepsiţi criminalii. Altele însă au rămas şi astăzi învăluite în mister. Astfel:

Spiritele acestor nefericiţi nu au linişte, pentru că nu li s-a făcut dreptate. Asasinii trăiesc în libertate şi nimeni nu se mai deranjează să îi caute.

Încă un simptom traumatizant pentru populaţia Braşovului: dispariţia fără urmă a unor femei tinere şi frumoase. De exemplu:

Cele trei fugare se află în viaţă, dar rudele lor s-au grăbit să le facă pomenirea morţilor. Vorba românului: „Mai bine moartă decât fugită cu un golan!”. Sufletele acestor femei au fost trimise pe lumea cealaltă prin slujba de parastas, dar spiritele lor sunt nevoite să rămână pe Pământ până când femeile vor muri cu adevărat. Situaţia este foarte periculoasă, fiindcă victimele pot să ajungă nişte zombi în mâinile unor infractori.

 

Braşov – oraşul crimei „sub acoperire”

În virtutea legilor karmei, o greşeală necorectată sau nepedepsită atrage după ea alte greşeli, din ce în ce mai grave.

Aşa se întâmplă în Braşovul de astăzi, care aspiră la titlul de „oraşul crimelor neelucidate”. Toată lumea dă vina pe Poliţie, considerând-o incapabilă să facă ordine. Ca şi Braşovul, întreaga ţară este împărţită în zonele de influenţă ale bandelor mafiote. Răfuielile se ţin lanţ, cum a fost, de exemplu, recentul jaf de la Exchange (29 ianuarie), soldat cu doi morţi şi un rănit grav. Ţapul ispăşitor se numeşte Serghei Gorbunov. Plecat de acasă la 15 ani, Serghei a trecut Prutul pentru a-şi face un rost în România. Meseria vieţii lui este furatul. Nu poate trăi fără să fure. Ajuns după gratii, lucrurile s-au complicat. Regimul de detenţie nu îi prieşte. Mai cu pile, mai cu bani, prietenii mafioţi l-au scos din închisoare. Motivul aparent: i se agravează glaucomul. Motivul real, argumentul ţinut secret de şefii închisorii: o infecţie virală incurabilă care le-ar fi pus sănătatea în pericol deţinuţilor din preajma lui. Vina celor care l-au eliberat este imensă.

Gorbunov nu a avut pistol atunci când au fost împuşcaţi angajaţii Exchange-ului. El trebuia doar să fure sacii cu bani şi să-i ducă la sala de sport, unde îl aşteptau complicii săi. Gloanţele ucigaşe au fost trase de unul dintre cei doi indivizi aflaţi într-un Mercedes gri-închis care staţiona peste drum de Exchange, pe strada Agrişelor. După ce şi-a făcut „meseria”, maşina ucigaşă a fugit pe neobservate, reuşind să iasă din oraş, îndreptându-se spre Cluj. Până să se dezmeticească Poliţia braşoveană, au trecut graniţa în Ungaria. A doua zi, fugarii erau deja la locuinţele lor: unul în Germania, celălalt în Franţa. Sunt români, infractori cu vechime, membri ai unei reţele europene de crimă organizată. Iată ce se ştie oficial

Cum a murit eroul Lâlă? Împuşcat pe strada Matei Barasab, de către unul din complicii lui Gorbunov, care supraveghea „operaţiunea”. Bietul om a plătit cu viaţa pentru ca în România să izbucnească un nou proces de conştiinţă.

Parapsiholog NINA PETRE,
5 februarie 2009
Braşov

O parte din acest articol a fost preluată de cotidianul "Libertatea" nr.6017/7 februarie 2009

 

NOTĂ: Falsul inculpat Alexandru Diaconescu a făcut puşcărie până la stingerea scandalului, după care a fost eliberat de judecători, cu verdictul "nevinovat". Ulterior, Diaconescu i-a dat în judecată pe cei care l-au ţinut în închisoare pe nedrept, solicitând o despăgubire în bani destul de consistentă. Sursa

20 iunie 2012

    < sus >

ŞTIRI
care nu apar în alte articole din acest site

Arhiva video a emisiunii CLARVĂZĂTORII

7 dec: Congresul Spiritist Internaţional a avut loc la Valencia. Urmăriţi lucrările sale la http://2010.kardec.es/ing/

24 nov: Ecouri la serialul "Clarvăzătorii"

9 nov: Ştire în ziarul LIBERTATEA: Mediumul Derek Acorah a vorbit cu spiritul lui Michael Jackson

8 nov: Link: Conferinţe publice susţinute de Maestrul Yogananda

29 oct: Cine este "parapsihologul" Lucian Iordănescu? Articole din ziarele CANCAN (15.12.2008 şi 17.12.2008) şi ZIUA (06.03.2002).

16 sep: Site-ul rusesc "Cealaltă lume" (Drugoi mir) o citează pe NINA PETRE ca mediumul din România care comunică cu lumea spiritelor, precum Divaldo Franco din Brazilia şi Jasmuheen din Australia

6 aug: Link: Orbs: The veil is lifting, scurtă prezentare a filmului ce analizează fenomenul globilor luminoşi.

21 iul: Link: Răsărit de Pământ, filmat de pe Lună. Puteţi viziona videoclipul cu rezoluţie înaltă apăsând HD (High Definition)

14 iul: Link: Fenomene paranormale de manipulare a materiei, demonstrate pe viu. Camera video nu ar putea fi "iluzionată" de magicianul Johannes. 18 videoclipuri, de la I la XVIII.

22 iun: Ştire în ziarul LIBERTATEA: Plantele discută între ele

21 iun: Iniţiativa civică STOP CIPULUI R.F.ID!

19 iun: Ştire în ziarul LIBERTATEA: George Clooney a angajat un spiritist

1 apr: Link: Cum aşteaptă românul previziuni pe gratis, neînţelegând că şi această muncă trebuie răsplătită

27 mar: Ştire în ziarul LIBERTATEA: Lecţii de comunicare cu morţii finanţate de stat (în Anglia)

24 mar: Link: Ioan al lui Dumnezeu, vindecătorul din Brazilia

21 mar: S-a aflat pe meridianele lumii cã parapsihologul Nina Petre vorbeste cu spiritele animalelor. Citiţi:

Ananova (Anglia) The Daily Telegraph (Australia)  Hln (Belgia)  Radio22 (Bosnia Hertzegovina) Ikypros, Typos (Cipru) Abidjan TV (Coasta de Fildes) 24 sata, Net (Croaţia) Webavisen (Danemarca) Ilumaailm (Estonia) RMN (Filipine) Findance, Iltalehti, Ohtuleht, Paranormaaliblogi (Finlanda) Bonjour Planet Earth, EVANA, Nouvel Obs, Yahoo France Actualites, Wikio, Zigonet (Franţa) Ethnos, E-go, Troktiko (Grecia) Le Matin (Haiti) 4to40 (India) Kapanlagi, Our News Blog (Indonezia) Irish Times (Irlanda) Novosti Israilia de limbã rusã (Israel) Grenswetenschap, Spitsneuws, Waar Maar Raar (Olanda)  Dziennik, Onet (Polonia) Ecomagazin, Evenimentul de Botosani, Presa Online, Realitatea.net, Ring, Ştiri locale (România) Blic, TK Info (Serbia) Indirekt, Siol (Slovenia)  Encircling, J-walk blog, Shortnews, USA Today  (S.U.A.) Karpatinfo (Ungaria) Baomay (Vietnam) Puteţi folosi Google Translate pentru traducerea link-urilor (preferabil în limba englezã).

1 mar: Link: Asociaţia Est-Europeană a Cercetătorilor Fenomenelor Paranormale şi UFO din Cehia citează site-ul nostru

1 mar: Conform Trafic.ro, site-ul nostru a avut în 2008 o medie lunară de 2140 vizitatori unici, iar în februarie 2009 au fost înregistraţi 12218 - adică o creştere de 570%. Ca vizite, statistica este următoarea: media lunară pe anul trecut= 3476, februarie 2009= 15642, adică o creştere de 450%.

16 feb: Aniversare: Site-ul nostru a împlinit 7 ani de activitate. Mulţi înainte!

1 feb: Site-ul nostru a înregistrat o creştere spectaculoasă a numărului de vizite cu 140% (mai mult decât dublu) în luna ianuarie 2009 faţă de luna anterioară, conform statisticilor oficiale Trafic.ro

16 ian: False previziuni pentru Anca Parghel (15 septembrie 2008): "Vei avea o viaţă lungă"... Pe 5 decembrie 2008, celebra muziciană a încetat din viaţă.

12 ian: S-a făcut dreptate! Tartorul şobolanilor de la Cripta TV a mirosit aseară un tomberon! Vizionaţi pe YouTube

6 ian: În anul 2008, site-ul nostru a avut în medie 3000 de vizitatori pe lună, conform Trafic.ro. Pe motorul de căutare Google.ro site-ul nostru este menţionat pe unul din primele 4 locuri la cuvintele-cheie: "SPIRITISM", "SHAMBALA", "DETECTIV PSIHIC", "KARMA", "PSIHOMETRIE", "PARANORMAL", "PARAPSIHOLOGIE", "CLARVAZATOR", "MIHAELA RUNCEANU" (clasament valabil în ziua curentă).