<  Înapoi la Pagina principalã cu aparitii spiritiste


Filmări cu spirite, realizate de ELENA MARIA (33)

 17 iunie 2022

Data trecută, am promis câteva fotografii luate de pe o cameră de supraveghere a exteriorului. Aveam însă unele îndoieli asupra celor filmate. Insectele le-am eliminat cu uşurinţă, dar mai erau ezitări în legătură cu ceaţa, picăturile de apă, praful, fulgii, influenţa curenţilor de aer etc., deci nu aveam certitudinea că ceea ce văd sunt cu adevărat globi luminoşi. Erau prea mulţi...

Recent m-am gândit să fac în apartament câteva filmuleţe cu telefonul şi, spre surprinderea mea, totul a fost mai mult decât ok. Mi-au trebuit câteva încercări până m-am prins de blitz, lumină, poziţia aparatului, dar acum totul merge aproape bine, deşi mai am multe de învăţat.

Ce aduc nou aceste filmuleţe în studiul globilor luminoşi? Poate fi observat comportamentul lor de-a lungul traseului, putem studia traiectoria, forma entităţii, luminozitatea şi alte fenomene. Tehnologia din ziua de astăzi va deschide calea spre un studiu mai amplu şi mai veridic al globilor luminoşi. Să vedem ce surprize ne va rezerva tehnologia viitorului...

Am comparat filmuleţele de pe cameră (unde puteau fi perturbaţii naturale) cu videoclipurile din interior (unde nu existau asemenea perturbaţii) şi am constatat că fenomenele sunt identice. Atunci am hotărât să vă trimit câteva. Nu vreau ca prezentarea acestor videoclipuri să fie o simplă înşiruire de secvenţe diferite. Le-am grupat pe caracteristici comune, de exemplu: globi discoidali, globi scheletici, globi ce emit lumină intermitentă, globi pătraţi şi altele. Le voi comenta şi voi ilustra totul cu materialul adecvat.

1. Forma globilor luminoşi. Înveliş radiant mat sau semitransparent?

Care să fie oare forma entităţilor din alte planuri ale Universului? Ce sunt acei globi luminoşi din fotografii şi videoclipuri? Denumirea a fost generată de faptul că atât în poze, cât şi în videoclipuri apar cercuri luminoase care ne sugerează o formă sferică. Nu cred că aceasta este o formă comună tuturor entităţilor din alte planuri, trebuie să existe şi acolo o diversitate, de aceea mă aliniez părerii d-lui dr. Klaus Heinemann şi d-l ing. R.A.Petre că, de fapt, globii luminoşi din fotografii nu sunt entităţi spirituale, ci emanaţii ale entităţilor spirituale, similare cu aura bioenergetică umană ("Proiectul sfera", pag.165-167, "Globii luminoși din fotografii", pag.59).

Florin Gheorghiţă în cartea "Lumea sufletelor", (Bucureşti, 2013) face referiri la forma globilor luminoşi. Citez:

(pag.34,35) «În urmă cu peste un deceniu (n.r. cartea a apărut în 2013!) s-a întâmplat „ceva” în Lumea sufletelor, parcă în urma unei „comenzi superioare”, marea majoritate a entităţilor umane nevăzute au renunţat la emisia radiaţiei mate exterioare şi etalau în pozele oferite fotografilor-mediumi anumite structuri interioare ... Renunţarea la învelişul radiat mat a oferit însă un aspect straniu: sufletele nu mai erau nişte globuri, corpul lor fotografiabil apărând ca un disc, adesea foarte subţire şi chiar semitransparent ... după separarea de trupul carnal decedat, cât şi de corpul eteric rămas ca o „fantomă solitară”, corpurile invizibile asociate, autoorganizându-se în formă discoidală, se structurează mai repede sau mai lent într-o ordonare concentrică. La exterior, ca strat protector rămâne corpul astral urmând ca toate relaţiile cu celelalte suflete din mediul noii vieţuiri să se facă pe calea undelor telepatice doar în domeniul de frecvenţe vibratorii specifice materiilor astrale care compun fiecare corp astral în parte.»

(pag.37) «Întrucât fiecare entitate care „vrea” sau „se lasă” fotografiată îşi activează radiaţia învelişului fotografiabil în fracţiunile respective de secundă, clişeul preia emisia de pe tot parcursul din spaţiul vizat...»

(pag.35) «Sufletele neevoluate au corpul astral (dar şi celelalte corpuri)din feluri de materii mai „grosiere”, deci cu frecvenţă de undă mai joase; în schimb fiinţele umane care evoluează spiritual prin gândire şi fapte, elimină treptat particulele mai grosiere şi atrag particule tot mai „fine” în propriile lor corpuri invizibile...»

Petele luminoase şi circulare din poze şi videoclipuri ne determină să presupunem că forma entităţilor (mai corect, a emanaţilor similare aurei noastre) este sferică. De aici denumirea de „globi luminoşi”. Poate că entităţile care doresc să se lase fotografiate sau filmate îşi arată de obicei „faţa” circulară, indiferent dacă în realitate sunt sferice sau discoidale. Dacă urmărim însă un videoclip în care entitatea „circulară” îşi schimbă brusc direcţia, când execută întoarcerea o vedem din lateral ca o formă lenticulară, după care poate reveni sau nu la forma iniţială. Pe una din secvenţele pe care le voi prezenta, forma lenticulară continuă să se deplaseze spre obiectiv. Constituie aceasta o dovadă că unele entităţi pot avea o formă discoidală? Fenomenul l-am observat deocamdată doar pe videoclipurile din exterior, pe cele din interior nu am obţinut asemenea situaţii. Vezi video: V10

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=WWq5TmDthPM

Video V10

În video V11 observăm că, la momentul întoarcerii, forma rămâne la fel, circulară. Să fie acesta un glob sferic, opac, neevoluat?

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=fMTs3XVaxQg

Video V11

În tot mai multe fotografii şi videoclipuri apar globi luminoşi transparenţi sau semitransparenţi. Mult mai puţini la număr sunt cei opaci. Este acest fapt legat de evoluţia spirituală a fiinţelor umane, aşa cum spune Florin Gheorghiţă? Vezi video, capturi V12, P11, P12.

P11 orbs

P12 orbs

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=7PUZ9lFmK18

Video V12

Se poate observa că în aceeaşi poză sau pe acelaşi videoclip sunt globi cu transparenţe diferite. Este mult mai probabil ca fenomenul să fie generat de stadiul de evoluţie spirituală a fiecărei entităţi. Doar timpul şi perseverenţa în studiul globilor luminoşi ne va permite să ne apropiem tot mai mult de Adevăr.

2. Eu am obţinut de foarte puţine ori poze cu entităţi scheletice sau ciopârţite. Pe videoclip, deocamdată, am obţinut doar o singură filmare, şi aceea destul de greu observabilă. Să fie aceasta din cauza inerţiei ochiului şi/sau a vitezei mari de deplasare şi/sau vitezei de filmare? Am observat că este „ceva” pe un glob care s-a apropiat mult de obiectiv, atunci am făcut o captură şi într-adevăr apare un fel de L răsturnat, mai greu de observat în videoclip, dar se vede clar pe captură. Vezi video, captura: V20, P20.

P20 orbs

Link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=R3akjRgKkTY

Video V20

Elena Maria
Timiş

(va continua)

< Pagina 32 | Pagina 34 >