<  Înapoi la Pagina principalã cu aparitii spiritiste


 Spirite trimise de ELENA, Timis (27)

12 mai 2018

Vă trimit câteva dintre pozele făcute în 2018 în noua mea locuință și de la sala de sport. Câteva prezintă forma pacman, câteva forma ciuruite, iar altele globi în mișcare. Este pentru prima dată când surprind pacman și ciuruite în interiorul încăperii.

Încă mai sunt pasionată de acest subiect, dorința mea este să pot surprinde și eu ceva interesant și asta s-a realizat în 2018 prin fotografierea formelor pacman și ciuruite în interiorul încăperilor. Alte detalii se disting foarte greu, dar nu este în totalitate imposibil.

POZELE

Pentru P12 am măsurat lungimea aparentă a deplasării și la o expunere de 1/250 rezultă o viteză de deplasare de 62,5m/sec, aceasta dacă globul luminos era pe zid. Cum acest lucru este puțin probabil, o viteză medie în jur de 30m/sec este o viteză prea mare pentru un obiect din lumea materială aflat într-o încăpere fără curenți de aer.

M-au interesat în mod deosebit postările dv. din 12 decembrie 2017, DOVEZI ALE VIEŢII DUPĂ MOARTE - MEDIUMI, MESAGERI, MAEŞTRI, și 28 aprilie 2018, D'ALE CREŞTINISMULUI, foarte interesante, subiecte despre care se mai pot spune multe. La fel de interesante sunt și multe altele…

Vă doresc în continuare succes în tot ceea ce faceți împreună cu soția, pentru că nu este ușor să păstrați un site atât de interesant, atât de mult timp! Zilnic urmăresc ce ați mai postat pe site și aproape întotdeauna găsesc subiecte care mă interesează.

Numai bine, Elena

 

P01

P02    det >>>

P03    det >>>

P04    det >>>

P05    det >>>

P06    det >>>

P07    det >>>

P08    det >>>

P09    det >>>

P10    det >>>

P11    det >>>

P12    det >>>

 

< Pagina 26  |  Pagina 28  >