<  Înapoi la Cristos şi nondualitatea


Mesajele lui Isus prin Pamela Aaralyn

traduceri de Răzvan A. Petre

Pamela Aaralyn este un medium american care, de la vârsta de 6 ani transmite mesaje (channeling) de la entităţi superioare. Actualmente, ea poate intra în transă profundă sau poate face channeling perfect lucid. Prin această ultimă metodă transmite cele mai multe mesaje pe canalul său de YouTube. Din luna octombrie 2021, a început o serie de lecturi din “Un curs de iubire”, între care intercalează comentariile primite direct de la Isus pe marginea textului original.

Un curs de iubire” a fost scris, sub dictarea lui Isus, de către Mari Perron şi publicat în anul 2001. El este o continuare a “Cursului de miracole”, dictat tot de Isus lui Helen Schucman şi publicat în anul 1976. În “Cursul de miracole” limbajul alternează între a fi dualist (inteligibil pentru minte) şi nondualist (descriind realităţi dificil de exprimat). “Cursul de iubire” foloseşte mai mult limbajul nondualist, al Inimii şi, de aceea, va fi înţeles mai bine de cei familiarizaţi cu conceptele specifice. Isus i-a spus lui Mari Perron că "Cursul de miracole" a fost necesar pentru trezirea oamenilor într-o anumită perioadă, dar că acum omenirea trece într-o altă epocă şi are nevoie de acest nou “Curs de iubire”.

 Pamela este nu doar medium, ci a primit şi graţia trezirii spirituale. Pentru unii nondualişti, cele două roluri par a se contrazice, în sensul că mediumnitatea întreţine iluzia separării fiinţelor. Dar iată ce răspunde Pamela acestei "acuzaţii" în videoclipul din 8 oct 2021:

«Sunt un învăţător nondualist, nu cred în ideea de separare, deci faptul că am continuat să fac channeling chiar şi după ce am avut parte de Realizarea Sinelui Divin mi s-a părut un concept straniu. Numai că eu conştientizez că sunt una cu toate celelalte fiinţe, aşa cum sunteţi şi voi.

Să vă conving însă de adevărul nonseparării dintre fiinţe, este o cu totul altă chestiune. Aşa că voi continua să vă respect credinţa în separare, făcând channeling cu aceste “alte entităţi”, despre care însă eu cred că sunteţi tot voi. Şi că sunt tot eu. O idee amuzantă, nu-i aşa? Dar iată că aici, pe această planetă, ne place să fim separaţi. Este ceva creator, frumos în asta, ne conferă o structură şi o simţire distinctă. Şi dorim să continue această credinţă, motiv pentru care continui să fac channeling chiar şi după Realizare, pentru că ne entuziasmează atât de mult.»

Ca medium, Pamela Aaralyn este foarte familiarizată cu fiinţele cristice, maeştrii ascensionaţi, îngerii, iar această carte i-a atins sufletul şi i-a schimbat viaţa. În aceste videoclipuri, Pamela citeşte câte un pasaj din "Cursul de iubire", până când este întreruptă de Isus, care adaugă comentarii suplimentare. Pasajele cărţii sunt numerotate, aşa că pot fi localizate rapid în volumul combinat, care conţine Cursul (C), Tratatele (T1, T2, T3, T4) şi Dialogurile (D1, D2).

Resurse:

yt Canalul de YouTube Pamela Aaralyn

 icon www pamelaaaralyn.com

a course of love "A Course of Love" (Combined Volume), by Mari Perron

pamela aaralyn 
Pamela Aaralyn

Comentariile lui Isus la "UN CURS DE IUBIRE"

Prima carte - CURSUL

g  Introducere §1-3

g  Introducere §4-8

g  Introducere §9-13

g  Preludiu §1-6

g  Preludiu §7-10

g  Preludiu §11-14

g  Preludiu §15-17

g  Preludiu §17-21

g  Preludiu §22-29

g  Preludiu §30-38

g  Preludiu §39-41

g  Preludiu §42-44, 1.1-4

logo scoala spirituala direct cu Isus

 

Acest modul face parte din Şcoala spirituală "DIRECT CU ISUS"